NFS Undercover 800 MB FulL Rip [HH&RS]

oyunu kurdum calısıyo ama felaket sekilde kasıyo ekran kartım ati x 1650 olmasına ramen kasıyo acaba baska bi yerde problem olabilirmi yardımcı olursanz sevinirim...

pro street,carbon,most wanted daha güzel bnce genede saol...

dostum pack yapmayı açıklarmısın pack yapmayı bilmiyorum acil yardım şimdiden teşekkürler

tşk ler kardeşim şu an indiriom çalışırsa iyi olur thank you !!!

kardeş ben bunların hepsini indirdim winrardan çıkardım fakat yüklerken part1 den virüs buldu nasıl olcak bu iş kuruorum ama mecbur kuruom oyunu yükledikten sonra part1 i silcem

olmuyor bu kurulmuor bana saydırmayın kardeşim olmayan şeyi ne koyuonnuzlan siteye olmuo etmio millete virüslü vede kurulması saçma olann dosyaları paylaşmayınlannnnnnnnnnnnnn

yazık verdiğimiz kota parasına yazık internet cafeden alsaydım keşkeee

emeğine sağlık saol......KnowN ' a teşekkürler....yardım ve bilgiler için.........

oyun yüklendi açıldı ama daha oynayamadım loading yazıyo 15 dk bekledim hala loading yazıyodu...!

Arkadslar Kurulumu yapamadım 2 gündür sabaha kadar ugrasıyorum liütfen yardımcı olun Oyunun derdine kotamı doldurdum ama SÜrekli hata veriyor [email protected] Acil

çok sağol dostum çok makbule geçti. benim kompitır bunu oynatmazda yeğenlerime indiriyorum

Teşekkürler dostum ama bende dll hatası falan vermiyor. Setup.bat'a basıyorum siyah ekranda bişeyler çıkıyor sonra devam etmek için bir tuşa basın diyor, basıyorum. Masaüstüne kısayol atıyor tıklıyorum siyah ekran çıkıyor biraz bekliyorum geri gidiyor. Herhangi bir hata vermiyor yani bekleyip kapanıyor...

yaw aynı sorun bendede var kuru kafalı bi dos ekranı çıkıor ne ayak bnm antivirüs durdurdu çalıştırmıyor.

kardeş ben bunların hepsini indirdim winrardan çıkardım fakat yüklerken part1 den virüs buldu nasıl olcak bu iş kuruorum ama mecbur kuruom oyunu yükledikten sonra part1 i silcem

olmuyor bu kurulmuor bana saydırmayın kardeşim olmayan şeyi ne koyuonnuzlan siteye olmuo etmio millete virüslü vede kurulması saçma olann dosyaları paylaşmayınlannnnnnnnnnnnnn

yazık verdiğimiz kota parasına yazık internet cafeden alsaydım keşkeee

kardeş burası hut oyunlar öyle etrafına saldırmana gerek yok bendede antivir uyarı verdi virüs pogramları şüpheli gördükleri herşeyi sorar.oda bi .exe olduğu için onuda sordu

ha bu arada OYUNU İNDİRDİM DENEDİM ÇALIŞIYOR.
1-dll dosyalarını tamamlayın
-o siyah bi ekranda kalıyor diyen arkadaşlar antivirüs programınızı kapatın öyle deneyin.çünkü antivirüs programı bütün exeleri sormak istediği için onay almadan ya nfs.exe yi nede punkbuster i çalıştıramıyor ve bekliyor.sizde siyah ekranda bekliyosunuz.
dediğim gibi TARAFIMCA DENENMİŞTİR.SORUNSUZ ÇALIŞIYOR

Talimatlar sonucunda düzeltmeleri yaptım oyun açıldı ama kasıyo sanırım bilgisayarı makine özellklerini yazıorum sizce kasması normalmi.

amd athlon 3.0, 1,5 Gb ram,256 mb radeon x850xt 256 bit, vs

Unutmadan emeğe saygı herşey için teşekkürler.

eyvallah ekran kartı güncellemesi ile sorunu hallettim bu ekran kartı ile banada tuhaf gelmişti kasması. teşekkürler.

Geri