Niye 50 mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahadırlı

New member
Reaction score
0
Özel mesaj göndermek için neden en az 50 mesajımızın olması gerekir? anlamadım...

İllaki herhangi bir konulara girip, (Teşekkür ederim)(emeğine sağlık) (heheee) ve benzeri yazılar yazmak mı gerekiyor, 50 mesajı doldurmak için,,,

Ben evet buradaki arkadaşlara bakılırsa çok çok yeniyim ama, inanın forumda çok eski bile olsa, ilgilendiğim konulara bakıp gerekirse faydalanıyorum, her okudugum konu hakkında illaki teşekkür etmem mi gerekir...

Sadece bir soru..? o kadar sadece bir soru?

arkadaşım burası epey büyük bir site olduğu için belli başlı bazı kuralların olması kaçınılmaz birşey
site yöneticilerimiz de öyle uygun görmüşler...
senn dediğin sisteme karşı çıkmak gibi birşey oluyo
kurallara uyalım lütfen

diyelimki bir üyeden nefret ediyorsun dakka başı yeni hesap açıp pmden sövme diye konmuş bi kural,50 mesaj kolay atılmıyo

lamerların veya reklamcıların az da olsa onune gecebilmek icin bu kural konulmustur

banlandıktan sonra hemen üye olup küfür etmemeleri içinde bu uygulama var bunun için bir sürü konu açıldı bence doğru bir uygulama, hem teşekkür ederim veya eline sağlık demekle yorulmazsın:goz:

banlandıktan sonra hemen üye olup küfür etmemeleri içinde bu uygulama var bunun için bir sürü konu açıldı bence doğru bir uygulama, hem teşekkür ederim veya eline sağlık demekle yorulmazsın:goz:

mesaj yazan arkadaşlarında açıkladığı gibi foruma sadece reklam,hack,küfür.. vb. amaçlarla giren kişileri bir nebzede olsa engelleyebilmek için bu tür bir uygulama mevcuttur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri