NiCKiNiZ Nereden Geliyor

internete ilk girdiğimiz günlerde, yahoo dan ve hotmail ( o zamanlar HOTBOT a aitti Hem ufak hemde yumuşak olana değil ) den web-adres alalım dedik... adımızın ilk harflerini ve soyadımızın tamamını yazdık.... ama uzun geldi, kabul etmedi... biz de toplam 7 harfden fazlasını attık, kalan kısmı da yıllardır kullandığımız lakabımız oldu.. (hbsaritas-hbsarit)

ismimin sessiz harfleri......

benimki aşiretimizin adı yani sülalemızın ...anlamı;dürüst çalışkan delıkanlı vede sinirli demek

Benim Nickin Anlami Mücahit Ingilizcesi Combanant

bilen bilir eskiden Kuvayi milliyede yer alan gönül veren vatanı için canını verenler derlermiş. Yani kuvayi milliyenin üyesi anlamında KUVVACI

..

Aslında hiç bi anlamı yok.. Bi gün masa üstü çeviriyoduk. Dediler isim bulun karakterlerinize. Bende kendi kafamdan böyle bi isim yarattım. Sonra mail alırken felan kolaylık olduğunu farkettim bu uydurma nickimin. Burdada bunu kullanıyorum. Aslında graveworm dur nickim. İşte eyle.. :sigara:

Okuduğum bir kitaptan 2yüzlü bir tanrı demek.
bir yüzü kötülükler merkezi öteki yüzü melek.... genelde kötü yüzünü gösteren iyi yüzünü çok nadir gösteren biri lokan

kocero bir eşkiyadır çoğu kişi duymuştur herhalde :)

benimki canavardan geliyo sora bi şopar ark janavar dedi sora jani işte böle

dinc soyadım dinç:))) 1907 doğum tarihim:D:D:D:)) değil FENERBAHÇEMİN KURULUŞ tarihi ;):)

ben eskiden scream nickini kulanıyodum çok klasik ve herkes kullanıyo çığlık yani bence degiştiriyim dedim thehellscream çegennem çıglıgı:G

eşek yavrusu demek daa nasıl açıklıım:):):):)

Can You Feel The Silence

1996-1997 yıllarında hack&crack le sabah akşam uraşır zamanlarımda saman altından su yürütme işlemini çokca yapıyodum.Bana bu konuda sessizsin deniliyordu bende Can You Feel The Silence” dedim kendi kendime ... ve kısaltmasını koydum CYFTS .. ukalalık olmasın ama mutlaka beni tanıyon vardır hackhell de

SıpA' Alıntı:
eşek yavrusu demek daa nasıl açıklıım:):):):)
süpersin valla ya :mutlu: söylemine hayran kaldım ciddiyim

benimki ilk güzellikten geliyor...saflığı temizliği yansıtmak istedim...

Geri