New Facebook'tan Kurtul, Eskisine Dön !

on2

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar daha önce bu konu hakkında bilgi vermiştim fakat şimdi daha farklı bir bilgi sunmak istedim.

Öncelikle kullanılan "new facebook" kullanıcıların tepkisini hergeçen gün çekiyor ve facebook yönetimi ısrarla bu arayüzün kullanılacağını söyledi. Bakalım galip kim olacak. Tabiiki 2 milyonu aşkın 3-4 grubun varlığını düşünür olursak, facebook yönetimi ipin ucunda.

Geçelim bu "new facebook" denilen berbat arayüzden kurtulma işlemine!

İzlenmesi gereken yol:

Internet Explorer 6 sürümünüz olsun. (İE nizi güncellediyseniz silin.)
Internet Explorer 6 sürümünde facebook açtığınızda otomatik olarak "new facebook" denilen ara yüze geçiyorsunuz. Profilinize geçin ve adres çubuğuna
http://www.new.facebook.com/?fbnew_opt_out=1 kopyalayıp ENTERLEYİN. İşlem tamamdır!

Kolay gelsin.

NOT: Tabii HackHell'e üye olmayan arkadaşlarınız varsa ve facebookta "Ya nedir bu saçma arayüz!" diye tepkisini dile getiriyorsa bu paylaşımı ona aktarın. İşkence çekmesin :)

denensin bakalım : ))

buyrun deneyin.. ben suan eski sürüme geçtim ve kafam cok rahat. her gün o berbat ara yüzü görmeyeceğim

facebookta grup bile olusturulmus 1 milyon uyesi bile va I hate newfacebook

paylaşım için saol

ben yapamadim ya nasil yapilacak

dostum yukarıda yazılanları takip et.. okadar zor değil

oh beee çok sağol gerçekten o iğrenç şeyden kurtardın beni.ya yapıyosun bi değişiklik bari eskiyi aratma ama di mi?eline sağlık tekrardan

ama arkadaşlar artık bu da işe yaramıyo başka bi çıkış yok mu?

Geri