Nod32 Full Otomatik Güncel

Boşuna Kullanmayın.bunu Kullandım. Taramalarda Hiç Virus Bulmadı.aynı şirketin Smart Securty Sini Kurdum.bir Sürü Virus Buldu.gelene Geç Demiş ücretsiz Olduğu Için Dikkat Edin..

Bilgisayarıma Win 7-Tr yi yükledim.. Ve sonrasında da bu programı. Ve şuan bilgisayar kafayı yedi, format dahi atamıyorum ne xp nede win7 kurulumu tamamlayamıyor... :( Bilgisayarcıma gönderdim bakalım ne sonuç çıkacak. Kesin olmamakla beraber bu programdan şüpheleniyorum...

Bilgisayarıma Win 7-Tr yi yükledim.. Ve sonrasında da bu programı. Ve şuan bilgisayar kafayı yedi, format dahi atamıyorum ne xp nede win7 kurulumu tamamlayamıyor... :( Bilgisayarcıma gönderdim bakalım ne sonuç çıkacak. Kesin olmamakla beraber bu programdan şüpheleniyorum...

Birader Win-7 çalışıp çalışmayacağını hakkında bir bilgim yok ama winxp ve vistada çalışıyor

kullanmadığım veya denemediğim bir programı hackhellde paylaşmam

Biligsayarın başına gelen durum bence programdan değil Win 7 kaynaklanıyor

Bekleyin arkadaşlar Win 7 Full sürümünü :sigara:

arkadaşım ben indiremiyorum kaldırdınmı yoksa onu :(

tesekurlerde,alternatif link koyulmalı

cok eski bi versiyon tavsiye etmem

nortona para verdim haram zııkkım olsun hem kasıyor hemde virüs yiyoruz.
sagol arkadaş

Lugano Imzaladı Sevindim Sinirli Bir Futbolcu Fakat Oynuyor

dostum deneyecem umarım dediğin gibidir avira free kullanıyordum çok güzeldi eset de kullandım ama virüs silemedim bir türlü.bakalım bu nasıl olucak

Link download yapmıor bi bakarsan.

versiyonu 2.7 dir bende de var bende bir kaç yıldır bazı pc lere kurudm yeni virüzleri tanımasada lisans bitimine 16 milyon kusur gün var isteyene bende gönderebilirim
[email protected]

teşekkürler dostum indirip deneyelim bakalım. sonra yorumlarız...

çok tesekkürler kardesim eline saglık

Geri