CounTRy
Gülen Manyak
- Reaction score
- 0
O saygıyı kim gösteriyo acaba..
Leke güzel yazmışsın tamam ama burası insanları eğitme
yeri değil ki... Eğitim ailede başlar, aile tartışma ve konuşma adabını
öğretmedikten veya öğretemedikten sonra ben hiç öğretemem
Hem lafın nereye gittiğini bilmeden, dengesizce yapılan yorumlar için
yönetimimizi suçlamamak gerekli...
BALTALARI ben düzeltmek bizim işimiz değil...
Balta gelmiş Balta gider![]()
İşte Senin Bu yapmış olduğun yorum.. Kimseye bu lafı söylemeye hakkın yok.. Bu hepimiz için geçerli.. Karşındaki insana Hakaret etme hakkını kimse sana vermez.. Sen ben yada bir başkası.. Mühim Değil. Kimsenin kimseye bu lafları, aşağılayıcı sözleri söylemeye hakkı yok..
sabır etmek dıye bırsey bılıyormusun sen Leke?
konudakı yorumları teker teker bı daha okuyorum musade ette bızde gorevımızı yapalım!
sadece tek bı cumleden uye banlamamızı mı beklıyorsunuz anlamadım ben sızın bu dusunce temelınızı?
bahsı gecen uyenın dıger mesajlarınıda ben vereyım ozaman sıze..
eger serbest kursuye bı konu acıyorsanız bu konu o saat ıtıbarıyle her yone tartısmay acılmıs demektır..
eger elestırıyı cekemeyeceksenız ozaman konu acmamanız gerekmektedır..
ben ordakı ''varsın konuyu sabote edelım'' cumlesınde kınayelı bı anlatım oldugunu dusunuyorum..
sız boyle konu actıgınızda onlar gelıp karsıt fıkırde oldugunu soyluyor,onlar konu actıgında sız onlarla aynı fıkırde olmadıgınız belırtıyorsunuz bunda ne var?
demokratık bı platformdaysak bunlar olacaktır..
elestırıyı kabul edecek bı yapıda olmanız gerekır serbest kursudekı konulara müdahil olabılmek ıcın..
bu demek degıldır kı hakarete varacak mesajların sahıplerı cezalandırılmayacak..ama hem fırsat vermıyorsunuz konuuyu degerlendırelım hemde olayı buyutuyorsunuz..bırakın bızde ısımızı daha saglıklı bı sekılde yapalım..ne sız bızım ne bız sızım elınızı ayagınıza dolastıralım..
elınızden geldıgının daha fazlası sekılde sakın olmanızı onerırım her ıkı gorus ıcınde..
yukarda bu tur sorunlara nasıl care buluruz dıye bı soylemde bulunmusmuyum?sana soru sormadım zaten..
senın yazdıklarını daha oncedende bugunde okudum ogrenmeden benımle ılgılı yorum yapma lutfen..
konuların kapanmasına senın karsı olman hıc bırseyı degıstırmez konular yıne kapanabılır..
sondan bı oncekı soruna cevap ıse her konuyu bellı sevıyeler cercevesınde tartısabılırsınız konunun ıcerıgının guzergahı dısına cıkmamak,ıkılı tartısma ya gırerek gereksız polemık yaratmak ve sevıyeyı bozmak dısında..
son sorunun cevabını sende bende bılıyoruz sormana gerek yok..her konu sabote edılmeye musaıttır...
Tamam ben Cevaplarımı aldım .
Demekki isteyen konu sabote edebilir ve Uyarılmaz bile .
:goz:
Bak bu konu kapatma işi Akp davasına Döndü .
Konu kapanabilirde , Kapanmayabilirde .
( ama konunun kapanmasına yardımcı olanlar banlanmaz )
:durdurun
Konu sabote edilmeye müsaittir derken ?
Herkes istediği konuyu Sabote Edebilir yane .
Ben bu Sonucu Çıkarttım .
:durdurun
Neyse Daha Fazla Yazmıyım .
Demekki Konular Sabote Edilebilir .
Ve Edende Ceza Almaz ?
Peki Bunda Hem Fikir miyiz ?
son dedıgın cumlelerdede hem fıkır degılız..her konu sabote edılmeye musaıttır fakat sabote eden uyarı yada ceza almayacak gıbı bısey sacma olur..cunku hem uyarlıyorlar hemde ceza alabılıyorlar merak etme sen