ch3lisky
New member
Kardesim cin'ler melekleri dinlese ne olcaka geleceği Allah'tan başka kimse bilmemez. Kurtulun bu cahilliktan artık. Geleceği asla bilemeyiz ufak tefek tahminler dışında!!!
Tamamen katılıyorum sana eline sağlık. Yine soyluyorum geleceği asla bilemeyiz....
arkadaslar gelecigi ALLAH tan baska kimse bilemez bence fazlada inanmayın bu suna benzer yolda gidersiniz biri yanınıza yaklasır ALLAH RIZASI İÇİN DER VE ELİNİ ACAR siz kafanızı cevirir gecersiniz 3 saat sonra cafede kahvenizi yudumlarken bı bakmıssınız ki eviniz yanıyor durur ve dersiniz ki ulan o adama para vermedim ondan evim yanıdı....biz insanlara ALLAH ın verdigi bir savunma mekanizması vardır acı olayları yenmek için hemen suclulugu yıkacak bir yer buluruz....eger ki bir seyden kendimizi sorumlu tutarsak insan oglu kafayı sıyırır.....nostradamus kehanetleride böle her kahin gibi üstü kapalı konusurlar örnegin 2009 yılında bir siyasetci ölecek....maden bir siyatetçinin ölecegini biliyosun kimin öleceginide söle ala ala
ve bir sey daha dikkat edin insanlık bitecek diyor dünya kalacak ama kuranda ALLAHtan baska var olan her sey son bulacak ve bundan sonra tekrar hersey dirilecek
onun için bize kehanetin suyun buyun faydası yok bizim suana bu dakikaya ihtiyacımız var....BU DAKİKA ÜLKEMİZE VE KENDİMİZE BİR SEYLER YAPARSAN KAZANIRIZ OTURDUGUMUZ YERDEN BİRİLERİN SÖYLEDİGİNİ BEKLEYEREK BR SEY ELDE EDİLEMEZ
![]()
Tamamen katılıyorum sana eline sağlık. Yine soyluyorum geleceği asla bilemeyiz....