" Neden TÜRK varlığına ARMAĞAN olayım ? "

ALIEN_07

Türk Genci
HH Üyesi
Reaction score
0
Meclis'te BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık da, Milli Eğitim Şurasında, Andımız ile ilgili alınan karara değindi.

Andımız'ın okunması zorunluluğunun kaldırılması yönünde alınan kararın bazı milletvekillerince eleştirildiğini kaydeden Sakık, ''Benim varlığım neden Türk varlığına armağan olsun. Ben Türk değilim ki'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ''platonik aşk yaşıyorlar'' ifadesini de eleştiren Sakık, ''Biz demokrasi birliğini savunuyoruz. Platonik aşk yaşamıyoruz, kurtlarla dans ediyoruz'' diye konuştu.

'Neden Türk varlığına armağan olayım?'

Meclis'te BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık da, Milli Eğitim Şurasında, Andımız ile ilgili alınan karara değindi.

Öte yandan, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık da, Milli Eğitim Şurasında, Andımız ile ilgili alınan karara değindi.

Andımız'ın okunması zorunluluğunun kaldırılması yönünde alınan kararın bazı milletvekillerince eleştirildiğini kaydeden Sakık, ''Benim varlığım neden Türk varlığına armağan olsun. Ben Türk değilim ki'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ''platonik aşk yaşıyorlar'' ifadesini de eleştiren Sakık, ''Biz demokrasi birliğini savunuyoruz. Platonik aşk yaşamıyoruz, kurtlarla dans ediyoruz'' diye konuştu.

KAYNAK

defol git o zaman. :mad:

konular birleşti...

Lütfen "serbest kürsü" ile ilgili olmayan türkiye gündemiyle ilgili haberleri "güncel" bölümü altından paylaşınız.

Senin o pis varlığına Türkiye ve Türk ler batıyorsa kendinize yaşamak için yeni topraklar bulursunuz. Burası bize ait ve senin gibilere yer yok burada. .Burası Türkiye bunu o beynine sok..

Kendisinde o ŞEREFİ ve HAYSİYETİ bulşamayan üç kuruşluk nereden geldiği belli olmayan insancıklar
Bu ülke var olduğu sürece İSTİKLAL MARŞI ve ANDIMIZ HER ZAMAN okunacak bunu yasaklamaya kimse kalkışamaz deneyenler her zaman TÜRK MİLLETİNİ bulacaktır

"Türkler öyle bir millettir ki, Hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır." [Adolf Hitler]

bütün vatan hainlerine ;
ekmeğini yedikleri vatana nankörlük edenlere inat
yinede varlığım Türk varlığına armağan olsun..

Aslında bu türleri TÜRK'lüğe yamamamak lazım adam doğru söylüyor..Herkes Türk olmamalı, herkesi Türk yapmamalıyız...sözgelimi Tehcirden kaçmak için din değiştirmiş ve kürt gibi görünmüşlerin torunlarını Türklüğe yamamak Türklüğü kirletmezmi? Bence kirletir.

Adamlar ne Türkçeyi doğru konuşurlar ne Kürtçe bilirler.Adamlkarın ne olduğu belli yani resmiyete dökmüş sağolsun.Biz biliyoruz evlat sizi şöyle yola gelinde millette bilsin sizi...

türk değilsin de ne arıyon burda amaç ulkeyi bolme sen kürt oldugun için andımız okunmasın mı istiklal marşı okunmasın mı boyle denildiğinde de sen ırkçısın faşistsin deniliyor bu toprakları pkk bayrağı altında birleştirelim ozaman baştan yapılsın herşey bumu dogrusu

'Neden Türk varlığına armağan olayım?'

Sakık: "Benim varlığım neden Türk varlığına armağan olsun. Ben Türk değilim ki"

TBMM Genel Kurulunda, dün yine hararetli tartışmalar yaşandı.
TBMM Genel Kurulunda, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasını Öngören Kanun Teklifinin görüşmeleri hararetli geçti.
Öte yandan, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık da, Milli Eğitim Şurasında, Andımız ile ilgili alınan karara değindi.

Andımız'ın okunması zorunluluğunun kaldırılması yönünde alınan kararın bazı milletvekillerince eleştirildiğini kaydeden Sakık, 'Benim varlığım neden Türk varlığına armağan olsun. Ben Türk değilim ki' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'platonik aşk yaşıyorlar' ifadesini de eleştiren Sakık, 'Biz demokrasi birliğini savunuyoruz. Platonik aşk yaşamıyoruz, kurtlarla dans ediyoruz' diye konuştu.

kaynak

Suç senin gibi beş para etmez bir varlıkta değil ki...Suç senin gibileri Meclıste oturtanlarda , sana bu konuşmaları yapabilecek cesareti verenlerde.

Bosuna adama kizmayin hakli!
Siz Kürt varligina ne kadar armagan olmak isterseniz!
Onlarda size o kadar armagan olmak isterler.
igneyi kendimize,cuvaldizi sonra baskalarina batiralim.
Birakin kimse kimseye ne kurban,nede armagan olsun.

Bosuna adama kizmayin hakli!
Siz Kürt varligina ne kadar armagan olmak isterseniz!
Onlarda size o kadar armagan olmak isterler.
igneyi kendimize,cuvaldizi sonra baskalarina batiralim.
Birakin kimse kimseye ne kurban,nede armagan olsun.

konudaki en mantıklı yorum bu olsa gerek. Gönül rahatlığıyla ben Türk değilim diyen birinin andımızda söz edildiği gibi kendisini Türk varlığına armağan etmek istememesi gayet doğal.

Bu vatan türk kanıyLa suLandı zamanında..

Bu vatan türk oğLu türkLer iLe kuruLdu zamanında..

Bu vatanda yaşayıp bu vatanın ekmeğini yiyorsun imkanLarından yararLanıyorsun ve böLücüLük yapıp ben türk değiLim ki söyLemem diyorsun..

O zaman çok pardon ama hadi S.ktır oLup gidiyorsun..!!

Geri