NiCKiNiZ Nereden Geliyor

tmr= Tamer

_=_

0=?

26=O yılki yaşim ve tabiki Eskişiehir.

bnim nickim gecen gördügüm bir afisten esinLenerek koydugum bir kelime..Beni tanıyan arkadaslar ne kadar cok nick degistigimi bilir..ama nasıl olduysa bu nicki bi daha deismicem =D kanım cok ısındı kerataya :)

Ozzy şu Yaşıma Kadar Arkadaşlarımın Bana Taktıgı Lakap 1999 Ise Eşimle Tanıştıgımız Yıl 30.04.1999

Ozzy+1999= Ozzy_1999

bu siteye ilk önce teyzem üye olmuştu bu siteye obu nicki kullnıoodu sonra aynı nickten ben bişeye bakmıştım öle işte şimdi bu nick benm oldu:D:D

Mad = Çılgın, deli, azgın :D
Kid = çocuk, velet :D

MadKid buradan geliyor :p

kızımın adı sahranil

artı olarak ölmeden görmek istediğim devamlı gidip gelmek istediğim tek yer mısır sahra nil.

benim kisi
türkce okuyunca angut diye cıkıyo agızdan
sorabilrler angut musun diye xD diilim
//: ftp de kullanılan işaret bunlarda ..... da ıp adresinde aralara nokta konuya o yüzden atmasyon oldu ama mantıklı oldu biraz
vay be hem atmasyon hem mantıklı zuhaaaa xD

GK: ismimle soyadımın baş harfleri
6789: doğum tarihim; 6 temmuz 89 --evet sıralı doğdum :D bazı tiki kızlara söyleyince kıskanıyolar

valla doğruyu söyliyim en başta bu sitenin iyi bi site olcağını düşünmemiştim o aralarda sevdiğim bi vidyo vardı arkadaş adına hobbaa koymuş nerden estiyse aklıma bu nick le üye oldum sonra bi baktım ki opamıyorum hackhell den :D

0'shea diye bi futbolcu vardı ben onu 0dea yaptım :p

k155 uzun hikayesi var ama kiss 'den geliyor k155 sekil olarak kiss e benziyor bu nedenle k155 oldu burada ama kiss de taaa ultima online zamanlarina dayaniyor ilk karekterimin adi kiss of death idi sonra ultimanin ik zamanlarinda silencer in uygulamasi ile soyisimleri filan kaldirilip tek isi kullanmak gerekince kiss kaline geldi isim o zamandan beridir de kiss olarak kullanirim

Bokscu dan geliyo

Geri