Nivea'lı fıkralar :-)

turgayxxx

New member
Reaction score
0
Güzellik için…
Öğretmen küçük öğrencilerinden ertesi gün okula gelirken sınıflarını güzelleştirmek için küçük birer resim, çiçek, biblo gibi obje getirmelerini ister. Ertesi gün öğrencilerden birinin bir kutu nivea krem ile geldiğini gören öğretmen merakla nedenini sorar. Küçük çocuk yanıtlar; ‘ Annem güzelleşmek için hep bunu kullanıyor…’.

Kiminki daha iyi
İş yerinde iki sarışın kimin teni daha güzel ve yumuşak diye tartışıyorlarmış. Bir diğerine ‘ Ben nivea kullanıyorum benim tenim daha güzel ve yumuşak ‘ demiş diğeri de ona yanıt vermiş; ‘ Hayır canım ben nivea kullanıyorum bu yüzden benim tenim daha güzel… ‘ Tartışma o kadar uzamış ki yan masada oturan esmer dayanamayıp bağırmış: ‘ Of yeter neden tartışıyorsunuz ki, her ikinizin de cildi güzel. ‘ Bunun üzerine sarışınlardan biri cevap vermiş; ‘ Biz onu değil, kimin kullandığı krem daha iyi onu tartışıyoruz. ‘

Her şeyin nedeni
Almanya’da yapılan bir ankette katılımcılara, arabadan parfüme, cep telefonun dan ayakkabıya kadar hayatlarında kullandıkları ürünlerden akıllarına gelen ilk markanın ne olduğu sorulmuş. Katılımcılardan bakımlı ve havalı 50 yaşlarındaki bir bayan anketi yanıtlayıp kağıdı uzattığında ilgili kişi şöyle bir bakmış ve yanıtları görünce şaşırmış. Hemen kadına dönüp; ‘ Hanımefendi, siz bütün bölümlere nivea yazmışsınız ama bunu sadece krem bölümüne yazmanız gerekiyordu, herhalde yanlış anladınız ‘ demiş. Kadın adama bakıp gülmüş ve cevaplamış; ‘ Hayır yanlış anlamadım, bu yaşımda bu kadar zengin bir koca bulup en pahalı arabadan parfüme, cep telefonundan kıyafete kadar her şeyim varsa bunu nivea’ya borçluyum….

Geri