No Sex

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
ellerine saglık kardeşim index ine bayıldım :D

guzeL is tebrikLer...Bu arada yiLdiz resmini kuLLanabiLirmiyim...?

eLine sagLik iyi i$.. fakat index i begenmedim.. cumLe du$ukLugu ve kari$ikLik war..

arkadaşım benim milliyetci dugularımı kabarttın sana kimse teşekkür etmedi ben ediyorum

bi tesekkür için değil o sitenin hacki hakkteiğini içn yzaıoz

ya beni terslemene gerek yok ben sadece elimden geleni yapmaya çalıştım sana yinede yapmış olduğun şeyden dolayı senle gurur duyuyorum

ellerine kolların a sağlık çok güzel olmuş ders olsun onlara

Dostum ingilizce metnin pek olmamış. Aşağıdaki şekilde düzeltmeye çalıştım, daha anlaşılır ve güzel oldu. Anlam kaymaları ve imla hataları ortadan kalktı. Gelip geçenler anlasın. Değiştirirsen daha hoş olur bence ama yine de tabi ki sana kalmış...

This site is hacked by Blackwolf because of making actions against TURKISH REPUBLIC and also supporting or attending to the groups which are supporting these types of acts.
This is the first time we warn you. We will be hacking this site for more if you countine in this way .

You will join us! Otherwise we will destroy you!
Blackwolf.

AbiLer yol göstermeLi

Partizan' Alıntı:
eLine sagLik iyi i$.. fakat index i begenmedim.. cumLe du$ukLugu ve kari$ikLik war..

Bence doğrusunu yaz dostum..kardeşlerimizin gramerleri ya da cümle düşüklükleri gibi anlam bütünlüğünü bozan konularda onlara yardımcı olup bizim Türk Milleit olarak ne denli çalışkan,gururlu,zeki atik,çevik insanlar olduğumuzu bilmelerini sağlatmalıyız..Ayrıca da teşekkürleri eksik etmeyelim ki çalışmalarına devam edebilsinler...

partizan. <---<< nickini gördüğümde kıl olmustum ama şimdi dostum diyorum...helal bana...

Haa sana da helal,gönlümü kazandın :=))) yaptıklarınla...

Ellerine Sağlık Hocam!!

Afferin Koccum... Devam...

dostum hakkatten güzel iş
bu arada sitede ne yayınlanıyodu merakettim dogrusu
tekrar teprikler

Geri