neden gül olamaz?

NEDEN GÜL OLABİLİR ?

Ekonomist,Uluslararası Ekonomi dalında Doçent, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi,Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi üyesi,Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı,TBMM Dışişleri Komisyonu üyesi,Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü,Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve NATO Parlamenterler Meclisi üyesi ,Milletvekilliği,Başbakan olarak hükümeti kurmakla görevlendirildi,Türkiye Cumhuriyeti’nin 58. Hükümeti’ni kurdu,Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı ...(!)

PARDON olabileceğine dair hiç birşey yok MU şimdi :)

konuyu saptırmayın..
yorumlarınız farklı yönlere kaymasın lütfen..

Saptırılmış konuya göre cevap verdim !

neccko' Alıntı:
Sayın baykal da chp nin başında olmaması gerekiyor ama öyle malesef
Ben mesela baykal gibi biri o partinin başında oldugu sürece oy vermem chp ye
Bana başkanını söyle sana ne kadar oy alcanı söyleyim demişler =)

Emin ol Chp nin başına Mustafa Sarıgül bile gelse gelen oylar 2ye hatta 3e katlanır.

Baykala göre sorun acaba gerçekten Abdullah Gül mü?

Baykal, Abdullatif Şenere okey verdi ama ben inandırıcı bulmuyorum, Cumhurbaşkanı adayı öyle yada böyle akp den olacağı için aday kim olursa olsun chp kabul etmeyecektir. Eğer gül cumhurbaşkanı olursa Baykal onu onursuzca indirebilir. Aynı şeyleri Özal içinde söylemişti. Bir partinin adayı herzaman partisine yakın olur, bu nedenle partinin adayı olan cumhurbaşkanı, partisine yakın olacağı için muhalefet tarafından istenmemesi için geçerli bir nedendir.

Sonuç olarak arkadaşlar, burada Abdullah Gülü, Gülün eşini, eşinin başını, başının örtüsünü boşuna tartışmayalım. :goz:

Geri