kardeşim bana cumhuriyeti yıkmak için çete kurmuş sonrada amerikaya kaçmış birini savunmaya kalkacaksan asıl seninki gibi bir ülkücülük yok diyorum
oraya ilk sayfaya bir video ekledim ..her zamanki gibi montaj bilmem ne demeye kalktılar ..
bumu sizin nurculuğunuz ..
bi videoyu açıklamaktan acizmisiniz yani
bi insanın dini özgürLüği vardır... ama geLipte bi cemaat örgütü bana deiştirmeye kalkısırsa o biraz sıkar =) kendi özgür iradem var aklım yerimde =) bu cemaatLer gidip saf insanLarı buLuoLar hani neden cin baqısLı birini, küLtürLü biLqiLi insanLarın kafasını yıqıamıoLar??? NOKTA!
bu cemaatLer gidip saf insanLarı buLuoLar hani neden cin baqısLı birini, küLtürLü biLqiLi insanLarın kafasını yıqıamıoLar??? NOKTA!
ülkücüleri fetullah sempatizanı sanıyordum bir yanlışlık olmalı başbuğunuz türkeş bile fetulahı öve öve bitiremiyor sen nasıl oluyorda ülkücü olupta fetulaha düşman oluyorsun? doğrusu kafam karıştı biraz.
söylemlerin görüşlerin ülkücüye benzemiyor gördüğüm kadarıyla ümmetçi frekansta değil ulusal frekansta düşünüyorsun .
her neyse keşke ülkücü dendiğinde senin kafa yapındaki aydın insanlar akla gelse.
Arda sanada birşey sormak istiyorum yanlış anlama.
Demişsin saf adamLar kanıyor diye.Ama burdaki koca ''Ressam ve Çok küLtürlü ''Yüksek kesim'' diye tabir ediLen kesimdem ama görüyoruz namaz kıLmaya oruç tutmaya kuran okumaya başLamış.
Bu kadar küLtürlü birini kandırabiLirler mi ?
Bunu merak ediyorum. gerçekten =)
Olayın özüde zaten kandırıLma değil.Sadece anlatırlar isteyen uygular isteyen uygulamaz
dinde zorLama yoktur =)
cin bakıslı kültürlü insanı kandırmak ve sömürmek daha zor çünkü ..kolayı varken neden zoru seçsinler ki :goz:
şimdi verdin kozu birilerine ya neyse![]()
fethullahın türkeşin ölümünden önceki ve sonraki hayatı vardır
bu ılıman islamlar ne zaman çıkmış bu adam ne zaman yamuk işlere bulaşmış kronolojisine bakarsan bir şeyleri görmen zor değil ..
türkeşin sağlığında bunlar bu ülkede adam gibi durdular ..türkeş döneminde fethullahın bir açık seçik bir yamuğu gerçekten yok ama rahmetliden sonra bu ülkede çok dengeler değişti ..
emin oL anLatıLan Amerikadan Türkiyeye geLesie kadar o kadar cok carpıtıLmıştır ki =) ÇarpıtıLmadıqını farz edeLim... bu cemaat örgütLerinin konusmacıLarının kullandıqı bi konusma tekniği var... adı aklıma geLmio şimdi gELirse editLerim msjı... o tekniği kullanarak seni o anda kendisine cekio =) kendisini dinLettirip senin kafana girio =) haa onu dinLemiş gibi yaparsın o zavaLLı da konusur çene yorar o ayrı =) dediğim gibi biLgiLi küLtürLü insanLar cemaat örgütLerini dinLemezLer karşışına aLıp adam yerine biLe koymazLar =) oturur Kur-an'ı Kerim-i acıp okurLar ; )
demekki rahmetli konuya çok hakimdi ve bilgisi dışına kıpırdayamıyordular rahmetlinin ölmesini bekliyorlarmış .
böyle bir şeyden şüphe ediyordum zaten nede olsa rahmetli asker kökenli ,saiti nursiyi denize attırıp balıklara yem yaptıran ve menderesin ipe un sermesini sağlayan gizli güç...
BiLirsin türLü türLü cemaatLar var.Hepsini aynı kefeye koymak yanlıştır.
Eğer Kuran-ı Kerim'i baz aLarak konuşma yapıyorsa bu doğrudur oLması gerekende budur.
Eğer akıcı düzgün bir üsLupla bunu anLatıyorsa bu daha da doğrudur.
Ama Kuran-ı Kerim'le alakası oLmayan birşeyler konuşup insanLarı kandırırLarsa o zaman dedikLerine %100 katıLırım orda hakLısın.
yeri geldi gizli yeri geldi açıkta c5 lerde verdi mücadelesini ...
dediklerin kısmen doğru :hhmanD
onun ölmesini çok kişi bekliyordu ve bu ülkede hemen harekete geçildi
BiLirsin türLü türLü cemaatLar var.Hepsini aynı kefeye koymak yanlıştır.
Eğer Kuran-ı Kerim'i baz aLarak konuşma yapıyorsa bu doğrudur oLması gerekende budur.
Eğer akıcı düzgün bir üsLupla bunu anLatıyorsa bu daha da doğrudur.
Ama Kuran-ı Kerim'le alakası oLmayan birşeyler konuşup insanLarı kandırırLarsa o zaman dedikLerine %100 katıLırım orda hakLısın.
Bende gideyim artık saat 5 oLmuş.
Bu gün beni kıranLar oLdu ama canları saoLsun diyelim yinede =)
HayırLı sabahLar cümLeten
GüLen cemaatinin adı geçiosa ben orda dur derim acıkcası dai =) her türLü pisLiği de bekLerim onLardan... kendi gözLerimLe görmeseydimde buraya yazmazdım böyLE =)