Niye site kasıyor???

gülü seven dikenine katlanır bizim cebimizden bişey çıkmıyo site sahiplerininde yaptığı onur verici bence kimse durduk yerde cebinden para çıkmasını istemez herhalde bırakın bunları sabit başlık bile açıldı reklamlarla ilgili neden kimse anlamak istemiyor bırakın arkadaşlar sitenin tadını çıkarın bak Dark_Angel bi sunucu daha alacaz diyor + reklamlarda eskisi kadar çok değil bu + bir külfet daha getirecek onlara kendinizi biraz onların yerine koyun biraz anlayış biraz sabır sabrın sonu selamet. iyi forumlar ;)

madem sitenin günlük üye sayısı 2500 buna bir önlemler alınabilir.
-2 hafta hiç girmeyen üye silinebilir.
-belli bir mesajı geçmeyen üyelerin bazı bölümlere girmesi engellenebilir.
-teşekkür butonu yerine değişik teşekkür mesajları yazan üyeler 3 uyarıdan sonra banlanabilir ve hatta silinebilir.
-akşamları 2500 üye ye ulaştığında her 2500 ü geçişte online olan kişiler arasında en az mesajdan başlamak üzere üyeler siteden atılabilir.bu sayede siteyi her zaman doğru ve bilinçli kulanan üyeler siteyi rahatlıkla kullanabilir.

şimdilik aklıma gelenler bunlar...

diğer sitelerde de adult bölümü var ama yavaşlık olarak ben hackhell dan şikayet ediyorum.bi program olsun bi konu olsun rahat rahat girip okuyamıyorum indiremiyorum.teşekkür bile edemiyorum çünki mesaj yazdığımda mesajın gitmesi için saatlerce uğraşmak zorunda kalıyorum ve buda benim sinirlerimi bozuyo.aynen şuan da mesajı göndermek için çabalayıp bozulduğu gibi :(

Bilgisayarımızı hızlandırmak için öneri görüş ve program aldığımız bir sitenin yavaş olması üzüyor insanı.Umarım geçici bir durumdur,düzelecektir.

Ana sayfadakı duyuruyu okuyupta yorum yaparsanız sevınırım arkadaslar.

Dark_Angel' Alıntı:
Ana sayfadakı duyuruyu okuyupta yorum yaparsanız sevınırım arkadaslar.
Ana Sayfada Bulunan Dark_Angel'in duyurusudur.

Duyuru...

Google kadar hızlı bir hackhell hayal edin...Bu çok uzak değil.
Cumayı Bekleyin

NOT:Cuma gününe kadar hackhell da gecici bazı aksaklıklar yaşanabilir.Üyelerimize daha hızlı bir hackhell sunabilmek için 2 gün boyunca sunucularda çalışmalar yapacagımızı bilmenizi isteriz bu aman zarfında hackhellda yaşanacak yavaşlıkları.sayfa açılma sorunlarını üyelerimizin sineye çekeceğini ümid eder iyi forumlar dileriz..

bu açıklamadan sonra biraz sabır arkadaşlar bu arada sitenin google kadar hızlı olacagını dymak çok güzel bu çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz

Geri