Nedir bu Rapidshare'den Çektiğimiz !!..

bence rapidshare değil veremshare olması lazım özellikle free userlar için :)

arkadasin dedigi gibi alexa ya bakarsak hotfile süper yükselişte ayrıca uploadlar içinde cok daha avantajlı gibi gözüküyor. rapid gibi sadece free lerin uploadlarini değil premiumlarin uploadlarinida sayıorlar. arkadasim hotfile upload hesabi acti 2haftada yaklasik 10dolara cikti rütbe sistemide var hotfile da rütbeniz arttikca kazandiginiz parada artiyor. indirme sınırıda olmadigi için downloadlar içinde güzel gözüküyor tabi ileride bozmazlarsa. netload için önceden sürekli serverlari çöküyordu dosyalar gidiyordu o yüzden onu bıraktık ama şu anki durumlari nedir bilemicem

Yapılan her yoruma saygım var ama bazı arkadaşlar fena saçmalıyor gidin premium alın rahat edin hatta 6 aylık alın rahat edin(60 TL).Gören sanki çakıl taşıyla alınıyor zanneder.Biriside aylık 7 EURO sokakta gezseniz dahi topalrsınız demiş:DBi kere EURO u kim kaybetmişde biz bulalım?.Ülkenin durumu belli 3 kurusa muhtac olanlar var.Size göre hava hoş olabilir ama 15 TL bile o kadar insanın merhemını kapatabilir ki!Haa katıldıgım nokta varmı var.Sigaraya kumara karıya kıza ona buna para basacak kadar parası olan ee bi zahmet gidip alsın.Rapidi deli gibi savunmaların nedeni indirdikçe bu kadar çok para kazandıran bir yer daha olmaması.RAPID çoğu kez para kazandırma aracı olarak görüyorlar.İnsanlarda bu ihtiras olduğu sürece rapid in bitmesini beklememiz hata olur.Bizim yapacagımın tek şey dua etmek olur rapidin başina birşey gelmemesi için!

Para kazanmak isteyen tamam upload etsin rapid e ama tekdosya.com gibi altarnatif yükleme yapabilen site üzerinden upload etsin.gir kardeşim tekdosya.com a zaten kocaman var rapid collector diye hesap yaz kullnıcı adını şifreni seç ordan 4-5 upload sitesi zaten kendisi otomatik olarak dağıtacak diğer sitelerede.Sorunda çözülmüş olacak.Ama yok işi yokuşa sürüp haklı çıkarmaya çalışacaklar ya bu rapidsever gurubu çözüme hiç başvurmaz bak ne kadar kolay TEKDOSYA.COM!

umarım beleşçilerin çoğu kopar şu rapidden. sanırım rapidde onu istiyor. çünkü gerçek rapid kullanıcısı değerini veriyor. bence bu ara rapid süper olmaya başladı. free den 400 le çektiğini hiç görmemiştim daha önce. pre ile de 2000 görüyorum. tamam benim netim 4lük olduğundan fazla alıyoruz hızı ancak biz 12 dairelik bina olarak kullanıyoruz neti ve emin olun yılbaşından beri rapid mükemmel bir hız artışı yaşadı. 2009 da 50-60 la zor indirim yapıyordum.

Beleşçiler dışarı! Sonra Rapid Yukarı!

umarım beleşçilerin çoğu kopar şu rapidden. sanırım rapidde onu istiyor. çünkü gerçek rapid kullanıcısı değerini veriyor. bence bu ara rapid süper olmaya başladı. free den 400 le çektiğini hiç görmemiştim daha önce. pre ile de 2000 görüyorum. tamam benim netim 4lük olduğundan fazla alıyoruz hızı ancak biz 12 dairelik bina olarak kullanıyoruz neti ve emin olun yılbaşından beri rapid mükemmel bir hız artışı yaşadı. 2009 da 50-60 la zor indirim yapıyordum.

Beleşçiler dışarı! Sonra Rapid Yukarı!

Rapidle nikahını kıy oldu olacak:durdurun
4MB interneti varmış Çekersin tbaiki son gaz.Bizde 1MB internet var Premiumda alsam 115 ile çekiyor free de indirsem en fazla 115 KB sn:D niye alacagım ki.Yazdıgım yazıyı okumamak için neden bu kadar direniyorsunuz ki!Ya bende birşey var ya bu ülkenin insanlarında bişey var.Hangi sitede yorum yapsam çözüm önerisi getirsem kimse görmemiş gibi davrnaıyor.Sorunu çözmek için ilk başta kabul etmek gerekli.Hoş bu ülkede parası olana dünyada.Ben genede bir daha yazayım
TEKDOSYA.COM
TEKDOSYA.COM
TEKDOSYA.COM

işi yokuşa sürmeyinde şu siteye bir göz atın

3 aylık rapid almıştım zamanında upload yaparak topladığım puanlara, 2 seneyi geçkindir kullanıyorum,

Rapide isyan bayrağı çekenler 1 aylık üye olun beğenmesseniz paranızı ben verecem... =)

Valla ben denedim pekte memnun kalmadım. FREE kullanıcı olarakta ogun internet iyiyse 110 ile premium oldugumda da 110-115 arası indiriyorum 1MB internette.Yani yedik o haltıda yedik ama bir kaç sayfa geride arkadaşın dediği gibi her ay rapide verecegime 15 TL tarifeyi değiştiririm daha iyi.Ayrıca görmemezlik duymamazlık çok hoşunuz gidiyor.Siz goresiye kadar ben TEKDOSYA.COM yazmaya devam edeceğim.Ya gerçekten körsünüz yada TEKDOSYA.COM yazdıgım bu yazı görmemek işinize geliyor

Rapid bırakılmaz...
Sonra netload ve hotfile güzel siteler.
Diyelim 9 part büyük bir dosya bunu 3 siteyede uyumlu uplayabilirsek şikayetlerin önüne %90 geceriz.
Veya yine bu 9 partın 3 erli 3 farklı siteye de yüklesek yine olur hepsini aynı yere tekrar yüklememek icin.
Konu acılalı baya olmuşda artık sonuca bağlanması lazım .
Ortak düşünceye ne zaman varırsınız uplad team ve yetkili üyeler?

Ücretsiz indirme-yükleme açısından Rapid'den daha güzel alternatifler var gerçekten...

gecen premium alim dedim inadina hotfile aldim hem fiyat hem kalite yeterince yuksen...Tek eksii multiple upload seceneginin olmamasi...Ama zamanla bu sorunun kalkacagina inaniyorum...Konu icin te$ekkurler...

mediafire da upload aşamasında sorun oluyo ve o olmasa onu tercih edicem fakat büyük boyutlu uploadlarda megaupload da kullanılabilir hem hızlı hemde 1 gb a kadar tek bi dosyayı destekliyo...

hiz konusunda da rapidin premiumu can sıkıcı, ayrica gunluk 5gb gibi lanet bir kisitlamasi da mevcut...lan bi HQ film indirmeye kalsam 5gb yapar ztn...Ama hotfile'de hizin 5mb'e ula$tigi olmu$tur...Bence site rapidden vazgecmeli...Ztn cok ki$i bedava indirmeye cali$tigi icin uploaderler acisindan da karinin du$uk oldugunu du$unuyorum...hotfile rocks

Geri