NiCKiNiZ Nereden Geliyor

lem vakgun hala soruyonmu bana :D

anlamını bende bulamadım ole aklıma geldi bilen varsa bana msj atsın hehe...

fetish' Alıntı:
Walla ben kendimi bildim bileli ayak fetişi olduum için ordan gelio bana normaldede herkes fetish der zaten ....:D:D:D
kanka bende feci ayak fetishtiyim genelde herkeze sölerim benide arada fetish diye çağırırlar ama işte genelde kimse sölemiyo bu duygularını bence çok yanlış bayanlarda sapık olarak görüyo ama işin özünü bi bilseler :) kalkındırmak lazım bu fetishlik kawramını :)

Fetish meraba bende fetishtim ama kimseye açılamadım malum sen fanetiye üyemsiin üyeysen kesin tanıyosundur beni...

nickimin anlamı ;

SIRDIR 1 kişi dışında kimse bilmiyorr eğer fanetiye üyeysen tanırsın flashfetis arkadaşım o ve ben dışında kimse nickimin anlamını bilmiyor bilmiyecekte belki ilerde çoookkk ilerrdeee : D

içimizdeki önder sevgisinden.... yaptıkları mücadeleden... ve tabiki DERSİM İN insanı büyüleyen güzelliğinden

5 oscarlı gladiator filminden gelıyo. general maximus. ızlemeyen herkese sıddetle tavsıye ederım muytlaka ızleyın bu fılmı

Ben Rap müzikle ilgileniyorum aRuS ise soyadım sadece birleştirdim

ahan da benimki de asıl anlamı kurt, bir yerde özgürlüğün simgesi olduğu için yazmış tım...

Janberg Yiğenimin ismi Abhaz dilinde "ünlü, lider kişi" anlamına geliyor benim de hoşuma gittiği için yiğenimin ismini nick olarak kullanıyorum

aslında ilk interneti öğrendiğim zamanlarda bi email adresi almak istemiştim ve ilk üyeliğimide mynetten almıştım.oraya üye olurken aklıma geldi öyle crazyboy yazdım tumtmadı crazyboy1 yazdım olmadı sinirlendim crazyboy_9999 yazdım e olsun artık:):):):D kısacası ilk göz ağrım olduğu için aldım mynet dışındada hiç bi yerde kullanmıyom hatta artık mynetide kullanmıyom...
edit:tabi hackhell de kullanıoz

Adım Necati normalde arkadaslarım neco diye cagırıyorlardı neco yu nick olarak kullanmam cok basit ve zor olurdu bende dedimki araya bide k koyuyum oda cok biçimsiz oldu ondan sonra bi c daha koydum oturdu şimdi nickim ve ben cok mutluyuz

arabaları severim ama sadece BMW

efendim adım ali rıza

din bilgisi öğretmenin bir derste Arapça'daki noktalamanın çok önemli olduğu anlatıyordu

bana sordu oğlum ismini nasıl kısaltıyorsun diye A Rıza dedim

o günden sonra öğretmenlerim bile arıza dedi :D

Not: Nikim azcık şekilli bi şey onu da bi abim yapmıştı bana...ares'i bilen bilir orda bu niki kullanıyorum.

valla ne yalan söyliiyim bi dosya alıcaktım burdan ondan sallamasyon bi nick yaptım ama şimdide bırakamıyorum hh seviyorum ulen burayı nıckımız de bı işe yaramaz ama ne önemi var :))

Geri