nedir bu siyasi simge !!!

kamer28

DOLUNAY
HH Üyesi
Reaction score
0
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kale
siyasi simge adı altında kaç senedir insanların okuma haklarını ellerinden aldılar...

nedir bu siyasi simge ...

başörtüyle simgemi olur ...velevki olsa bile...başörtüsünü yasaklamakmı gerekiyor...
ayrıyetten takanlar hangi parti mensubu olmuş oluyor...hani simge ya bir yerede bağlı olması gerekiyor ....akpyemi bağlı , mhpyemi bağlı , saadetemi yoksa chp yemi hangisine...tık yok ... ses yok...

mhpnin bozkurt işaretine kim karışabilir...

chpnin beş oku na kim karışabilir..

bunlarda simge hadi sıkıyorsa desenize o kurt işaretini yapmayın..adamın kafasını uçururuz...

şimdi başörtüsü siyasi simge ise ve de akpyi destekleyenler tarafından takılıyorsa ben ve benim gibi milyonlar akpyi değilde mhpyi tutuyor..

peki benim eşimin başı kapalı okumasına mhpli olduğumu söyleseydim izinmi vericeklerdi..hayır hemde köküne kadar hayır....

o yüzden siyasi simge deyip yapılan haksızlığa kılıf uydurmayın...

bu partiye yapılmış bir yasak değildir., bu insanın şahsına ,ferdin yaşamına, vede dini düşüncelerine yapılmış saldırıdır...

ama bunun adınıda siyasi simge koymuşlar..

o zaman şöyle diyelim...madem başörtü simge çarşafla alın insanları okula...odamı simge......

siyasi simge adı altında kaç senedir insanların okuma haklarını ellerinden aldılar...

akp nin amplemi ampül mü ben mi yanlış hatırlıyorum.
velev ki türban olsun
ben türbana karşı değilim
her insan istediği gibi gidip okuma hakkına sahip olmalıdır buda hakkıdır.
fakat bunu çözmek uzlaşı yoluyla olur
yani gidecksin
ispanyada bunu dile getireceksin
sonra ben yaparım milletvekilim çok diyeceksin
kesimlikle olmaz ve de olmadı zaten .

yahu boşverin bunları da akp nin başörtüsü konusunda Mhp'yi yalnız bırakmasını takdir ettim renklerini belli ettiler.Sorun hepten çözülcekken onların sayesinde yine en başa.

Eee malum oy yedikleri kabı pisletmeyecekler değil mi :goz:

Başörtüsüyle girilmesin diyenlere de bir soru soracam sadece haçla üniversiteye girince misyoner olmuyor da başörtüsüyle girilince neden irtica oluyor ?

hadi sıkıyorsa desenize o kurt işaretini yapmayın..adamın kafasını uçururuz....

Bu söz çok kötü be arkadaşım. Militarist bir yaklaşım. Neden sorunları demokrasi kuralları içinde çözmeyi düşünmezsiniz hiç. Yazıyı kim yazmışsa yazık...

Muhtemelen türban çözümünüz de böyle de. Şimdilik o gücü bulamıyorsunuzdur kendinizde..

''Kanlı mı olacak, kansız mı''

hadi sıkıyorsa desenize o kurt işaretini yapmayın..adamın kafasını uçururuz....

Bu söz çok kötü be arkadaşım. Militarist bir yaklaşım. Neden sorunları demokrasi kuralları içinde çözmeyi düşünmezsiniz hiç. Yazıyı kim yazmışsa yazık...

Muhtemelen türban çözümünüz de böyle de. Şimdilik o gücü bulamıyorsunuzdur kendinizde..

''Kanlı mı olacak, kansız mı''

ne farkederki chp mhp dsp ve diğerleri..

simgesini sileceksin yoka sayacaksın tepkisi ne olur sence...

kafa uçurma tabirdir..

sence hukuk tam anlamıyla vede layığı ile işliyormu .. en azından bu konuda..

bence bu konuların tartışılması artık gereksiz anayasa mahkemesi son kararı verdi bunun üzerinde tartışmak gereksiz vakit kaybından başka birşey değil

Geri