Neyin kongresi?

Bir CHP li olarak asıl sen utansan ne bunları yazmazsın yazmak için insan da biraz yüz olması lazım

Hani derlerya dinime küfeden bari müslüman olsa diye. Bu CHP li amigolarda nasıl bir yüz var ki Habur üzerinden siyaset yapıyorlar pes doğrusu

Erdoğan Habur la ve oraya götüren mahkeme ile kısaca açılım denilen o proje kapsamında terörün bitirilmesini ve ülkede akan kanın durmasını amaçlıyordu. Doğru bulursun bulmazsın ama amaçlan hedef bu idi.

Ancak bu durum terör üzerinden geçinen onun üzerinden rant sağlayan siyasi partilerin ve çevreleri rahatsız etti. Bunların derdi ise terör bitmesin rantımız kesilmesin di. Bu yüzden başta BDP olmak üzere terörün AKP tarafından bitirilmesini istemeyen kesimler bu Habur meselesini şova dönüştürdüler ve bunu sebote ettiler. Erdoğan da bu olaydan sonra zaten askıya aldı.

Şimdi ikidebir Habur üzerinden AKP ye çamur atmaya çalışan CHP li amigolarşimdi yazacaklarıma cevap versin.

Tamam Erdoğan Haburda terörsitlere şov yaptırılacağını ön göremediği için hata etti.Bun onun hatası ben de eleştirtiyorum

Peki Habur da kurulan o mahkemede yargılanan teröristterin avukatlığını yapan Sezgin Tanrıkulu'nu önce milletvekili yapıp ardın da CHP Genel Başkan yardımcılığına getirip sağ kolu yapan Kılıçdaroğlu değil mi. Yani resmini koyuduğun o terörstlerin avukatıda CHP genel başkan yardımcıısı . Senin bundan haberin varmıydı bre amigo

Bre emperyalist taşeronlarının şakşakcıları :w00t: Bu olayı açık söylüyorum bilmiyordum doğruysa ki siz söylediğinize göre vardır bir çapanoğlu altında ,ama elbette bunu desteklemek benim kişisel görüşlerime aykırıdır..Ama asıl merak ettiğim şey , yoksa siz bu adamı nasıl olduda CHP'ye kaptırdık diyemi cazzz yapıyorsunuz ? Hadi itiraf edin :w00t:

Bre emperyalist taşeronlarının şakşakcıları :w00t: Bu olayı açık söylüyorum bilmiyordum doğruysa ki siz söylediğinize göre vardır bir çapanoğlu altında ,ama elbette bunu desteklemek benim kişisel görüşlerime aykırıdır..Ama asıl merak ettiğim şey , yoksa siz bu adamı nasıl olduda CHP'ye kaptırdık diyemi cazzz yapıyorsunuz ? Hadi itiraf edin :w00t:

Bizim PKK nın şakşakcılarına ihtiyacımız yok onlar bizim partiye adımını bile atamaz. Bu tipleri özel olarak seçip CHP ye alan kişi Kılıçdaroğludur. Bakınız dümenden kaçırılma olayı ile PKK nın propagandasını yapan Hüseyin Aygün nerde tabiki CHP de. Peki kim bu Hüseyin Aygün Kılıçdaroğlunun teyzesinin oğlu.

Gerçi sadece bu dönem de değil CHP tarihi bu tip insanlarla doludur. Bak birazını anlatayım CHP nin şanlı tarini öğren madem bilmiyorsun:=)

-- Ahmet Türk 1970 yılın da CHP den milletveili olarak meclise girmiş kişidir

-- İsmet İnönü'nün oğlu Erdal İnönü'nün partisi SHP ( ozaman CHP yoktu SHP vardı) 90 yılında gitti şuanki DTP lilerle birleşip onları meclise sokarak ülkenin başına bela etti.

--- Sadece Ahmet Türk Leyla Zana Sırrı sakık meclise girmedi ozaman şaun PKK Kongra Gel terör örgütünün Avrupa sorumlusu Zübeyr Aydar'ı bile meclise soktular. Zübeyr Aydar'ın sıra arkadaşı kimdi biliyormusun? Tabiki bilmiyorsun söyleyeyim Baykal dı. Yıllarca aynı sıralar da oturdular.

---Şuan DTP milletvekili Esat Canan bir önceki dönem de CHP Hakkari Milletvekilliği yapmıştır. Bir CHP Bir DTP.

CHP nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Karayalçın 2004 yılında ozaman başkanlığını Osman Baydemir in yaptığı partiyle birleşip beraber seçime girdi. aynı Murat Karayalçın 2009 yılın da CHP den aday oldu

---- Hepsini geçtik Kılıçdaroğluna gelelim. O borçla devraldığı SSK yı 7 yılda batıran Kılıçdaroğlu kuruma doldurduğu PKK lıların sayısı belli değil. MİT ve diğer istihbarat birileri defalarca kendisini uyarmasına rağmen o bildiğini okumuz ve her daim terör örgütünün üyelerini SKK ya doldurmuştur. Bu durum DSP MHP ANAP hükümeti tarafından devletin resmi arşivine sokulmuştur. Bu belgeler TV lerde yayınlandı zaten

Bu örnekleri uzatmak mümkün ama geçmişten günümüze CHP BDP ilişkisini anlatmak için bukadarı yeterli tabi anlayacak kapasite olanlar için

Geri