Nick degistirme limiti getirilsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yassi

เll๔є שคtค&#36
Reaction score
0
Nerden baslayacagimi bilemiyorum, tamam pek fazla giremiyorum ama girincede artik hhda pek kalasim gelmiyor cünkü artik kim ne oldu bu kim diye kafam agriyor

bazi kullanicilarin bir yil icinde ücüncü kez nick degistiriyor!
infanin döneminde bir defa olmak üzere degisiklik yapila biliyordu

lütfen yine limit getirilsin bu ne ya böyle

saygilar

Kesinlikle katılıyorum abla...

Yassi haklı tabi
Ben 3,5 sene evvelde yyildirayy dım halada yyildirayy ım :)

benim 5 yıl olacak nick i bırak avatar bile aynı :biggrin:

değiştirmede sınır değil de nick değiştirenlerin kim olduklarını bir konu altında bildirmeleri daha iyi olur bence. geçen gün birinin kim olduğunu bulmak için 1 saat harcadım :saskin

değiştirmede sınır değil de nick değiştirenlerin kim olduklarını bir konu altında bildirmeleri daha iyi olur bence. geçen gün birinin kim olduğunu bulmak için 1 saat harcadım :saskin

bana sorsaydınız :)

bencede nick değişmek siteyenlere engel olmak yerine kimlerin nick değiştiği bildirilsin gerçi nıck değiştirmek isteynlerın istekte bulunduğu bölümde kım hangi nicki almış belli de özel mesaj yoluyla değiştirenlerde var tabi : )

Kesinlikle katılıyorum nick değiştirenlerin bir konu altında bunu bildirmeleri daha doğru olacaktır ... :)

her Canı Sıkıldığında zirt pirt nick degistirme olayina bende sicak bakmiyorum üyeligimden bu yana 6 seneyi askindir bende ayni nicki kullaniyorum mesela. cok iyi düsünüp bir kere secmek gerekir.ama yinede egerki oldugu takdirde sonsuzluganin önerisini yerinde buluyorum.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri