Neden Metal Müzik???

venom genel olarak trash grubudur : ) black metal albümü de trash bir albümdür black şarkılarıda var tabi

Puhaha ilk vay beee Venom thrash metal grubuymusta haberimiz yok:D:D

Adamlar black metalin kurucularından önderlerinden hangi thrash kardes puhahaha:D

ruh halimi yansıtır Metal ama daha çok ağırlıklı olarak gothic dinlerim yani rock metal dinlemem pek fazla 1000 de 1 gibi :D

1- Numetal 2- Gothic Rock & Metal...

Hiiç hazetmediğim uyduruk türler...

metal müzik tamamen farklı birşeydir rock da öyle çoğu kişi gürültü sanar ama rifflerdeki sololardaki dahiliği görmezler

metal müziik dinleyicileri gün geçtikçe artıyor gün geçtikçe bu müziği anlamayanlarda ben dinliyorum ben metalciyim deyip duruyolar...

Çakmalar işte metalin ne olduğunu bilmeyenler üstüne 1 2 siyah pantolun elbise atan ben rockcıyım deyip meydana koşuyor...

bu müziğe gürültü diyenler, beğenmese de saygı duymaktan aciz olan insanlar için metallica dan bikaç şarkı sözü gönderiyorum ne dinlediğimizi anlamanız için..

One
I Can't Remember Anything
Can't Tell If this Is True or Dream
Deep down Inside I Feel to Scream
this Terrible Silence Stops Me
Now That the War Is Through with Me
I'm Waking up I Can Not See
That There's Not Much Left of Me
Nothing Is Real but Pain Now

Hold My Breath as I Wish for Death
Oh Please God,wake Me

Back in the Womb its Much Too Real
in Pumps Life That I must Feel
but Can't Look Forward to Reveal
Look to the Time When I'll Live
Fed Through the Tube That Sticks in Me
Just like a Wartime Novelty
Tied to Machines That Make Me Be
Cut this Life off from Me

Hold My Breath as I Wish for Death
Oh Please God,wake Me

Now the World Is Gone I'm Just One
Oh God,help Me Hold My Breath as I Wish for Death
Oh Please God Help Me

Darkness

Imprisoning Me
All That I See
Absolute Horror
I Cannot Live
I Cannot Die
Trapped in Myself
Body My Holding Cell

Landmine

Has Taken My Sight
Taken My Speech
Taken My Hearing
Taken My Arms
Taken My Legs
Taken My Soul
Left Me with Life in Hell

...And Justice For All
Halls of Justice Painted Green
Money Talking
Power Wolves Beset Your Door
Hear Them Stalking
Soon You'll Please Their Appetite
They Devour
Hammer of Justice Crushes You
Overpower

The Ultimate in Vanity
Exploiting Their Supremacy
I Can't Believe the Things You Say
I Can't Believe
I Can't Believe the Price You Pay
Nothing Can Save You

Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real

Apathy Their Stepping Stone
So Unfeeling
Hidden Deep Animosity
So Deceiving
Through Your Eyes Their Light Burns
Hoping to Find
Inquisition Sinking You
With Prying Minds

The Ultimate in Vanity
I Can't Believe
I Can't Believe the Price You Pay
Nothing Can Save You

Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real

Lady Justice Has Been Raped
Truth Assassin
Rolls of Red Tape Seal Your Lips
Now You're Done in
Their Money Tips Her Scales Again
Make Your Deal
Just What Is Truth? I Cannot Tell
Cannot Feel

The Ultimate in Vanity
I Can't Believe
I Can't Believe the Price We Pay
Nothing Can Save Us

Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real

Hacı bu ruh ve zevk meselesi nihayetinde,tartışmasını çoook yapmıştık,uzar da uzar :D Bazı ruhlar karanlıktır(kötü anlamda algılamayın) öle lay lay lomlara gelmez ;) Sürekli aşktan bahsedip de her gece başka biriyle takılan şarkıcıları dinlemez,metali samimi dinler,kendini kandıracak şeylerle uğraşmaz,bak gene uzadı yav :D

Hacı bu ruh ve zevk meselesi nihayetinde,tartışmasını çoook yapmıştık,uzar da uzar :D Bazı ruhlar karanlıktır(kötü anlamda algılamayın) öle lay lay lomlara gelmez ;) Sürekli aşktan bahsedip de her gece başka biriyle takılan şarkıcıları dinlemez,metali samimi dinler,kendini kandıracak şeylerle uğraşmaz,bak gene uzadı yav :D

sen uzat abi güzel şeyler yazıosun:D

Heavy Metal'in tam olarak ne anlama geldiğini anlayabilmemiz için bunu çok iyi sindirmemiz gerekir...
Taa DP'lerden BS'lere, Maiden'dan Judas'a, Whitesnake'den Dio'ya, Manowar'a... Heavy'nin ne türlü aşamalar kaydettiğini görmek, Heavy ruhunu tam olarak anlamak ve hissetmek kolay bir şey değil. Emek ister... Heavy Metal öyle "zangır zangır, böö" grupları dinlenerek anlaşılmaz. Eğer Heavy Metal'in ne olduğunu anlamak istiyorsan kardeşim, geçmişi çok iyi bileceksin!.. Eğer DP'den "Burn"ü dinlemediysen ve o şarkıdaki heyecanı anlayamıyorsan Heavy Metal'i de tam olarak idrak edemezsin... Kendini Metal dinliyorum sanırsın.

Ve DP, LZ, BS... O ruhları hiç bir zaman kaybolmadı, önemli olan ruhtur. Ki Maiden, Judas gibi gruplar o kadar büyük öyle anlamlı gruplardır ki 70'lerde kurulmasına rağmen 2005te bile hala dimdik ayakta ve en öndeler. Onlar bu yüzden büyükler! Bu yüzden efsaneler! Hiç bir zaman eskimedikleri ve her zaman yeni kalabildikleri için. "Zamanın Ötesine" geçebildikleri için...
Ve en önemlisi; Günümüze geldiğinde neyin Metal olduğu neyin Metal olmadığı ayrımını iyi yapamazsın ve önüne Metal olarak sunulan her şeyi cuk diye Metal zannederek alırsın... Yeni yetme bir iki kırma grup dinleyerek ve en önemlisi bu dinlediğin grupları sert müzik dinliyorum zannederek, salt özenti olarak ve birikimsiz olarak her zaman ot kafa kalmaya mahkumsundur...

Geçmişten başlayarak sindire sindire günümüze gelebilmişsen eğer işte o zaman birikim sahibisindir ve o zaman Heavy ruhunu tam olarak idrak edebilirsin. Neyin Heavy olduğu, neyin Heavy olmadığı ayrımını tam olarak yapabilirsin. Ve yapamadığın sürece de "gaydırı guppak" gruplara Metal demeye ve Metal zannetmeye mahkum olursun... İşte bu sindirme olayı. Çok ama çok önemli... Bunu başarabildiğin an tam olarak sindirdiğin an bazı şeyleri görebilir ve bazı şeyleri farkedebilirsin. Yoksa, farketmediğinin farkında bile olmazsın...

Heavy Metal adına yola çıkmış tüm arkadaşlara buradan söylüyorum; Köklerinizi çok iyi bilin, geçmişi çok iyi sindirin ki günümüzde üzerimize oynanan oyunlara gelmeyin, Metal yutturmacasına kapılmayın. Bu Metal'i çok iyi anlamakla olur, anlamak ise geçmişi iyi bilmekle... Ve o zaman göreceksiniz ki 80'ler denilince aklınızda ''geçmiş'' canlanmayacak, hiç bir zaman aşılamayacak olan ''zamanlar üstü bir dönem'' kalacak ve yeni yetme osuruktan teyyare bir çok grubun işe yaramaz bok çuvalları olduğunu görüp iğreneceksiniz, kafanızdaki tüm putlar yıkılıp uyanacaksınız...

Not: Sıkı Heavy'ciler çok iyi bilirki; Manowar sapına kadar Heavy metal'dir! Hemde en sertinden! İşte ona Power diyen lavuklar yukarıda bahsettiğim cahil ve birikimsiz, neyin ne olduğunu bilemeyen, anlamayan ve Heavy Metal'i hiç bir zaman idrak edememiş zavallılardır...
Ne kadar komik, Manowar'a Power demek... Ama adam olayları değerlendiremiyor, birikimi yok, bilgisi yok, bilmiyor. Bilmediği için idrak edemiyor. Edemediği için anlamıyor, göremiyor, fark edemiyor. Ki adamların bir ton Heavy Metal üzerine yazdığı şarkılar var!!!
Acaba bunu Manowar'ın yüzüne söylese ne olurdu... Eminim ki sağlam bi kafa yerlerdi!..

MetaL ForeVer !!

Manowar a biri power dediyse ben döverim :) sapına kadar Heavy dir

power gruplarına Stratovarius ve Dragon Force isimli iki grup vereyim farkı kendiniz bulun..

Anlamak için dinlemek gerekir:)

...Hail Metal Brothers...

bakın artık yeter her yerde yeni nesil metal rock dinlior sapıtıyorlar vatana ıhanetttır yok halk muzıgı yok bılmem ne.artık yeterrrr..BİZ KENDİMİZE YETERİZ.NE SAYGI İSTİYORUZ NEDE YORUM YAPILMASINI.BİZİ ASALAK GÖREN AMA AYNAYA BAKMAYANLARA DUYRULUR. daha neler neler yazardım ama bu forumdan banlanmak istemiyorum.
..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

sabırla butun yorumları okudum ve bu cumle cok ilginc geldi.

Metal müziği gerçekten benimsemiş kişiler başka br tür dinlemiyor onları küçümsediklerini görüyorum ben dahil..inanılmaz şekilde basit geliyor..

bu arkadas veya diger muzik turlerini kucumseyen arkadaslar acaba hiç caz dinlemiş mi? (charles mingus, django reinhardt, emmet ray, charlie parker (bird), louis armstrong ... onların doğaçlamalarını dinlemek çok mu basittir?)

veya bir gun olsun erkan oğur dinlediniz mi? çok mu basit erkan oğur'un yaptıkları?

sabırla butun yorumları okudum ve bu cumle cok ilginc geldi.

bu arkadas veya diger muzik turlerini kucumseyen arkadaslar acaba hiç caz dinlemiş mi? (charles mingus, django reinhardt, emmet ray, charlie parker (bird), louis armstrong ... onların doğaçlamalarını dinlemek çok mu basittir?)

veya bir gun olsun erkan oğur dinlediniz mi? çok mu basit erkan oğur'un yaptıkları?

Ray Charles die bi isim var Chuck Berry die bi isim var.. Elvis Presley die bi isim var... Haklısın...

cocukca´isimli üyeden Alinti
Barış Akarsu Metalcileri böler toplar sonuç sıfır çıkar ok
ben banyoya gidiyorum arkamdan bişey yazma

nedion lan sen.kafayımı yedın oĞLum.sonunumu getirecen.............................................
METALCİLER DERKEN ÖNCE Bİ HAZIROLA GEC.
ARTİST ARTİST KONUSMA.NE DEDİĞİNİ Bİ DÜSÜN.METALE LAF UZATMA.

cocukca´isimli üyeden Alinti
Barış Akarsu Metalcileri böler toplar sonuç sıfır çıkar ok
ben banyoya gidiyorum arkamdan bişey yazma

nedion lan sen.kafayımı yedın oĞLum.sonunumu getirecen.............................................
METALCİLER DERKEN ÖNCE Bİ HAZIROLA GEC.
ARTİST ARTİST KONUSMA.NE DEDİĞİNİ Bİ DÜSÜN.METALE LAF UZATMA..

kesınlıkle katılıorum metal dedıın sey cıkıp ıkı bourup sahneden ınmek dııldır felsefesını anlamıosan lutfen cahılce yorumlar yapma barıs akarsu kendı capında ıyıydı adam gıb adamdı ama bu farklı lutfen..

Geri