netbook a windows 7 yüklerken hata veriyor.

taygaaa

New member
Reaction score
0
usbden windowsu yüklrken tam disk seçeneklerinin ordaki adımda " setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition " bu hatayı alıyorum.sata driverini yüklüyorum ama hala aynı hatayı alıyorum.yardım edin lütfen

usb den windows 7 yi nasıl yüklemeyi denedin onu anlamadım ?

netbooklarda usbden yükleniyor zaten.önce usbye boot özellikli win 7 yükledim o kadar.sonrasıda işte bu hatayı veriyor

netbooklarda usbden yükleniyor zaten.önce usbye boot özellikli win 7 yükledim o kadar.sonrasıda işte bu hatayı veriyor

netbooku aldiginda zaten sana recovery usb yada hdd nin icine gomulu recovery gelmis olmasi lazim... ikincisi boot ozellikli windows 7 yi usb ye atmakla is bitmiyor.. microsoft bir program yayinladi bunun icin windows 7 usb den kurmak microsoft diye arattir googleden bulursun o programi... o programla windows 7 yi usb ye yazdirdiginda bootable olucaktir...

hatayı araştırdım nedeni birden birden fazla fiziksel harddisk varsa ve bunlar eğer anakartınızda RAID için ayrılmış SATA portlarına takılıysa yaşanıyormuş.

çözümü

Ya sistemi kuracağınız harddisk dışındaki tüm diskleri söküp kurulumu tamamlayacaksınız.buda netbookda mümkün değil gibi =)

Ya da, anakartınızın driverlarını indirip, ayrı bir CD/DVD'den "Sürücü Yükle" seçeneğiyle, kurulum esnasında tanıtacaksınız.

cd dvd rom olmayınca buda yalan =)

hatayı araştırdım nedeni birden birden fazla fiziksel harddisk varsa ve bunlar eğer anakartınızda RAID için ayrılmış SATA portlarına takılıysa yaşanıyormuş.

çözümü

Ya sistemi kuracağınız harddisk dışındaki tüm diskleri söküp kurulumu tamamlayacaksınız.buda netbookda mümkün değil gibi =)

Ya da, anakartınızın driverlarını indirip, ayrı bir CD/DVD'den "Sürücü Yükle" seçeneğiyle, kurulum esnasında tanıtacaksınız.

cd dvd rom olmayınca buda yalan =)

bu değil bu olay anakartlarda oluyor netbooklarda değil maalesef.ayrıca zaten tek hardiskim var.ta olarak bende anlıyamadım kafayı yiyecem saatlerdir çözemedim :S

bu değil bu olay anakartlarda oluyor netbooklarda değil maalesef.ayrıca zaten tek hardiskim var.ta olarak bende anlıyamadım kafayı yiyecem saatlerdir çözemedim :S

usb aygitlarini cikararak dene.. mause wb aygitlari.. mauseyi yada diger usb cihazlari bazan hdd gibi gorebiliyor

tek usb aygıt var oda win7 yüklü flash

ozaman dedigim gibi microsoftun bir programi var.. eger elindeki usb yi sen yaptiysan microsoftun programiyla usb ye yaz.. ve lite vb surumleri kullanma.. yani orjinal dvd den kopya olsun

Flash disk değilde harici bir harddiskten yüklemeyi dene.

Ben harici harddiskten format atıyorum hep =)

Ama hızının 2.0 olmasına dikkat et yoksa ağır olabilir yükleme.

ςαη;5070407' Alıntı:
Flash disk değilde harici bir harddiskten yüklemeyi dene.

Ben harici harddiskten format atıyorum hep =)

Ama hızının 2.0 olmasına dikkat et yoksa ağır olabilir yükleme.

haricidende aynı hatayı veriyor.türkçesi şu windows 0 disk 1 bölümüne yüklenemez.Disk denetleyicisinin bilgisayarın BIOSunda etkinleştirildiğinden emin olun diye hata veriyor

Geri