dostum bu 1 24 saat msnde oLamam bu 2 verdiğim kullanıcı bilgilerini başkalarıyla paylaşanlar oluyor ben user açıyorum eleman gidiyor aarkadasına aa bende lig tv var bak arkadası banada ver diyor veriyor 2 cisi uyducuya receverini ayarlattırıyor .. server bilgilerini giremediği için uyducu giriyor ve bundan bilgileri aliyor ordan oraya geziniyor .. ve takılıyor .. donuyor berbart durumdaysa verme şifreni millete kardeşim ... vermedim deme .. aldığın gunden buyana kapanmısmı server ın ? şimdi kapatsam hiç açmasam ne yapıcaksın .. bir tek sana satmadım burda 60 70 kişi var bu site uzerinden kullanan anladın
bak kiralayan var biri forma mesaj yazmıs git ondan al bak adam ilk aç.mış konuyu şimdi bidaha açıyor .. adam server kapatmıs açmış kapatmış para verdinmi ne malum tekrar kapnmıcagı dimi .. ya ben kapattımmı bi gün olsun 2 senedir bu işi yaptım ama neoldu sağa sola şifrelerinizi veriyonuz .. toplu mail atiyorum server yenilencek diye kullanıcı bilgilerinizi yazın adam toplu mesaja cevap veriyor şifreleri veriyor millete suç benimmi ... ???
bak cimbom77 konu açmış dt server diye dolandırıp gitmiş hani adam nerde ? ....
bilip bilmeden burda kimseyi kötüleme 24 saat bilgisayar basında deyiliz bizimde evde ekmek bekleyen eşimiz cocugumuz var .. iş güç sahibiyiz ona göre yorum yap akıllı ol