Need for Speed Shift | 2009 & EkSikSiz RiP & HH & RS |

arkadaşlar bende yaş gereği pek anlamıyorum ama yaşımız büyük diye oyun oynamıcazmı bu oyunu cd ye yazdırma iso uzantılı olayını nero da nasıl yapıyoz biri bi anlatabilirmi size zahmet yani nero da bunu normal data cd olarak yazdırsak olmazmı ya ben hiç oyun oynayamıyorum ...teşekkürler...

arkadaşlar bende yaş gereği pek anlamıyorum ama yaşımız büyük diye oyun oynamıcazmı bu oyunu cd ye yazdırma iso uzantılı olayını nero da nasıl yapıyoz biri bi anlatabilirmi size zahmet yani nero da bunu normal data cd olarak yazdırsak olmazmı ya ben hiç oyun oynayamıyorum ...teşekkürler...

googLede veya Forumda arat ßuLURSun. KaLIßI Diske Yazdır oLayı ;)

yine uykusuz geceler başlıcak desene

Oyun FuLL, Sorunsuz CaLisiyor, GrafikLer Dehset :) SagLam PC Sart :)

GeLeLim KuruLuma

1. PartLari Indiriyoruz
2. WinRar Programi Ile Aciyoruz
3. WinRar Veya IsoBuster Veya Benzeri Bir Program Ile
jpn-nfss AdLi .iso Dosyasini Aciyoruz
4. JPN-NFSs AdLi .exe Dosyasini TikLayarak Oyunumuzu Kuruyoruz
5. Hadi YanLayaLim :durdurun

2lc4irt.jpg

Emegine SagLik Kardesim

Arkadaşım oyunu kurdum ama hata alıyorum.Hata sebebi : d3dx9_41.dll bulunamadığından bu uygulama baslatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesı bu sorunu giderebilir. Diye bir hata alıyorum ne yapmam lazım ? Şimdiden teşekkürler...

Tmm hallettım arkadaşım bnde dll dosyası eksıkmıs ondan verıyomus sağol qenede...

Arkadaşım oyunu kurdum ama hata alıyorum.Hata sebebi : d3dx9_41.dll bulunamadığından bu uygulama baslatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesı bu sorunu giderebilir. Diye bir hata alıyorum ne yapmam lazım ? Şimdiden teşekkürler...

d3dx9_41.dll dostasını internetten aratıp indir ve sisteminde d3dx... ile başlayan dosyaların olduğu klasörlere kopyasını at..mesela windows 7 de sistem32 klasörüne ve syswow64 klasörlerine ama vista felan nasıl oluyo bilmiyorum...

bu forumda sömürdüğüm dosyaların hemen hemen hepsine yakını knownun paylaştıklarıdır ama bu sefer üzgünüm, çünkü rip oyun kesinlikle indirmiyorum full olsaydı keşke ama sonsuz emeğine sonsuz teşekkür, birileri ne demişti, kulak memelerine sağlık birader :D

Geri