Nedir bu Rapidshare'den Çektiğimiz !!..

TrafficShare denen bi uyguLama var meseLa bir dosya icin 100 GB ayirip ßaşkalarının indirmeleri icin kullandırabiliyorsunuz.. Belli bir ucret puan karsılıgı uygulama yapılabiliyor.. Ona denk geLmiş oLabiLirsiniz..

ayda bir kullanmıyorum ben ama rapidi.flash getim 7/24 açık her gün aç gibi film oyun indirip indirip siliyorum we şimdiye kadar bir sorunla weya engelle karşılaşmadım. günlük öyle 80 gb dosya çektiğim olmadı doğruya doğru ama günde 10 15gb çektiğim zamanlar da oldu we sorunsuzdu..bi seferde olsa 1 aylık 15 lira weripte üye olsa arkadaşlar anlayacaklar neyin ne olduğunu ama işte anlatamıyorum galiba..

Rapid biktirdi gercekten de hotfile ve benzeri sitelere suan upload yapiyorum rapid bitti benim icin tamamen uyelerimizinde rapid disinda linklerle paylasim yapmalarini rica ediyorum

lutfen rapide yuklenilen dosyalar baska alternatif sitelerede yuklensin

1 seneden beri agirlikli olarak depositfiles sitesini kullaniyorum, üye olmadan ayni anda 3-4 tane herhangi bir dosyanin indirilmesi sahane

BU DÜŞÜNCELERİNİZE YÜREKTEN KATILIYORUM. bÜTÜN PAYLAŞIMCI ARKADAŞLARA DUYURULUR. SAYGILAR

Abi gittim para verip premium üyelik aldım yapmayacağım işi yaptım hayatta o kadar mecbur ettiler

artık zehir zıkkım olsun şerefsizlere...

rapid de hotfile da premium üyeliğim var bana sorarsanız ister premium olsun ister free hotfile derim bikere premiumda kota sınırı yok istediğin kadar indir rapidde ne öle 5 gb kota günlük hem premiumn olcan hem kota yicen var 8mb internet 5 gb kota hemen doluo sonra işin yoksa bekle ...

walla kendi adıma hotfile ı tek gecerim hem premium u daha ucuz hem kota sınırı yok inşallah herkes hotfile a döner diye umuyorum

15 liraya 1 aylık rapid aldım 400&600 kb hızında ardarda inior bende bence 1 ay için uygun alabilen alsın.

Hotfile meşur olsa rapid gibi onun da burnu kalkar merak etmeyin! Ücretsiz paylaşım açılsın arkadaş...

Hotfile ya da Mediafire her zaman tercihimdir. Tabi birde x7.to var. İsmi ne güzel. :D Bu sitede acaip hızlı. Benim test ettiğim 4 mbps hız ile full speed indirebilmiştim. Çok hızlı..

Rapid candır, herkes kafasına göre upload yapacaksa indirecek insanların hali nolacak peki, adamın biri netload'a yapacak uploadı, biri mediafire'a, biri hotfile'a iyi valla herbirinin üyeliğinimi alalım yani!!! Mantıksız yorumlar yapmayın, o saydığınız pek muhterem siteler babalarının hayrına yapmıyo o kampanyaları falan, hepsinin derdi rekabetten pay alabilmek, ben 3 yıla yakındır rapip premium kullanıcısıyım, öğrenciyim ve bilgisayarım için para harcadığım tek şey rapid üyeliği, zoruma gitmiyo çünkü inanın aldığı her kuruşun hakkını veriyo, onun için ağlamayı kesin, biraz az yiyin gidin bir rapid üyeliği alın!!! Ne safsınız be, zannediyomusunuzki hotfile yaygınlaşınca, hala kullanıcı dostuymuş gibi davranacak...

yemişim rapidi,mediafire ve x7 varken dosya indirmek için bide rapide paramı vericez.bedava bile olsa rapidi kullanmam...

Arkadaşlar en güseli (uTorrent) torrent dosyalarını internetten indiriosunuz birsürü sitesi var ve mükemmel şekilde hızlıda iniyor rapidle yada dier herhangi bi şeyle ugraşmayın bn artık sadece torrenti kullanıyorum ve gayette memnunum

Geri