Newell: Portal 3 dedi [Haber]

W.PiTToN

W.C.ConsuAllen
Reaction score
0
Boyutlar arası seyahatler bitmeyecek gibi

portal-2-steamworks-ps3-announced-by-gabe-newell-e3-2010.jpg

Valve'ın patronu Gabe Newell, yeni verdiği bir demeçte, "Portal 3" ismini ağzına aldı. Neden mi? Gabe Newell'a "Portal 2'nin Move ve 3D teknolojisini destekleyip - desteklemeyeceği" sorulmuş. Newell ise, Portal 2'de bu teknolojilere destek vermeyeceklerini, ama bunun için Portal 3 veya farklı bir oyunu bekleyeceklerini söyledi.
1.jpg

Newell'ın Left 4 Dead, Half-Life veya farklı bir isimden bahsetmeyip de direkt Portal 3 demesi, dikkat çekici gerçekten. Şimdiden beklemeye başlayabiliriz.

Sıradaki oyun Portal 2 ise, 2011 yılında PC, PS3 ve X360 platformları için raflarda olacak. Portal 2, konsollarda en iyi performansı PS3'te gösterecek.

Defol git pis şişko bana portaldan haber verme bana ''HALF LİFE:BÖLÜM 3'ten haber ver bana oyunumun nerede olduğunu söyle İnşallah Duke Nukem gibi olursun 14 senede bir oyunyapamazsın şirketin batar Bu kadar büyük konuştum

Gabe Newell

:durdurun:durdurun

Defol git pis şişko bana portaldan haber verme bana ''HALF LİFE:BÖLÜM 3'ten haber ver bana oyunumun nerede olduğunu söyle İnşallah Duke Nukem gibi olursun 14 senede bir oyunyapamazsın şirketin batar Bu kadar büyük konuştum

Sonuna kadar katılıyorum kardeşim üstüne birde ben birşeyler eklemek istiyorum 2012 de Half-Life 3 ile ilgili birşeyler olmaz ise inşallah o birikmiş yağların damarlarını tıkarda anjio geçirirsin :laugh: :laugh: :laugh:

NOT: Gerçekten anjio felan olursa sorumluluk bana ayit değil :laugh: :laugh: :laugh:

Geri