nvidia driver sorunu

ms2210

New member
Reaction score
0
sa arkadaşlar benim laptopda nvidia geforce var geçenerde güncelleme yaptım siteden indi çıkarttı falan kurdum rest attı sonra açılınca ekran kartını okumadı vga kullandım sonra recovery yaptım biraz vakit geçti siteden tekrar indirip tekrar kurdum yine aynı hata iyi ki geri yükleme vardı. acaba sorun ne güncelleme yapmak istiyorum driver programları kullandım günceli buluyorlar ama paket hatalı galiba yardımcı olabilir misiniz driver update yapmak istiyorum

bunlar güncel hali mi? ben kendi sitesinden indirdim de oldu

evet guncel hali yinede kendı drıver surumunu kontrol edıp oyle ıdırebılırsın.

ben driver genius filanla da denedim sitesinden de indirip denedim şimdi kurmaya korkuyorum :) her hale karşı backup ladım deneyecem inş bunu da sağolasın.

az önce win 7 32 bit kurdum ve ekran driveri gitti vga çalışıyor ve indiriyorum kuracam ama ümidim yok ya bakalım

kurdum ve bir değişiklik yok hala bozuk galiba recovery yapacam ama o da home premium vista. onu istemiyorum acaba nasıl düzeltecem bu sorunu yok mu bi fikri olan?

farklı bir w7 indirip-kurmayı denedin mi başıma böyle birşey gelmişti çünkü

denedim zaten bugünkü kurduğum ocak sürümü diyordu anlamadım niye böyle oluyor

biosunu guncelle olmadı garantiye gönder bu tür sorunlar casper,asus markalarda çok yaşanıyor

garanti yok ama biosu nasıl güncellerim acaba ?

pc nin marka model bilgisi verirmisin. laptopsa <

degılse anakart' ın modelini

MSI GX600 marka yaklaşık 3.5 yıllık :)

indirdim ama nasıl yükleyecem dosyanın içindeki exe ye tıkladım press any key diyo ordan seçeneklerdeki harfleri filan yazdım ama bişey olmadı daha önce bios güncellemedim bu konuda cahilim biraz daha açıklar mısın?

eafudos.bat tabanlı işlemi başlatıcaksın eğer güvenemiyorsan kendine altta verdiğim nvidia denersin sıkıntın kalmaz :)

şimdi onu deneyecem inş mort etmeyiz makinayı:)

denedim kurdum driverı ama işe yaramadı yine aynı geçmedi. sorunu anlayamadım ki ben. niye böyle yapıyor.recovery de sıkıntı yoktu görüyordu ama formattan sonra gitti işte. bios'u da riskli olduğu için bilmeden de yapmam zor. kaldık öyle

haxzır konu acılmısken bende bi sey soriim ya arkadaslar bende sony vaionun bi laptopı var nvidia geforce 330m 1 gb ekran kartı kullanıo. yeni bi monitor aldım acerin gn245hq ekranın 3d destegi var hatta nvidia visionla beraber geldi. biraz arastırdım 3d gozluk icin ekran kartını guncellersem sadece filmleri seyredicem. konuya glirsem nvidia dioki sonynin updateini kullan ama arkadas sonyde taaa ne zamanın ekran kartı updaateini yukluoo ben son updatei nasıl yuklerim bir fikri olan varmı?

Geri