Notebook almayı duşunuyorum ama karar veremedim :D

Siz ce bu özelliklere gore fiyat uygun mu ?

• Kullanılan toplam oy
    31
Evet, Toshiba, Dell, Asus ve HP gibi markaların kalitesi tartışılmaz ama ismine de bu kadar fazla para verilmez

Daha yeni HP aldım ve ekran kartı arkadaşın yazdıgından biraz daha iyi ve sadece 150 ytl fark etti ve bence ekran kartının biraz daha yi olması + marka degeri 150 ytl hiçbirşey. Birde casper kulanan bazı arkadaşlar çok sorun yaşadı

hp den vaz geçmem garantisi filan geçsede adamlar 7 günde sorunu buluolar yapıolar geri veriolar valla çok memnunum alalı 3.5 sene filan oldu hp nin laptoplarıda mükemmel ama toshibayıda öneririm

мєℓคภ¢ђσℓу;3493092' Alıntı:
Dün Hp aldım senin yazdıgın özelliklerle neredeyse aynı tek fark benim ekran kartı 9600 gt. Bende casper alacaktım ama adam hiç tavsiye etmedigini falan söyledi sürekli sorunlarla karşılaşmışlar bende hp aldım ama 150 ytl daha fazla verdim

melancoly ne tur marka hp aldın performansı nasıl bende alıcam hatıralrsan cs de konusmustuk..bı bılgılendırırmısın

Asusun da Baya Uygun ve performanslı Serileri War Ben Bi bak derim...

walla pek anlamam ama ben bunu kullanoyorum çokta memnunum :melek

Satellite P100-196
Parça Numarası : PSPA0E-01D016G3
Anahtar Özellikler
- Güçlü Intel® Centrino® mobil teknoloji ve 4 GB'a kadar DDR2 bellek desteğiyle etkileyici performans sunar
- Orijinal Windows® XP Media Center Edition
- Toshiba tarafından geliştirilen "HD to go" teknolojisiyle yüksek çözünürlükte görüntünün heyecanını yaşayın
- Harman Kardon® hoparlörleri ile desteklenen SRS® WOW™ and SRS® TruSurround XT™ ile müzik ve eğlencede heyecan verici yenilikleri keşfedin

Satellite%20P100-196.jpg

Reawen Fiyatı Ne Kadar Birader Ayıptır Sorması ???

fıyat cok uygun bencede ama bı arkadasımız ıstedıgın oyunu oynarsın takılmadan demıs o ekran kartıyla cok zor oynarsın... cunku orta sınıf bır kart 9000 serısı olması guzel ama yetersız kalıyo oyunlarda

n€d!mßuг@ĸ;3496628' Alıntı:
fıyat cok uygun bencede ama bı arkadasımız ıstedıgın oyunu oynarsın takılmadan demıs o ekran kartıyla cok zor oynarsın... cunku orta sınıf bır kart 9000 serısı olması guzel ama yetersız kalıyo oyunlarda

Bir laptopta olabilecek en iyi ekran kartlarından birisi ancak dediğin gibi öyle takılmadan oynar falan filan bunlar biraz hayal. Herhalde takılmadan oynarsın diyen arkadaşlar düşük ayarlar ile oynamayı kasdetmişler:vur

Geri