neden kaynaklanıyor ?

cell

New member
Reaction score
0
arkadaslar laptopta win 7 pro yüklü .bilgisayar sekmesine tıkladıgımda c sürüsücünü ve d sürücüsünü görmüyor. sadece bilg.sekmesine tıkladıgında açılan pencerede bilgayarım yazısının üzerinde yeşil bant ilerliyor ama c ve d yi görmüyor.sizce sorun neden kaynaklanıyor.

Windows' un farklı bir sürücüde mi yüklü ? format atarken diskleri kurmamışsındır ondan olabilir, virus de olabilir bir ihtimal. Combofix daha sonrada Malwarebytes Denemen.

windows c sürücüsünde yüklü.emisoftanti malware ve kaspersky ile tarattım sorun çıkmadı..bu sorunu bugun yaşamaya başladım daha önce sorunsuz kullanıyordum.

Kayıt anahtarlarında sorun olabilir.
Sanırım yüklü yazılımları bilgisayarından temiz bir şekilde kaldıramamış olman sebebi ile kayıt anahtarların şişmiş ve laptopun açılışı sırasında windows uygulamaları ve hızlı başlat ile ilişkilendirdiğin harici programların yüklenmesi biraz uzun sürüyor sende ekran açılır açılmaz beklemeden uygulamaları açmaya çalışıyorsun sonrada böyle sorunlar oluyor.

Eğer sorunun kaynağını doğru tahmin ettiysem(iddacı damarım kabardı yaff :)) :
1-Öncelikle iyi bir sistem bakım programı ile makinanı taratıp onart. http://www.hhportal.com/hut-programlar/764834-advanced-systemcare-pro-500152-final-turkce.html bu program bir numaradır.

2-Bilgisayarındaki uygulamaları temiz bir şekilde kaldırmak için your uninstaler adında güçlü bir yazılım kaldırıcı var onu kullan bir dahakine.

Birinci önerimde faydasını göremezsen sistemin toz kaptığı için çabuk ısınıyor olabilir, bu durumda sistemin hantal çalışır dosyaları geç görür uygulamaları yavaş çalıştırır, temizletmen gerekir.

advanced system care ile sorun çözüldü.yardımlarınızdan ötürü çok tşkler..

Geri