Ney Notaları - 1

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
i54613_acempayavasca1.gif

i54616_buselikpalaeddinyavasca1.gif

i54617_ferahnakpahmethatipoglu01.gif

i54625_ferahnakpahmethatipoglu02.gif

i54627_mahurpgazigiray.gif

i54637_nuhuftposmanbey1.gif

i54638_nuhuftposmanbey2.gif

i54639_nuhuftposmanbey3.gif

arkadaşlar indirirken sağ tıklayıp farklı kaydet deyip kendi bilgisayarınızda resim ve faks görüntüleyicide 1x zoom yapın ;)

dostum bunlar için ney notası denmez, bu verdiklerin Türk Klasilik Müziği saz eserlerinin notalarıdır. Çok güzel bir paylaşım bu arada çok teşekkürler, bende olmayanları da aldım. böyle paylaşımlar her zaman kutsaldır

saol eline sağlık şu neyin notalarını bilen varmı acaba çalmaya çalışıyorum ama notalarını bilmediğim için zor oluyo kulaktan dolma çalmasıda zor oluyo ney in notaların bilen varsa rica edebilirmiyim ...!

freedom473' Alıntı:
dostum bunlar için ney notası denmez, bu verdiklerin Türk Klasilik Müziği saz eserlerinin notalarıdır. Çok güzel bir paylaşım bu arada çok teşekkürler, bende olmayanları da aldım. böyle paylaşımlar her zaman kutsaldır

dostum sen iimisin halis mulis ney notası neyzen arkadaşlar var bunları kullanıolar bence ii baq ;)

SıpA' Alıntı:
dostum sen iimisin halis mulis ney notası neyzen arkadaşlar var bunları kullanıolar bence ii baq ;)

sevgili arkadaşım..ney notası diye bişey yoktur..Daha açıkçası türk müziğinde herhangi bir enstrumana ait nota yoktur..her enstrumanla çalınabilir bu notalar..senin dediğin sadece batı müziğinde vardır..ona da konçerto denir..keman konçertosu ,piano konçertosu gibi..

crocodile7' Alıntı:
sevgili arkadaşım..ney notası diye bişey yoktur..Daha açıkçası türk müziğinde herhangi bir enstrumana ait nota yoktur..her enstrumanla çalınabilir bu notalar..senin dediğin sadece batı müziğinde vardır..ona da konçerto denir..keman konçertosu ,piano konçertosu gibi..
senin bu söylediğin o bülbül değil kuş gibi bişey oluyo bence:vur

kardeş bunlar ney notası değil TSM notalarıdır. bu yanlışlık önemlidir diye belirttim, paylaşım için saol

arkadaşlar eğer neydeki notaların yerlerini gösteren bi kaynağa sahipseniz açık link göstererek bizi bilgilendirin şimdiden teşekkürler

arkadaşlar merhaba..
ben de neyzen olma yolundayım, "hatırla sevgili" nin notalarını bulamadım ben yaa..
var mı ki acaba elinizde?

onu buldum, hatta üfledim de yalnız "zor yıllar" var ya hani ney sesi 13.bölümde sanıyorum..
onun notalarını bulan var mı? çıkarabilen?
yardım nolur yaa.. delircem :)

www.neyforum.biz arkadaşlar ne ararsanız var burda ney ile ilgili...neyzen arkadaşlar için süper bi kaynaktır...ben aradığım tüm notaları buradan temin ediorum....ayrıca neyin notalarının yerleri falanda burda var...

Geri