newwawe ile ilgili şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadasım konu zaten FethuLLah GüLen iLe iLgiLi konuLar [Tek başLık] die birLeştiriLmiş. . .
daha neyi kapatıLcak.Başka konu oLsa forum kuraLLarını böyLe takip edmezsin!!!
Konuyu mahfettiğin yetmedi bide geLmiş burada konu acıyorsun!!!

konuyu asıl mahveden basından beri sensin hell

ne açacak bölümünü tutturabildin nede adam gibi kaynak ekleyebildin .konu tek baslığa alınması önemli değil kendinize ait olmayan makalelerde yazılarda kaynak belirtiniz diyor maddede .bu nedenle serbest kürsüde ise konu kaynak eklenecek yada kapanacak olay bu

sen bilmeyebilirsin sorun değilde kuralları ben yazdım diyen newwawenin bu kuralı ihlal etmesi ne kadar doğru .adam gibi bir kaynak eklenseydi yada konu silinseydi zaten şikayet etmezdik bizde .

ama olay başka .serbest kürsüde onlarda konu açıldığı saniyede kaynak yok die kapatıldı bu konu onlarca şikayetime rağmen nedense kapanmıyor veya silinmiyor

çifte standart uygulayacaksın ondan sonra gelip burda ben görev aşkıyla yanıyorum tutuşuyorum tarafsızım diceksin sana kim inanacak sorması ayıp bozacılarmı ?

hadi diyeLim onun yaptığı yanLış,
senin yaptığın doğru mu bi kişiyi fethuLLahçı diyerek kötü düşürmeye çaLışıyorsun ki beynine kazı bu kötü birşey değiL bir tercihtir,ayrıca newwawe'in böyLe oLup oLmadığı bizi iLgiLendirmez..

hadi diyeLim onun yaptığı yanLış,
senin yaptığın doğru mu bi kişiyi fethuLLahçı diyerek kötü düşürmeye çaLışıyorsun ki beynine kazı bu kötü birşey değiL bir tercihtir,ayrıca newwawe'in böyLe oLup oLmadığı bizi iLgiLendirmez..

fethullahcı diyerek kötü düşürmeye çalışmıyorum .siyasi görüşleri doğrultusunda hareket ettiğini anlatmaya çalışıyorum .beni tabiki ilgilendirmez gitsin cemaattemi nerde yapıyosa yapsın foruma bulaştırmasın dedim yazdıklarımı iyi okuduysan görürsün.sorunda bu zaten.

iki konu geçiyor şikayetimde .

ilki fethullahı öven bir konu olduğu için kaynaksız olarak günlerdir orda duruyor

ikincisinde ise fethullahın gazetesinin haberinin yaptığı çarpıtma haber .buda fetullaha ve cemaatine dokunan bir yazıydı .konuda bayramiçte aksini iddia etti ama en son farklılıkları gördüğü için sustu .hatta ilk yorumu sen yazdın o konuya .

şimdi sen söyle o konuda milliyetin haberini zaman çarpıtmamışmı ekleme kesme yaparak .haberi farklı lanse etmemişmi ? hatta sen demedinmi o konuda bu tür şeyleri islami kesimi temsil eden bir gazetenin yapması yanlıştır diye..durum bu evet ama adamlar ısrarla yalan dediler bilmem ne dediler ekledikleri linklerde benim konumda zaten geçen şeyler .büyük buluş gibi saçma sapan şeylerden konumu kapattı adam .

konuyu asıl mahveden basından beri sensin hell

ne açacak bölümünü tutturabildin nede adam gibi kaynak ekleyebildin .konu tek baslığa alınması önemli değil kendinize ait olmayan makalelerde yazılarda kaynak belirtiniz diyor maddede .bu nedenle serbest kürsüde ise konu kaynak eklenecek yada kapanacak olay bu

sen bilmeyebilirsin sorun değilde kuralları ben yazdım diyen newwawenin bu kuralı ihlal etmesi ne kadar doğru .adam gibi bir kaynak eklenseydi yada konu silinseydi zaten şikayet etmezdik bizde .

ama olay başka .serbest kürsüde onlarda konu açıldığı saniyede kaynak yok die kapatıldı bu konu onlarca şikayetime rağmen nedense kapanmıyor veya silinmiyor

çifte standart uygulayacaksın ondan sonra gelip burda ben görev aşkıyla yanıyorum tutuşuyorum tarafsızım diceksin sana kim inanacak sorması ayıp bozacılarmı ?

Arkadasım ben bu konuyu bir yerden aLmadım .
İnternette geniş bir arastırma yaptım sonra aLtına kendi yorumumuda uzun bir şekiLde
yazdım.Dönem ödevi tesLim eder gibi kaynakça mı hazırLasaydım !!!

Arkadasım ben bu konuyu bir yerden aLmadım .
İnternette geniş bir arastırma yaptım sonra aLtına kendi yorumumuda uzun bir şekiLde
yazdım.Dönem ödevi tesLim eder gibi kaynakça mı hazırLasaydım !!!

onu bana değil serbest kürsü kurallarını hazırlayanlara soracaksın arkadaşım .

bu konu siyaset politika ve güncel haricinde diğer yerlerde bildiğim kadarıyla sorun olmaz.ama bu bölümlere geldiyse bunların altına kaynak eklemek kural gereği vardır .

aslında bu konu bu kadar uzamamalıydı neden uzadı ? bölüm modunun yüzünden ..

kaynak ekleyin diye aynı gün uyarıda bulundu ve sana pm attığını söyledi .eğer kaynak 1 saat içinde eklenmezse kural gereği silinmesi lazım .1 saatide geçtim günler geçti konu hala orada .

kuraldan bahsedenler kuralları uygulamaktan acizse veya uygulamak işlerine gelmiyorsa bu ne senin nede benim suçum .kaynak eklenmiyorsa silinecek !!! bunu ben demiyorum kural diyor ...pm ile modu uyarıyorum kapatırım kapatmam ona ben karar veririm diyor .o zaman silin kuralları kardeşim .ne olduğu belli değil .kural var kuralı uygulamayan mod var .varmı böyle saçmalık ? :vur

ondan sonra burda insanlar birbiri ile tartışmak zorunda kalıyor bölüm modu yüzünden .

ben sana bişey demiyorum kardeş .kaynak eklemeliydin he eklemedinmi o zaman konu silinmeliydi .buda seninle alakalı değil newwawe ile alakalı .

http://www.hackhell.com/4354104-post45.html

"ben newwawe yi tartışmıyorum ( .newwawe taraflıdır dedimmide bana taraflı değil diye açıklama yapma gereği duymuşsun ...eklediğim resimlerde en saygılı duyarlı üye madness çıkmış ikinci newwawe gelmiş .ikinci newwawe ile hiç bir sorun yaşamayan sizler birinci madness le neden sürekli tartışma içindesiniz ?

Newwave taraflıdır dedim mi tarih 06-03-2009, 12:53 AM aradan 3 gün geçiyor şaka gibi : ) ama ne diyorsun ;

"konu yine fethullah gülen ve onun gazetesi ile ilgili olunca saolsun ( fethullahcı modlar bir fethullahcı üyenin saçma sapan şikayetiyle konumu kapattı . )

Ben sana daha hiç bir şey söylemiyorum 3 gün önce böyle düşünüp 3 gün sonra bazı şeyler işine gelmeyip konunun kapatılıp geri dönüşüme gönderilmesi gibi..

( Ayrıca ontane asparas haber iftira dolu konu açsan onunu'da çöp kutusunu taşırım sarı zeybekte aynıdır benim için ordu komutanlarıda aynı tartıştığın diğer kanattan sağlam 7 nickli üyede bu gün hem siyasete hem de güncele ordumuzu yıpratan konular açtı onlarında kapattım )

Fikirlerin değişiyorsa kimin güdümündeysen msn den sana bunları kim yazdırıyorsa o gelsin benim karşıma sen yıkıl.

Tekrar söylüyorum ve haddini bil ( bir ülkenin eski başbakanlarından birisine hakaret ediyorsun reel de olsa hakkında tutuklama kararı çıkartılıp savcılığa sevk edilir ve gereken yaptırımla karşı karşıya kalırsın ) ama biz sadece banlıyoruz ve geliyorsun ( 3 gün önce farklı 3 gün sonra farklı provakatif eylemlere devam ediyorsun ) sizin gibilere gerekenler yapılmadıkça bu forumun huzuru sağlanamaz bizde gereknleri yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın.

http://www.hackhell.com/4354104-post45.html

"ben newwawe yi tartışmıyorum ( .newwawe taraflıdır dedimmide bana taraflı değil diye açıklama yapma gereği duymuşsun ...eklediğim resimlerde en saygılı duyarlı üye madness çıkmış ikinci newwawe gelmiş .ikinci newwawe ile hiç bir sorun yaşamayan sizler birinci madness le neden sürekli tartışma içindesiniz ?

Newwave taraflıdır dedim mi tarih 06-03-2009, 12:53 AM aradan 3 gün geçiyor şaka gibi : ) ama ne diyorsun ;

"konu yine fethullah gülen ve onun gazetesi ile ilgili olunca saolsun ( fethullahcı modlar bir fethullahcı üyenin saçma sapan şikayetiyle konumu kapattı . )

Ben sana daha hiç bir şey söylemiyorum 3 gün önce böyle düşünüp 3 gün sonra bazı şeyler işine gelmeyip konunun kapatılıp geri dönüşüme gönderilmesi gibi..

( Ayrıca ontane asparas haber iftira dolu konu açsan onunu'da çöp kutusunu taşırım sarı zeybekte aynıdır benim için ordu komutanlarıda aynı tartıştığın diğer kanattan sağlam 7 nickli üyede bu gün hem siyasete hem de güncele ordumuzu yıpratan konular açtı onlarında kapattım )

Fikirlerin değişiyorsa kimin güdümündeysen msn den sana bunları kim yazdırıyorsa o gelsin benim karşıma sen yıkıl.

Tekrar söylüyorum ve haddini bil ( bir ülkenin eski başbakanlarından birisine hakaret ediyorsun reel de olsa hakkında tutuklama kararı çıkartılıp savcılığa sevk edilir ve gereken yaptırımla karşı karşıya kalırsın ) ama biz sadece banlıyoruz ve geliyorsun ( 3 gün önce farklı 3 gün sonra farklı provakatif eylemlere devam ediyorsun ) sizin gibilere gerekenler yapılmadıkça bu forumun huzuru sağlanamaz bizde gereknleri yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın.

orda elemanlarından biri alakasız bir şekilde newwawe tarafsızdır diye ortaya atlayınca newwawe taraflı diyen kimki açıklama yapma gereği duymuşsun dedim ve ben newwaweyi tartışmıyorum sözüde konu amacından sapmasın diye söylenmiş bir şey .yoksa senin ne mal olduğunu herkes biliyor merak etme :goz:

ne demek kimin güdümündeysen ?

beni kendinle ve yanındaki 3-5 küsüratla karıştırma .bizde yobaz kültüründe bulunan biat kültürü yok .biz kendi aklımız ile hareket ederiz yobazlara benzemeyiz biz bunu böyle bil ...

ben kimsenin güdümüne girmem beni kendinle yada çevrendeki böceklerle karıştırıyorsun asıl haddini sen bil edepsizlik yapma .az önceki mesajın ne kadar terbiyeli idi güdümünde olduklarından aldığın yeni emirle bozmuşsun ağzını afferin sana :goz:

yıkıl mıkıl bilmem ne bir moda hiç yakışmıyor bu sözler .en fazla yani ennnn fazla banlattırırsın onun dışında gel yık bakam nasıl yıkıcan ? güdümünde olduklarınla forum külhabbeyliği yapma kararımı aldınız ? hadi ordan forum külhanbeyleri sizi ...klavye delikanlıları sizi ...bu kadarmı eziksiniz anca burda konusuyorsunuz işte .oda verilmiş yetki sayesinde ..bu modluk sende olmasa insan yerine koyup seninle muhatap bile olmam ama hakkımı yersen benimle uğraşırsan seni mecburen insan yerine koyar muhatap olmak zorunda kalırım bende

o başbakan olayı ne yaw ..gene ne saçmalamışsın konuyla ne alakası var be mod :)

iadei itibar yapıldı diye 40 yıllık haine kahraman dememi beklemiyorsun değilmi benden :goz:

iadei itibarı yapan kim ? şıracının şahitcisi bozacı :D

şimdi smodlar gelsin ne yapacaksa yapsın sende bir daha forum külhanbeyliği yapma .delikanlı adam o türden bi sıkıntısı varsa burdan değil özelden yazar sende az delikanlı olsan özelden yazarsın .ama yapamayacağın için anca böyle burdan çemkirirsin

o kadar hakaret ettin o kadar hak yedin geldin şimdide ağzını bozan sen oldun artık bunu hak ettin .şimdi burdaki bu adaletsizliği görmesi gerekenler görmemezlikten gelirse yazıklar olsun alayına..resmen benden bişey ararmışcasına bu anı beklermişcesine hiç birisi müdahale etmedi konuya .çok ilginç

Gelen gideni aratırmış durumları yaşanmaya başladı.
Kurallar neyi gerektiriyorsa uygulayacaksın arkadaş.Müsamaha edersen,adamın hesap sorma hakkı doğar.Dokunulmazlık zırhının ne menem güzel bir şey olduğunu yorumlarınızla bir kez daha açıklamışsınız.
Şu serbest kürsüyü toplayın biraz.Kuralsa kural....

Şu serbest kürsüyü toplayın biraz.Kuralsa kural....

yooo bize gelince kural ..

kendi adamlarına gelince konuyu ister kapatırım ister kapatmam o bizim bileceğimiz iş diyor .orda kural yok onlara yok..

kural ne için var ?

bizim için ..

newwawe için varmı ? çiğnesin diye var

bknz :özel mesajda yazmış kendisi ne diyor

Ayrıca siz niye üzerine düştünüz bu kaçıncı mesaj böyle onu anlamadım sileriz ve ya silmeyiz hepsi bizim takdirimizde olan konular bunlar ?

neymişşşş???

onun takdirindeymiş ...

ama kurala göre 1 saat içinde eklenmezse kapanır diyor nasıl olcak ?

ya boşver kuralı orda mod var .kurallar ölesine yazılıyor ya dimi

özal efendinin bir lafı vardır: "Anayasa bir kere delinmekle bir şey olmaz" diye. bunlarınki de o hesap kurallar bazen delinebilir.

Orwel: "herkes eşittir ama bazıları daha eşittir" der. gördüğüm kadarıyla serbest kürsüde olan da bu. herkese eşit davranıldığı iddia ediliyor ama bazıları daha eşit.

(Ben Tehdit Etmem İcra Ederim)

(Ben Tehdit Etmem İcra Ederim)

Öncelikle ;

Sanal oldumu ne kadar Atatürk düşmanı var ne kadar cumhuriyet düşmanı var ne kadar başbakanın , cumhurbaşkanının düşmanı varsa hop bir anda buradasınız hakaretler , iftiralar , karalamalar yeter artık..

İnsana o kurduğunuz cümleleri Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve kanunları misliyle yedirir sen bir başbakana kalkıpta "hain" "köpek" "şerefsiz" diyemezsin dedirtmezler adama bunu iyi bileceksiniz öyle klavye başında kim olursa olsun ahkam kesmeyeceksiniz bu forumun kurallarına göre hareket edeceksiniz yoksa kaldıramıyorsanız ( çünkü biz kimseye hakaret ettirmeyiz ) gelmeyeceksiniz bu kadar.

Sonrasında beni devlet ( cumhurbaşkanı , başbakan , istihabarat dahil )

cümle alem de bilir adreslerim telefonlarımın hepsi bellidir 31 yaşındayım attığım adımı bilir benim devlet lakin

Ağzımı daha bozmadım ama bozarsam da ben sana veya hepinize çok ağır ve kalın gelirim inan bana şaka falan yapmıyorum o ağzına aldığın ( delikanlılığın ben kitabını yazdım şimdi alemde kaynak olarak kullanıyorlar Ankarada çinçinde , yenidoğanda hıdırlıkta ) ben klavye delikanlılığı hayatta yapmadım yapmam da bu son mesajımdır bu konuya da harfiyen iyi oku ;

Ben direk reelden adrese gelir o klavyeyi senin kafanda her bir tuşu en az 3 metre sağa sola fırlayacak şekilde parçalarım pekmezinide keyifle emerim sonra da kelepçeyi vurdurur aldırırım.

( aklım nerde dersin bir kaç gün ? )

Sonra kendine gelince ilgili emniyet müdürlüğünde karşılıklı birer cigara yakar konuşuruz sizin gibi insanlara böyle davranmak gerekiyor diye düşünüyorum çünkü insana başka seçenekler bırakmıyorsunuz efendilik sizin karakterinizde ve kişiliğinizde olmayan bir özellik bu sözlerimi iyi düşün kiminle dans etmeye aday olduğuna dikkat et çünkü benimle dans edemezsin ancak aday olabilirsin şimdi yaptığın gibi ama sonu senin açından büyük bir hüsranla biter !!

(Ben tehdit etmem icra ederim serigatil değil süper serigatil olsan benim için zerre farketmez )

bu adam hala konuşuyor :hhmanD

ben delikanlı adam burdan artislik yapacağına özelden sorunu varsa giderir dedikçe hala şov hala şovvvv..özelimde bir mesaj göremedim hala .şimdi şov zamanı değil zaten icra zamanı arkadaşım az önce onu söyledim sana zaten ama hala konusuyorsun atıp tutuyorsun ..e hadi ne duruyorsun geçsene icraya :durdurun

bu kadar iyi traş yapan bir adama ben rastlamadım ömrüm boyunca :durdurun

ben kimseye şerefsiz köpek demedim .hain dedim hain demek ne demektir ?ihanet edene hain denir .bu ülkeye ihanet etmeyen biri olsaydı eceliyle ölürdü ipte sallandığına göre demekki var bişeyler .

gel kardeş kurban olam kır klavyeyi kafamda yeterki sen kır yabancıya gitmeyelim :hhmanD

ankara çinçin var bide yabancı ülkede bi çinçin var .ankaranın çinçinlilerinin adı çıkmış onlar gibi olamazsan yabancı ülkenin çinçincilerine döndürürüz demedi deme ibrahim :hhmanD

sen ve delikanlılığın kitabı he :durdurun

uln tanımasak polat alemdar sancaz be :D

ama şu halinle senden olsa olsa güllü olur
:durdurun

N Varmış ßu Ankaranın Çinçininde ßak Merak ettim şimdi :p

ÇiNLiLere dönersiniz ALLah Muhafaza ßırakın miLLetLe Gerdege Girmeyi Şikayet etmeye Gerek yok HerkezLe iyi Geçinin üzmeyin ßirßirinizi

Seriqatil bu konusma tarzınla, ve şikayetinle,
şikayetinin haklılıgını veya haksızlıgını düşünmüyorum bile.
Forum huzurunu bozduğun ve görevli arkadaşların sinir katsayılarını yükselttiğin için
3 gün cezalısın.
Bunu ister keyf-i ister zarur-i olarak algıla umurumda bile değil.
Hackhell üyeleri böyle kısır ve sonuca ulaşmayacak tartışmaları hak etmiyor.
Herkes daha sakin olsun, olmayanları da sakin olmaya davet etsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri