Nuri aLco YöntemıyLe Tecavüz....

heLLo1453

Banned
Reaction score
0

16kyzo8.jpg

Oto galerisine fiziği düzgün sekreter aranıyor diye ilan verildi. İş arayan bayanlar koşa koşa gitti. Ama başlarına gelecekten habersiz...

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sincan’da oto galerisi işleten çetenin, gazetelere, “Fiziği ve diksiyonu düzgün sekreter aranıyor” ilanı verdiği ve başvuruda bulunan genç kızlara tecavüz ettiği yönünde bilgilere ulaştı.

Polisler, galeriyi takibe aldı. 4 ay süren soruşturmada, çete lideri Erdal K.’nın, iş başvurusuna gelen kızlara ilaçlı gazoz verip tecavüz ettiği belirlendi. Tecavüzleri kamerayla görüntüleyen Erdal K.’nın daha sonra şantaj yaparak diğer çete üyeleriyle yatmaya zorladığı tespit edildi. 1997’de tecavüzden tutuklanıp, aftan yararlanarak serbest bırakıldığı öğrenilen Erdal K. ile çete üyeleri Hamit D. ve Ayhan V. gözaltına alındı.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=198564

Merak edenlere o hapın adı XANAX :D

eee ne varsa eskilerde var demişler.Adamlarda çakmış olayı.

GHB bulması daha zor olsa da sıvılara karıştırmak için dah iyi tadı ve kokusu hissedile bilir değil. Asitli içeceklerle de çok uyumlu değil.
Nette Date rape drugs diye arattır yapım tarifine kadar var :)

xanax la ancak uyutursun bayıltamazsın deneme bence :gulumseCocuk:

Evet zaten uyutmak için dedim ben,Nuri Alço'nun filmlerde kullandığı buydu işte,oda uyutuyodu.Hatta tecavüz esnasında mağduriyeler yarım gözlerle çaresizce izliyodu gelişmeleri :GulumseKiz:

GHB bulması daha zor olsa da sıvılara karıştırmak için dah iyi tadı ve kokusu hissedile bilir değil. Asitli içeceklerle de çok uyumlu değil.
Nette Date rape drugs diye arattır yapım tarifine kadar var :)

xanax la ancak uyutursun bayıltamazsın deneme bence :gulumseCocuk:

Evet zaten uyutmak için dedim ben,Nuri Alço'nun filmlerde kullandığı buydu işte,oda uyutuyodu.Hatta tecavüz esnasında mağduriyeler yarım gözlerle çaresizce izliyodu gelişmeleri :GulumseKiz:

tüüü ne cok nuri alço varmış forumda :D
bu arada sapığn isme baksana erdal K. :D:D:D qweqwe xD

Harßıden ßu Ne Yaw.. Etraf Nuri aLçoLarLa Kaynıyor.. :hhmanD

Forumda ßıLe En Az 1000 Tane Çakma Nuri aLco Var.. :D

Geri