Netbook YARDIM!!

»»кαнιη¢σ¢υк««

...кє๓คlเรt &#
Reaction score
0
Arkadaşlar asus eee pc 4g modelinde netbook um var ve sabit diski 4 gb ssd disklerden

ilk sorum bu ssd diski yükseltme olanağım var mı?

ikinci sorum bilgisayarı formatlıyacam ama cd rom floppy yok bios ayarlarında boot seçeneklerinde atapı cd-rom ve kendi SSD sabit diski görüyor usb diskten formatı bu pc ye uygulayabilirmiyim!!

ÇOK ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!

özellikler:

Intel Celeron M 353 ULV 900 MHz İşlemci, Tek Çekirdekli (Bu işlemci, Intel'in Ultra Low Voltage, ULV olarak etiketlediği ve çalışmak için çok düşük voltaja gereksinim duyan, üzerinde 512 KB 2. Seviye önbellek barındıran ve Eee PC'nin sistem özelliklerine göz attığımızda "Intel Mobile Processor" olarak gözüken bir işlemci. Bundan birkaç sene önceki Centrino platformunun yapıtaşlarından birini oluşturan ve 90 nm üretim teknolojisiyle üretilen "Dothan" çekirdeğini içeriyor)

512 MB DDR2 667 MHz EasyDIMM RAM

4001 MB kapasiteli Solid State Disk (SSD). 4 GB'lık bu depolama kapasitesi, Eee PC 4G modelindeki 4G ibaresinin de bir açıklaması aslında. Üzerinde işletim sistemini barındıran ve temel depolama ihtiyaçlarına cevap veren bu sabit disk, sisteme 2,3 GB (%100'ü dolu) ve 1,4 GB'lık (%5'i dolu) iki mantıksal sürücü olarak tanımlanmış durumda. Yani ASUS Eee PC 4G size bu haliyle kabaca 1,4 GB'lık bir depolama alanı sunuyor. Sistemde kullanılan Solid State Disk'in markası Silicon Motion, model numarası ise SM223AC

Intel GMA 900 entegre grafik yongası (GPU)

Intel ICH6 güney köprüsü ve Realtek ALC662 Yüksek Tanımlı (High Definition) Ses Yongası

LED aydınlatmalı, 800x480 çözünürlüğe sahip 7" ebadında LCD ekran. (Bu LCD ekranı, cihaz üzerinde yüklü gelen Xandros Linux işletim sistemi ile 16 bit renk derinliği ile kullanabiliyorsunuz. Windows XP altında ise 32 bit renk desteği sunuluyor)

Atheros 802.11b/g dahili kablosuz adaptör

Atheros 100 Mbit dahili Ethernet denetçisi

3 adet USB 2.0 girişi, 1 adet VGA çıkışı, kulaklık çıkışı ve mikrofon girişi, SDHC destekli bir SD kart okuyucusu (bu sayede, piyasada son zamanlarda kendine yer edinen 4 GB ve üstü kapasiteye sahip SDHC kartları kullanabiliyorsunuz),
Kensington kilit yuvası

LCD ekran üzerine konumlandırılmış, dahili 0.3 MP Web kamerası

Stereo hoparlörler ve dahili mikrofon

4400 mAH NiMH pil

Geri