Nick değiştirmek için 1000 meaj çok fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hilmi_83

New member
Reaction score
0
Nick değiştirmek için 1000 mesaj 500 teşekkür çok fazla değil mi? Biraz azaltılsa.......:victory:melek

eğerki azaltılsa çoğu kişi umarım değiştirmek isticektir.. ve şuan o bölüm kapalı ve kapalı olmasının sebebi adminlerin yoğun olması .. ve yoğunlukda o kişilerin nickleri ile uğraşcaklar .. biraz abest kaçıyor ...

-

yha bence iyi bu uygulama yani adam iki gunluk uuye olup cekip gidiyo hayatında bidaha açmıyo bile bazı kişiler o yüzden azaltılması falan pek uygun değil bu sınırı aşmak o kadar kolayda daiil aşanda zaten siteye bağımlı hale geliyo bırakamıyo siteyi benim gibi :D daa 300 lerdeyim maa bu siteye acayip balandım bi gun girmessem bişiyi eksik yapmışım hissedıyorum :D

Nick değiştirmek için 1000 mesaj 500 teşekkür çok fazla değil mi? Biraz azaltılsa.......:victory:melek

kardeş mesela az mesajın olunca yeni üyelik alırsın daha iyi bence 1000 mesaj iyidir güzel paylaşım ve yorum yazarsan çok çabuk ulaşırsın o sayıya:goz:

HackheLL için birşeyLer verirseniz, hackheLLden birşeyLer aLırsınız =)

1000 Mesaj, 500 Teşekkür zor birşey değiL bence..

bence iyi bu şekilde her önüne gelen nick değitirmek isteyemicek işte...

bence çok normal. çünkü server'da bu kadar talebin ismini değiştirmek sorun oluşturabilir...
adminlerin daha başka işleri de olabilir bence...

vermeden almak Allah'a mahsus...
siteye birşeyler verin ki istemeye yüzünüz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri