Nedir bu Rapidshare'den Çektiğimiz !!..

hotfile'ın kontör ile sattığını bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim :)

ayrıca resim upload sitelerininde alternatifi var imagehacks'le felan uğraşılmaz Lugateyn tavsiye ederim ;)

Valla ben denedim pekte memnun kalmadım. FREE kullanıcı olarakta ogun internet iyiyse 110 ile premium oldugumda da 110-115 arası indiriyorum 1MB internette.Yani yedik o haltıda yedik ama bir kaç sayfa geride arkadaşın dediği gibi her ay rapide verecegime 15 TL tarifeyi değiştiririm daha iyi.Ayrıca görmemezlik duymamazlık çok hoşunuz gidiyor.Siz goresiye kadar ben TEKDOSYA.COM yazmaya devam edeceğim.Ya gerçekten körsünüz yada TEKDOSYA.COM yazdıgım bu yazı görmemek işinize geliyor

Dostum sana durumu çok net bir şekilde açıklayayaım kinayeyi sevmiyorsun onu anladım pek tabiki...

İlk olarak upload yapan kişiler download da yapmak zorundadır.
Bu downloadları nerden yapacaklar sizin gibi bazı kaynaklardan.
Bu kaynaklar hangi siteyi kullanır.Rapid-hot-mageshare vs.
Up yapanlarda mutlaka ''premium'' olması gerekir.
Upload yapacak kişi de her yerde bulabileceği siteye premium üye olur.
Ve orayla uğraşır.Ayrıca bilinen ve gelirde getiren ''tekrardan premium veren uploada göre)) siteleri seçerler.
Ben hayatımda tekdosya.com'u ilk defa duydum.
Bu bir pazarlama işidir ve malı en iyi pazarlayan kazanır.
Kim bu rapidshare hotfile bence.Diğerleri şu an için traş.
O siteler upload edeni özendirici bir takım güvenilir global bir konuyu
ortaya sunmassa uploadçılarada ''ulen sen niye burdan download yapmıyorsun'' diyemez.

Bu durumungetiridği bir gereksinim.suyun çölde donmasını bekleme bence ;)

Her ne kadar ağlasakta sızlasakta milletçe alışkanlıklardan vaz geçemiyoruz. Dolayısıyla da rapid asla sönmez. Her zaman ilk sırada rapid alternatif olarak diğer siteler yer alır. Şahsen rapid premium kullanıcısı olarak çok memnunum. uploadlarımıda oraya yapmaya devam ediyorum. Şunu da göz önüne almak lazım 1-2 mb bağlantı hızıyla bütün download siteleri aynı ama yüksek hızlı kullanıcılar için fark daha açıktır.rapidin eline kimse su dökemez..

Uzun zamandır Hotfile ve benzeri siteleri kullanıyorum. Bolumumde yaptığım paylaşımlarımdanda anlayacağınız üzere, örnek olarak ; Aynı anda Hotfile , creafile sitelerine yaptığım upload ile rapidshare sitesine yaptıgım tek bir upload eşit . yani 2 siteye aynı anda upload yapıyorum ve ayrıca baska bir pc ile aynı baglantıyla rapid'e upload yapıyorum sonuç olarak her zaman rapid yavaş zaten bu konuyu açmamım nedenide birazda bu insanlar hızlı indirsinler pc başında esir olmasınlar diye : )

RapidShare Mıkimi 1 Numara

0805cc0a8fdlschnell.gif

rapid ve hot file üyeliğim var hotfile yeni bitti öve öve bitiremediğiniz hotfilde paralı üye olduğum halde yavaşlamalar server bağlanırken bekletmeler yaşadım rapidte hiç sorun yaşamadım ayrıca rapide zamanında hackhell paylaşımları ğiçin yüye oldum sonra herkez birden terkettti rapidi hotfile a döndü tamam dedik hotfileda aldık haraca bağlandık iyice sonna bi baktım sharmatrix yok bilmemne 5 çeşit yeni paylaşım tövbe ettim çıkıp buraya paylaşım edebiyatı yapanlar kardeşlik okuyanların aslında tek amacının para kazanmak olduğunu ona gör epaylaşım yaptığını siteyide bunun için kullandıklarını bide üstüne moderatörlük aldıklarını siteninde işine geldiği için çift taraflı menfaat sağlandığını anladım tamam herşey normalde bari paylaşmak üzerine ben meleğim yardım severime debiyatı yapmayın hotfileı bıraktım bariz hiç bişi yoksa servere bağlanma süresi uzun rapidden memnunum premöium olan herkez memnundur 1 mbit hız için kota dolmuyo kolaykolay ... diğer siteler daha çok para yediriyor deyin açık açık 2günde rapidi satmayın bağlantı sorunu bilmemne diye ... ayıptır.

rapidshare devri bitti artık utorrent netLoad hotfile devri başladı yaşasın feere kullanıcısı olarak az çekmedik rapidshareden rapid 200 mb büyük dosya ancak premier kullanıcılar indire bilirmiş aynı link ki hotfile leden indiriyom babalar gibi bu deyildir hotfileyi övündürüyom başka alternetif indirme motorlarıda bulunsun ki hotfilenin gözü açılmasın rapid 1 2 rapid karşımıza çıkmasın hotfile yeterki rapid olmasın bir motora kanmayalım yedek motorumuz daima yedekde bulunsun upload arkadşlar ve premier arkadaşlar birazda free arkadaşlarıda düşünelim bu konuyuda açana çok teşeküüüür ederim içtenlikle tek taraflı olmaz aşk çift olacak bide benkimsenin adına çalışmam benim görevim Download çıyım durmadan Download yaparım utorrent ve jDownloader 1 dk bile Download sız geçirmiyom Download uzmanıyım bu arada hayatımın parçası olmuş bagımlılık yapmış bana

Eskiden 8 bin Premium puana açılan 1 aylık hesap şimdi 5 Bin Free + 5 Bin premium puana açılıyor. Bir nevi free puanları değerlendirmek icin uploaderlara fırsat doğurdu.
aynı şekilde 1 Senelik hesap açma imkanı sağladı. Bu da 50 Bin Free + 50 Bin Premium puana eşit.

Premium hesaplarda ise 10 bin free puan olan uzatmayı yine aynı şekilde 5 Bin free + 5 Bin Premium puana çevirdi

TEŞEKKÜRLER RapidShare sen 1 Numarasın.

TEŞEKKÜRLER KaRma

hotfile sadece uploaderlara yarayan bir site premium alsanız bile download hızı zaman zaman yavaş olmaz olsun öyle site.... Eskiden herkes rapidshare den paylaşıodu biz de aylık 15 lira ile adam gibi indirme yapıoduk şimdi bi de hotfile çıktı başımıza...

Rapidshare dan bıkmış uploader arkadaşlar varsa netload a yüklesinler...Hiç olmazsa free lere adam gibi hız sunuo...

Eskiden 8 bin Premium puana açılan 1 aylık hesap şimdi 5 Bin Free + 5 Bin premium puana açılıyor. Bir nevi free puanları değerlendirmek icin uploaderlara fırsat doğurdu.
aynı şekilde 1 Senelik hesap açma imkanı sağladı. Bu da 50 Bin Free + 50 Bin Premium puana eşit.

Premium hesaplarda ise 10 bin free puan olan uzatmayı yine aynı şekilde 5 Bin free + 5 Bin Premium puana çevirdi

TEŞEKKÜRLER RapidShare sen 1 Numarasın.

TEŞEKKÜRLER KaRma

galiba bukadar RapidShare öne çıkardıgına göre rapid adamlarından birisin rapid persoleni biz burda genel anlamda yazışırken siz ise tekilden bahsediyorsunuz kendinizi bi güzel silkeleyin üstünüz başınız toz içersinde kalmış:crying: Rapidshare slm söyle puanlarını kendine saklasın ilerde lazım olur kullanıcıları kaybedince aklın sıraca puanlarla hatasını telafi etmeye çalışıyor ne fayda giden gitmiştir geriye dönmemeye karşı ileriye atanmış bikere kendin ettin kendin buldun hey gidi günler acımız çok çok büyük yaşasın özgürlük tekel rapid elveda

galiba bukadar RapidShare öne çıkardıgına göre rapid adamlarından birisin rapid persoleni biz burda genel anlamda yazışırken siz ise tekilden bahsediyorsunuz kendinizi bi güzel silkeleyin üstünüz başınız toz içersinde kalmış:crying: Rapidshare slm söyle puanlarını kendine saklasın ilerde lazım olur kullanıcıları kaybedince aklın sıraca puanlarla hatasını telafi etmeye çalışıyor ne fayda giden gitmiştir geriye dönmemeye karşı ileriye atanmış bikere kendin ettin kendin buldun hey gidi günler acımız çok çok büyük yaşasın özgürlük tekel rapid elveda

Ne Diyim,Rapid Babamın Oğlu Değil,Kimsenin Reklamınıda İzlemek Zorunda Değilim :)

Dostum sana durumu çok net bir şekilde açıklayayaım kinayeyi sevmiyorsun onu anladım pek tabiki...

İlk olarak upload yapan kişiler download da yapmak zorundadır.
Bu downloadları nerden yapacaklar sizin gibi bazı kaynaklardan.
Bu kaynaklar hangi siteyi kullanır.Rapid-hot-mageshare vs.
Up yapanlarda mutlaka ''premium'' olması gerekir.
Upload yapacak kişi de her yerde bulabileceği siteye premium üye olur.
Ve orayla uğraşır.Ayrıca bilinen ve gelirde getiren ''tekrardan premium veren uploada göre)) siteleri seçerler.
Ben hayatımda tekdosya.com'u ilk defa duydum.
Bu bir pazarlama işidir ve malı en iyi pazarlayan kazanır.
Kim bu rapidshare hotfile bence.Diğerleri şu an için traş.
O siteler upload edeni özendirici bir takım güvenilir global bir konuyu
ortaya sunmassa uploadçılarada ''ulen sen niye burdan download yapmıyorsun'' diyemez.

Bu durumungetiridği bir gereksinim.suyun çölde donmasını bekleme bence ;)
Sanırım sen beni anlamadın
1MB internet varken premium aldım
free indirmede 100-110
premium indirmede 100-115
şimdi ben neden premium alayım ki?.Tekdosya.com altarnatif yükleme sitesi.rapid de dahil beş siteye aynı anda dağıtıyor.Tamam yukle rapid e yukle ama diğerlerinide yükle.Tekdosya.com üzerine ver o zatan otomatik dağıtıyor diğerlerine

Sanırım sen beni anlamadın
1MB internet varken premium aldım
free indirmede 100-110
premium indirmede 100-115
şimdi ben neden premium alayım ki?.Tekdosya.com altarnatif yükleme sitesi.rapid de dahil beş siteye aynı anda dağıtıyor.Tamam yukle rapid e yukle ama diğerlerinide yükle.Tekdosya.com üzerine ver o zatan otomatik dağıtıyor diğerlerine

8mb netim var
free download : 700-800
pre download : 750-970 internet download menager ıLe...

aynen tatılıyorum arkadaşım... Ben de nefret ettim rapidten...

Rapid'in Yeni Versiyonu Harikulade Olmuş,Birçok Yenilik Eklenmiş,Search Özelliği Sayesinde 2 Yıl Evvelki Upload'ımı Bile Kolaylıkla Buluyorum.

hangisi olursa olsu preminyum account olmadan bu iş olmuyor

rapidden ben pre gibi indiriyorum bence rapide devam:D ayrıca sitede resimli anlatımlarda bulabilirsiniz nasıl indirildigini

Geri