Nod32 Full Otomatik Güncel

¢αρтαιη_Ŧß

¢αρтαιη
Reaction score
0

ÖNEMLİ NOT: BU KONUDAKİ ESETİN AYNI ÇALIŞMA ŞEKLİ İLE SON SÜRÜMÜ TARAFIMDAN ŞU KONUDA VERİLMİŞTİR http://www.ilkrehber.net/security/720617-sonsuz-lisansli-eset-4-a.html

arkadaşlar bu nod32 çok güzel bir nod32

kurulum içinde anlatılmıştır ve basittir :durdurun

kısaca kurulumda sonra hergün kendisi güncelleme yapıyor :durdurun:durdurun

Siz hiçççç bir şey yapmıyosunuz ben 3 yıldır kullanıyorum :durdurun

Key Mey serial işiniz olmasın kendi hallestsin işi ney :durdurun
VE
Bilgisayarıda asla kasmaz... :durdurun

nod_32_vir__s - Upload.gen.tr LİNK YENİLENDİ

KURULUM
ilk önce nenttrst yükle bilgisarayı baştan başlatma

sonra nod32 fix yükle yine baştan başlatma sorusna hayır de!!!

en son C:\Program Files\ESET klasöründeki nod32fix çift tıkla bilgisayarı baştan başlat o kadar

günlük güncelleme otomatik yapıyor sonsuza kadar :)

biraz daha açıklama yapman gerek.3 yıldır nasıl kullandın mesela?kendinden crack lı mı?

Yani açıklamanda Türkçemi İngilizcemi olduğunu ve Hanqi versiyonu oLduğunu belirtmemişsin ?

Yani açıklamanda Türkçemi İngilizcemi olduğunu ve Hanqi versiyonu oLduğunu belirtmemişsin ?

biraz daha açıklama yapman gerek.3 yıldır nasıl kullandın mesela?kendinden crack lı mı?

arkadaş kurulum içinde var ordakileri yaptığınızda kendini günlük güncelliyor 3 yıldır ben hiç bir şey yapmıyorum

programda açıklamada türkçe

indirin memnun kalacaksınız...:durdurun

arkadaş indirdim kurulumu yaptın güncelleme yaptı eğer günlük yapıyosa süper olur key girmekten bıkmıştım umarım problem çıkmaz..

tsklerrrrrrrrrrrrrr dostum dedgın gıbı 30 gun cıkmaz ınsallah

norton oyle bi program yapmıs ki sanki pc yi onun için aldık baska islem yaptırmıyo namussuz.. deniycez kardesim paylasım için teşekkur ederim..

birader çok saolllllll çok güzel bir program hergün güncelliyor kendi kendine

bu nod 32 2.7 versiyonu şimdi 4 ü cıktı bi işe de yaramıyo ben kullanmıştım daha önceden forumda nod 32 3 serisinin uploadı vardı onu indirin sadece ayda bi kere bir tane çin sitesinden user ve passwoed giriyosunuz programda sağlam

bu nod 32 2.7 versiyonu şimdi 4 ü cıktı bi işe de yaramıyo ben kullanmıştım daha önceden forumda nod 32 3 serisinin uploadı vardı onu indirin sadece ayda bi kere bir tane çin sitesinden user ve passwoed giriyosunuz programda sağlam

GÜNCELLEME YAPTIĞINDA KÖŞEDEKİ AMBLEMDE AYNEN BÖYLE BİR UYARI ÇIKIYOR

birader kimseyi zorlamıyoruz ben açıklamaları yaptım

kendim kullandığım ve güvendiğim için programı sundum hackhella

yukardaki resimde olduğu gibi Hergün Otomatik güncelleme yaptığı ve Key girme problemi olmadığı için önerdim..

Ve işede çok iyi yarıyor benim bilgisayarımda asla virüs problemi olmuyor ayrıca bilgisayara takılan Flashbellek Harici hardisk vs..

bilgisayara takıldığı an virüs trojen solucan ve hertürlü zararlı şeyi yakalıyor :Gulumse:

eyvallah kardeş sağolasın emeğine sağlık :)

çok teşekkür ederim gerçekten güzel program emek veren herkese teşekkürler...

Emeğine Sağlık Kardeşimm Forza 2.7 ya hastayım bu sürüme 4.0 çıktı bunun yerini tutan yok ya

Geri