neden teşekkür etmeyiz.

???...Neden Teşekkür Etmeyiz...???

• Kullanılan toplam oy
    51

layaway

New member
Reaction score
0
Birisi geliyor ve sizin EĞLENMENİZ için, DÜŞÜNMENİZ için, TARTIŞMANIZ için, GÜLMENİZ için, daha da önemlisi PAYLAŞMANIZ ve YORUMLARINIZLA renk katmanız için bir konu açıyor ve elinden geldiğince, kendi meşrebince size bir şey sunuyor.

Konuyu beğenmesek de, beklediğimizi alamasak da o insan o konuyu size açıyor. Bu saygı duyulacak ve teşekkür edilecek bir durum.

PEKİ NEDEN TEŞEKKÜR ETMİYORUZ... (tşk edenler alınmasın:) )

Diğer forumlarda da olduğu gibi, HH'de de teşekkür etme ve yorum yapma azlığı var. HH' ye kalitesini duydum yeni üye oldum ve diğer forumlarda da olduğu gibi büyük bir trafik var ama teşekkür eden yok denecek kadar az. Bir "tık" zahmetinde bulunup emek verenlere, bi geri dönüşüm olarak "tık" yapılmıyor.

Bunu merak ettiğim için bir anket açıyorum. Yorumlarınızı ve oylarınızı esirgemezseniz sevinirim.

Saygılar.
:boks:

bu tesekkur meselesi hh nin kanayan yarasi :D
bana gelince beyendigim konulara daha fazla tsk ediyorum bazen hatir in tsk ediyim oluyo :lol:
onceden tesekkur etmezdim ben cok cimriydim bu konuda
bu aralar iyim hep tsk ediyorum :lol:
bak sana da tsk edim :D

Teşekkür etmek hakettiğini vermek gibi bişi...Eğer teşekkürü hak edecek bir iş yapmışsa ,bu illa paylaşım olmak zorunda değil, teşekkür ederiz biz de...

ben cok teşekkur ederım.herkesde etmeli :lol:

???

DayWalkerr' Alıntı:
Teşekkür etmek hakettiğini vermek gibi bişi...Eğer teşekkürü hak edecek bir iş yapmışsa ,bu illa paylaşım olmak zorunda değil, teşekkür ederiz biz de...

Tabiki insana hakettiğini vereceksin. Ama bakıldığında çok güzel ve çok ilginç konular, 2000 lere yaklaşan gösterimi var, yanıtlama sayısı 20 lerde 30 larda. Ya çok duyarsızız ya da zor beğeniyoruz :D

Değerli yorumun için teşekkürler.

layaway flood yapmışsın mesajını editlemezsen ban yeme olasılığın oldukça yüksek...:)

bir konunun gösteriminin 2000 veya 10000 olması her okuyanın beyendigini belirtmez dimi

her okuyanda yanıtlamak zorunda degil dimi önemli olan konunun paylaşımı işe paylasan kişi ordaki okunma sayısıyla amaçına ulaşır zaten

tesekkürüde beyenenler verir beyenmiyen niçin versin

ewt çalışmalarda bi emek vardır katılıorum ama bence emeği güsel olmayan bi konuya sadece tşk ederim yazılabilir çünkü tşk butonu sitedeki modluk çalışmalarla beraber tabiki çok yararlı oluor bu yüzden o kişinin açtığı konuya deilde tşk sayısı daa önemli zaten ii çalışmalar hep tşk sayısı fazladır dikkat ederseniz nese sadede gelelim:
çalışmayı beğenmezsem tşk etmem . . .

teşekkür sınırlı sayıda değil :D edin edebildiğiniz kadar ..

beğendiğim çalışmalara teşekkür etmezsem vicdanım sızlıyor benim...beğendiğimi teğet geçmem direkt butonu tıklarım...saygılar..bu anket hoşuma gitti...

walla kardesim guzel bi konu acmıssın ben fazla takılamıom siteye..guzel konular cıkınca tesekkuru eksik etmiom ama bakıorum msjı okuyan tonla adam var yorumu bırak yesekkur bile etmemişler..zaten yorumları da saol kardes devamını bekleri sırf yazıp yıldız yukseltmek için yazıolar ya o da ayrı bi konu...

sağol,eline sağlık diip post sayısını arttırmak için edilmiyor bence!!!

paylaşım ruhu olan teşekkür etmenin ve teşekkür almanın emeğe saygı olduğunu ve emeğin karşılığı olduğunu bilir o butona basar :) basmayan forumda daha çok paylaşım yapılma olasılığını azaltır bence

ben beğendiğim her şeye teşekkür ederim.istersem sevmediğim birisi olsun paylaşımı güzel olsun yeter ki

teşekkürü ederim hiç düşünmem bile ;)

Tamam yaptığın işlerin beğenilmesi ama Teşekkür sitede tam olarak ne işe yarar? Jackal arkadaşımızın da belirttiği gibi Mod olmak isteyen arkadaşlar için referans mı? Ne kadar paylaşımcı olduğunuzun bir göstergesi mi? Ne biliim ? Ama şurası varki insanın mesajına teşekkür edilmesi hoşuna gidiyor. Adulta girmeyip de teşekkür sayısı fazla olan arkadaşlar baya paylaşımcı veya konulara güzel yorumlar getiriyolar. Haa tanıdıklarından, sitedeki dostlarından aldıkları balon teşekkürleri saymazsak.

nozz' Alıntı:
Tamam yaptığın işlerin beğenilmesi ama Teşekkür sitede tam olarak ne işe yarar? Jackal arkadaşımızın da belirttiği gibi Mod olmak isteyen arkadaşlar için referans mı? Ne kadar paylaşımcı olduğunuzun bir göstergesi mi? Ne biliim ? Ama şurası varki insanın mesajına teşekkür edilmesi hoşuna gidiyor. Adulta girmeyip de teşekkür sayısı fazla olan arkadaşlar baya paylaşımcı veya konulara güzel yorumlar getiriyolar. Haa tanıdıklarından, sitedeki dostlarından aldıkları balon teşekkürleri saymazsak.
ben modluk ıcın referans demedım. sadece teşekkür edin dedim. sanırım karıstırdın:lol:

beğenirsem ederim tabiki

Geri