Neden YasaK?!..

RiSiLaC

New member
Reaction score
0
Forumda Film, Müzik, Dizi vs... gibileri paylaşmak neden yasak?..

Sonuçta bu paylaşımları HackHell kendisinde barındırmayacak. Sorumluluk, paylaşımı yapan üyeye ve bu verileri üzerinde barındıran sitelere (Rapid Gibi) aittir. Eğer bu paylaşımlardan bir hak sahibi rahatsız olursa paylaşım siteden kaldırılır. Site yöneticileri bu paylaşımlardan sorumlu değildir.

Film , mp3 tamamda telif hakkı war ama dizi payLaşımı neden yasakLandı onu anLamamış değiLim

Film , mp3 tamamda telif hakkı war ama dizi payLaşımı neden yasakLandı onu anLamamış değiLim

Bilgi için saol fakat dediğim gibi hak sahibi HackHell'i suçlayamaz, çünkü bu verileri kendi barındırmıyor. Şikayeti durumunda forumdan kaldırılır tamam, zaten bütün forumlarda mevcut bu tür paylaşımlar.

ya bazi sitelerde yazio bu mp3 ler tanitim amaclidir diye 24 icersinde silmezseniz sorumLuluk size aittir diye bu ne muabbet :D yuKLe siL yoksa cendermeler:D

Tmm okudum ama bu veriler HackHell' de değilki. Rapid gibi depolama sitelerindeler ve her türlü sorumluluk bu depolama sitelerinde ve oraya yükleyenlerde değilmi ? Yani o yasa bu tür paylaşımları kendinde barındıran sitede için geçerli değilmi?

böyle cok iyi :goz:

babacım yorma kafanı sen rahatına bak artık izleyemesende tekrarları var ordan izle rahat oll relaxxx

böyle cok iyi :goz:

Ama yapılsada bu paylaşımlar, hak sahipleri HackHell'e değil paylaşımı barındıran siteye suçlama yapabilir. (Örneğin; Bir programın keyini bir kullanıcı direk mesajına yazarak paylaşırsa sorumlu HaCKHeLL ve paylaşımı yapan kullanıcı, not defterine yazıp RapidShare'a yükleyip linkini eklerse mesaja sorumlu RapidShare ve paylaşımı yapan kullanıcıdır.)

Ama genede siz bilirsiniz...

birde burayi oku;

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/957.html

mutlaka hukuk okuyan veya okumus arkadaslar daha iyi yanitlayacaklardir

kisaca soyle anlatalim,
bir sucun islenmesine yardim eden sucu isleyene yardim ve istirak etmistir,
bu yuzden istedigin her hangi bir sanal ortam uzerinden yayinlasan da suca ortak olmus sayilirsin
ve suclu sayilirsin, sonuc aci olur

bende isterdim ama hackhell boylede guzel:)

kolay gelsin

birde burayi oku;

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/957.html

mutlaka hukuk okuyan arkadaslar daha iyi yanitlayacaklardir

kisaca soyle anlatalim,
bir sucun islenmesine yardim eden sucu isleyene yardim ve istirak etmistir,
bu yuzden istedigin her hangi bir sanal ortam uzerinden yayinlasan da suca ortak olmus sayilirsin
ve suclu sayilirsin, sonuc aci olur

bende isterdim ama hackhell boylede guzel:)

kolay gelsin

Yani Suçluya Yataklık Yapmaktan Suçlanırız!..
Hmm.. Tmm anladım bilgi için sağol...

sen upladda rapıyı yada baska sıteyı kullanıyosan onun sucu ne bnede onu anlamıs degılım hem bırak yasak olsun mılletın ekmeyıle oynama mp3 saten korsan almıs gıdıyo olmaması hackhell farkı olsun

ya bırakn HH böle perfect zati :D bi dunya torrent yasal olmayan site war zaten bunları kullanıorz bızde ;) böle ii gyt bosweeeeeeeeeeeeR :D

slm arkadaşlar film den vürüs almadan önce panelden baksın ondan sonra tarayıp koysub

Geri