NeYi TaRTıŞaBiLiRiZ ?

O saygıyı kim gösteriyo acaba..

Leke güzel yazmışsın tamam ama burası insanları eğitme
yeri değil ki... Eğitim ailede başlar, aile tartışma ve konuşma adabını
öğretmedikten veya öğretemedikten sonra ben hiç öğretemem
Hem lafın nereye gittiğini bilmeden, dengesizce yapılan yorumlar için
yönetimimizi suçlamamak gerekli...
BALTALARI ben düzeltmek bizim işimiz değil...
Balta gelmiş Balta gider ;)

Leke güzel yazmışsın tamam ama burası insanları eğitme
yeri değil ki... Eğitim ailede başlar, aile tartışma ve konuşma adabını
öğretmedikten veya öğretemedikten sonra ben hiç öğretemem
Hem lafın nereye gittiğini bilmeden, dengesizce yapılan yorumlar için
yönetimimizi suçlamamak gerekli...
BALTALARI ben düzeltmek bizim işimiz değil...
Balta gelmiş Balta gider ;)

İşte Senin Bu yapmış olduğun yorum.. Kimseye bu lafı söylemeye hakkın yok.. Bu hepimiz için geçerli.. Karşındaki insana Hakaret etme hakkını kimse sana vermez.. Sen ben yada bir başkası.. Mühim Değil. Kimsenin kimseye bu lafları, aşağılayıcı sözleri söylemeye hakkı yok..

İşte Senin Bu yapmış olduğun yorum.. Kimseye bu lafı söylemeye hakkın yok.. Bu hepimiz için geçerli.. Karşındaki insana Hakaret etme hakkını kimse sana vermez.. Sen ben yada bir başkası.. Mühim Değil. Kimsenin kimseye bu lafları, aşağılayıcı sözleri söylemeye hakkı yok..

Anlatmak istediklerimi önyargılarından dolayı maalesef anlayamıyorsun...
Diyelim bir konu açtın, inandıklarını savunuyorsun, karşına bir BALTA çıktı
bilgin ve kendini geliştirmen sonucu adamı mat ettin, ama adam BALTA
kalktı sana ana, bacı küfür etti tepkin ne olurdu?

Şimdi bu adam BALTA mı değil mi?
Konuyu BALTAlamayalım ;) pm ile çözelim...

Adam bana ana avrat küfür edecek, ben ona BALTA diyeceğim ben suçlu olacağım... yok öyle yağma!!!

Bir konu üzerinde görüş bildirirken ve tartışmaya girerken ilk önce yazmış olduğun kelimelerin tartışmaya gireceğin şahısın kişiliğine manevi değerlerine saldırı biçiminde olmaması lazım..Konuyu baştan sona okudum biri yobazlıktan hakarete diğeri babasının kim olduğuna kadar diz boyu manevi değerlere saldırıya kalkışmış bu doğal olarak konunun kapatılması gerektiğini bizzat belgelemiş daha bunun ne tartışmasına giriliyor anlamış değilim o zaman bırakılsın herkes birbirine hakaret savursun herkes kessin biçsin sosyal hayattaki suskunluğunu hakaretler içinde burada bozsun öyle bir yer değildir forumumuz kesinliklede olmayacaktır...

Saygılarımla...

konuları kapanmamasının tartısılmasının tek yolu var gereksiz mesajları şikayet başlıga bildirmek,,,

biri birinden alıntı yapıyor konuyla alakasız(ne yazık ki mod arkadaslarda yapıyor bunu) laf atıyor digeri şikayet baslıgını kullanacagı yerde oda ona laf atıyor ondan sonra durdurabilene ask olsun aşalamalar mı dersin küfürler mi dersin hakaret mi dersin istemediğin kadar oluyor.
halbuki ilk mesajda şikayet baslıgı kullanılsa kana kan dişe diş mantıgı olmasa ne konular kapanır nede gereksiz tartısma hakaret küfür olur..

kimse kimsenin görüşüne saygı duymuyor infa abla dogru söylemiş adam Atatürk ü seviyor ama tapmıyor sırf bu yüzden onu hemen fetullacı gerici vatan haini ilan ediyolar aynı sekilde karsı tarafta dinsiz kafir gibi yakıstırmalar yapıyor.saygıyı bilmiyoruz malesef

konu cok geniş söylenecek cok sey var ama heralde derdimi anlatmısımdır.

özellikle mod arkadaslardan ricam orda gereksiz atısmalra girmeyin konuyla alaksız tartsımayın user arkadasları küçümseyici konusmalardan uzak durun size laf atılmısssa şikayet baslıgını kullanın sizde sabotaja alet olmayın..

hadi herkese iyi forumlar

Konu Başlığı > Şimdi Kemalizme ihanet zamanı!

Konu Linki > http://www.hackhell.com/showthread.php?t=458815

Yorumsuz Resimler ve Konunun Mesajları

1. Destur Nickli Üyenin Mesajı

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3300072&postcount=32

29c6xp5.jpg

2. Nedensizin Nickli Üyenin Mesajı

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3300079&postcount=33

kb5b11.jpg

3 . Post - Konu Kapalı

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3300099&postcount=34

2jscah.jpg

Peki Konuyu Sabote Ettiğini açık Açık İlan Edene Ne Oldu ?

sabır etmek dıye bırsey bılıyormusun sen Leke?
konudakı yorumları teker teker bı daha okuyorum musade ette bızde gorevımızı yapalım!

sadece tek bı cumleden uye banlamamızı mı beklıyorsunuz anlamadım ben sızın bu dusunce temelınızı?

bahsı gecen uyenın dıger mesajlarınıda ben vereyım ozaman sıze..

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3298987&postcount=8
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3299219&postcount=21

eger serbest kursuye bı konu acıyorsanız bu konu o saat ıtıbarıyle her yone tartısmay acılmıs demektır..
eger elestırıyı cekemeyeceksenız ozaman konu acmamanız gerekmektedır..
ben ordakı ''varsın konuyu sabote edelım'' cumlesınde kınayelı bı anlatım oldugunu dusunuyorum..sımdı dıceksınızkı bu destur nıcklı uye SickDreTh'in arkadası..kendınısını hıc tanımıyorum merhabam bıle yoktur kendısıyle..
sız boyle konu actıgınızda onlar gelıp karsıt fıkırde oldugunu soyluyor,onlar konu actıgında sız onlarla aynı fıkırde olmadıgınız belırtıyorsunuz bunda ne var?
demokratık bı platformdaysak bunlar olacaktır..
elestırıyı kabul edecek bı yapıda olmanız gerekır serbest kursudekı konulara müdahil olabılmek ıcın..
bu demek degıldır kı hakarete varacak mesajların sahıplerı cezalandırılmayacak..ama hem fırsat vermıyorsunuz konuuyu degerlendırelım hemde olayı buyutuyorsunuz..bırakın bızde ısımızı daha saglıklı bı sekılde yapalım..ne sız bızım ne bız sızım elınızı ayagınıza dolastıralım..

konudakı ceza alması gereken kısılerı yazdım dıgerlerıne bı cezai yaptırım soz konusu degıl!
mutlaka sız konu actıgınızda karsıt gorusler gelıp konunuza yorum yapacak..elınızden geldıgının daha fazlası sekılde sakın olmanızı onerırım her ıkı gorus ıcınde..

insanLar birbirLerine veya birbirLerinin değerLerine saygı duymazsa konu kapanır,tartışma oLmaz ve kimseye de bi gram yarar sağLanmaz..

sabır etmek dıye bırsey bılıyormusun sen Leke?
konudakı yorumları teker teker bı daha okuyorum musade ette bızde gorevımızı yapalım!

sadece tek bı cumleden uye banlamamızı mı beklıyorsunuz anlamadım ben sızın bu dusunce temelınızı?

bahsı gecen uyenın dıger mesajlarınıda ben vereyım ozaman sıze..

eger serbest kursuye bı konu acıyorsanız bu konu o saat ıtıbarıyle her yone tartısmay acılmıs demektır..
eger elestırıyı cekemeyeceksenız ozaman konu acmamanız gerekmektedır..
ben ordakı ''varsın konuyu sabote edelım'' cumlesınde kınayelı bı anlatım oldugunu dusunuyorum..
sız boyle konu actıgınızda onlar gelıp karsıt fıkırde oldugunu soyluyor,onlar konu actıgında sız onlarla aynı fıkırde olmadıgınız belırtıyorsunuz bunda ne var?
demokratık bı platformdaysak bunlar olacaktır..
elestırıyı kabul edecek bı yapıda olmanız gerekır serbest kursudekı konulara müdahil olabılmek ıcın..
bu demek degıldır kı hakarete varacak mesajların sahıplerı cezalandırılmayacak..ama hem fırsat vermıyorsunuz konuuyu degerlendırelım hemde olayı buyutuyorsunuz..bırakın bızde ısımızı daha saglıklı bı sekılde yapalım..ne sız bızım ne bız sızım elınızı ayagınıza dolastıralım..

elınızden geldıgının daha fazlası sekılde sakın olmanızı onerırım her ıkı gorus ıcınde..

Bu Başlık '' DEMOKRASİ '' daha iyi işlesin diye açılan bir başlıktır .
Bunda Hem Fikir Olalım .
Ben Konuların Kapatılmasına Karşıyım . Önceki Yazılarımda da Yazdım Ama Okuma Zahmeti Göstermemişsin ( Kural İhlalleri Dışındakiler Hariç )
Konu İsterse 500-1000 Mesaj alsın Kapanmasın Dedim .

Burda Açık Açık Adam Gelip '' KoNun KapanSa Ne Olacak ? '' gibilerinden Birşey yazarsa bu ne Espiriye Girer , NeDe DEMOKRASİ'ye Girer .

Adamın Amacı açık açık belli .
Konuyu Sulandırıp , Kapatmak . Kendide İtiraf Ediyor EEe ?
Burda bana neden soru soruyorsun ?
Bölüm Modu sensin . Sen buna Çare Bulacaksın .
Uyaracaksın , Olmadı Ban Cezası Almasını Sağlayacaksın ?
( Yanlışsam Söyle )

Ben Bu Forumdaki En Sakin Kişilerden biriyim , Konuda Açıyorum , Konularıma Yorumlarda Yapılıyor , Kimseye '' Küfretmişliğim '' Yada yorumunu beğenmediğim için Azıma Geleni Söylemişliğim Yoktur .

Fakat Bana Konularda Şahsıma Hakaret , Şahsımı Sorulama babında birçok yorum gelmiştir .

Tabiki Millet Karşı Fikri Savunacak , Herkes birbiriyle aynı zihniyette Değil .
:goz:

Sen Bölüm yöneticiysen İşini İyi Yap Tabiki . Sen Yöneticisin bunu Yapmak Mecburiyetin var zaten .

Ben okuduğum yorumlarda Küfür , hakaret Vs görürsem zaten bildiriyorum .
Silinmesini istiyorum vs .

Konu Kapandığıyla kalıyor Sabote edenler 3-5 kez uyarılmasına karşı hala Forumdalarsa ,
Soruyorum Biz NeYi TaRTışabiliriz ?

Hangi konu Sabote Edilmez ? Hangisi Edilir ?

yukarda bu tur sorunlara nasıl care buluruz dıye bı soylemde bulunmusmuyum?sana soru sormadım zaten..
dedıgın ılk cumlede hem fıkırız merak etme..zaten en basta her uyenın oraya konu acabılme hakkı olması basta demokrasının oldugunun gostergesıdır..
senın yazdıklarını daha oncedende bugunde okudum ogrenmeden benımle ılgılı yorum yapma lutfen..
konuların kapanmasına senın karsı olman hıc bırseyı degıstırmez konular yıne kapanabılır..
her zaman kural ıhlalı olacak dıye bı sey sozkonusu degıl eger konu gergınlıge dogru gıdıyorsa amacından sapıp ıkılı tartısma halıne gelıyorsa o konu kapanır cunku o konu acık olsa bıle 5 dk sora sevıyesız soylemlerle kural ıhlalı olur bu yuzden forumdakı duzenı saglayabılmek ıcın bahsı gecen konuların kapatılması sart!

hıc bı uye boyle hareket ve tavırlar sergıleyıp 3-5 kez uyarılmazlar en fazla ıkı kere tarafımızdan uyarılıyorlar..her zaman dıyorum sanada soyleyım butun gun boyunca yorumları takıp edebılmek acılan konuyu ıncelemek ve hangı yorum konuyla alakasız bunları secebılmek butun uyelerın yorumlarındakı aksaklıkları gıderebılmek kolay seyler degıl..bızım normal surecınde ılerleyen bı hayatımız var bazen onlıne olamıyoruz bazen gozumuzden kacıyor yardımcı olundugu takdırde bızde gorevımızı en ıyı sekılde yapmıs oluruz..ama dedıgım gıbı gozumuzden kacabılen yorumlar oluyor bunun ıcın sızın gordugunuzu bıldırmenız lazım kı sen yapıyormussun bunu sana soylemıyorum bu lafı..

sondan bı oncekı soruna cevap ıse her konuyu bellı sevıyeler cercevesınde tartısabılırsınız konunun ıcerıgının guzergahı dısına cıkmamak,ıkılı tartısma ya gırerek gereksız polemık yaratmak ve sevıyeyı bozmak dısında..

son sorunun cevabını sende bende bılıyoruz sormana gerek yok..her konu sabote edılmeye musaıttır...

yukarda bu tur sorunlara nasıl care buluruz dıye bı soylemde bulunmusmuyum?sana soru sormadım zaten..

senın yazdıklarını daha oncedende bugunde okudum ogrenmeden benımle ılgılı yorum yapma lutfen..
konuların kapanmasına senın karsı olman hıc bırseyı degıstırmez konular yıne kapanabılır..

sondan bı oncekı soruna cevap ıse her konuyu bellı sevıyeler cercevesınde tartısabılırsınız konunun ıcerıgının guzergahı dısına cıkmamak,ıkılı tartısma ya gırerek gereksız polemık yaratmak ve sevıyeyı bozmak dısında..

son sorunun cevabını sende bende bılıyoruz sormana gerek yok..her konu sabote edılmeye musaıttır...

Tamam ben Cevaplarımı aldım .
Demekki isteyen konu sabote edebilir ve Uyarılmaz bile .

Bak bu konu kapatma işi Akp davasına Döndü .
Konu kapanabilirde , Kapanmayabilirde .
( ama konunun kapanmasına yardımcı olanlar banlanmaz )
:durdurun

Konu sabote edilmeye müsaittir derken ?
Herkes istediği konuyu Sabote Edebilir yane .
Ben bu Sonucu Çıkarttım .

Neyse Daha Fazla Yazmıyım .
Demekki Konular Sabote Edilebilir .
Ve Edende Ceza Almaz ?
Peki Bunda Hem Fikir miyiz ?

Tamam ben Cevaplarımı aldım .
Demekki isteyen konu sabote edebilir ve Uyarılmaz bile .

Bak bu konu kapatma işi Akp davasına Döndü .
Konu kapanabilirde , Kapanmayabilirde .
( ama konunun kapanmasına yardımcı olanlar banlanmaz )

Konu sabote edilmeye müsaittir derken ?
Ben bu Sonucu Çıkarttım .

Neyse Daha Fazla Yazmıyım .
Demekki Konular Sabote Edilebilir .
Ve Edende Ceza Almaz ?
Peki Bunda Hem Fikir miyiz ?

dedıklerımı yanlıs anlamıssın dıyecegım ama pek anlamak ıstememıssın gıbı duruor..
bastan butun dedıklerıne cevap vereyım umarım uzlasırız..

''ısteyen konu sabote edebılır uyarılmaz bıle''

ben daha oncekı yorumumda her konu sabote edılmeye musaıttır demısım bunun yanında uyarılmaz demısmıyım?sen benım uyarmadıgımı nerden bılıosun kı?pm trafıgını takıp edıyormusun?
sımdıde dıyorum her konu sabote edılebılır nıtelıkte kımsenın agzı torba degılkı büzesin..bu demek degıldır kı onlar uyarılmayacak yada ceza almayacak..

su akp ye benzemıs ısıne dıyecek sozum sudur ınsanlar karsıt goruslerı bı araya getırıp sevıyelı tartısma ortamı olusturamıyorlarsa o konu kapanır..

''Konu sabote edilmeye müsaittir derken ?
Ben bu Sonucu Çıkarttım . ''

sen gıdıp herhangı bı konunun altında cok sacma bı yorum yazabılırmısın yazamazmısın sen bana bunun cevabını ver..bunun cevabını verırken kendı sordugun sorunun cevabınıda alacaksın..cıkarttıgın sonuc benım kastettıgım seyın yanından bıle gecmıyor :goz:

son dedıgın cumlelerdede hem fıkır degılız..her konu sabote edılmeye musaıttır fakat sabote eden uyarı yada ceza almayacak gıbı bısey sacma olur..cunku hem uyarlıyorlar hemde ceza alabılıyorlar merak etme sen :goz:

son dedıgın cumlelerdede hem fıkır degılız..her konu sabote edılmeye musaıttır fakat sabote eden uyarı yada ceza almayacak gıbı bısey sacma olur..cunku hem uyarlıyorlar hemde ceza alabılıyorlar merak etme sen

Göremedim ama sen öyle diyorsan Öyledir .

Tebrikler bir büyük soruna neşter vurmak istemeni takdir ettim.Ben uzun konuşmayacagım.Geçende tamda Lekenin bahsettigi gibi açtıgım konunun tartışılmasını istemeyenler tarafından sabote edilmesi nedeniyle verdigim bir tepki nedeniyle anında banlanmıştım.Kısa keseyim bu banlanma nedenime Generalimin yaptıgı şikayeti okursanız ve bu konuya birde geçen onca zamana ragmen cevap bile verilmedigini hesaba katarsanız.Lekenin ne demek istedigini anlayabilirsiniz.Generalimin şikayeti:

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3270995&postcount=6484

Geri