Oğlunu askere gönderdi!

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
kapatilan-dtp-nin-lideri-ahmet-turk-un-oglunu-askere-yolladi.jpg

Kapatılan Demokratik Toplum Partisi'nin Genel Başkanı Ahmet Türk, bu sabah birliğine teslim olması gereken oğlu Ejder Türk'ü vatani görevini yapmak üzere Adapazarı'ndaki birliğine gönderdi.
Sabah babasıyla birlikte kahvaltı yapan Türk, evde vedalaşmasının ardından dışarıda kendisini bekleyen üç arkadaşı tarafından karşılandı. Baba Türk, yorgun olduğu ve dışarıda gazeteciler beklediği için oğlunu evin kapısından geçirerek aşağıya kadar inmedi. Oğul Türk, dışarıda kendisini bekleyen arkadaşları tarafından elinde bavuluyla birlikte karşılandı. Bavulunu arkadaşlarının otomobiline koyan Ejder Türk, gazetecilerin sorusu üzerine Adapazarı'na askerlik görevi için gittiğini söyleyerek, baba ocağından ayrılırken el salladı. Oğul Türk, babasının siyasi yasaklı hale gelmesine ilişkin bir açıklama yapmazken, kısa dönem piyade er olarak vatani görevini yerine getireceğini bildirdi.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• kapatilan-dtp-nin-lideri-ahmet-turk-un-oglunu-askere-yolladi.jpg
    kapatilan-dtp-nin-lideri-ahmet-turk-un-oglunu-askere-yolladi.jpg
    9.9 KB · Görüntüleme: 9,413
Ahmet ismi bizim için değerlidir.E zaten Türk'üz yoksa ben bu adama diyeceğimi bilirdim.Oğluda buraya geliyormuş.Adam devlete karşı birde devlete teslim ediyor.O kadar emek verdi ama gene oğlu askerin elinde.....Burdanda heryerden de bunlara fikri mücadele vermedikçe bu olay bitmez...

bunun oğluna ekmek , su vermesin asker

benim paramı o ite yem yapmasınlar ...

o askere filan gitmiyordur dağa cıkıyordur :)

cocugun adı neymıs? ejder mi? japon mu acaba cocuk?

isme bak ejder iyiki kaplan değil adı bencede o askere felan değil dağa çıkıyordur ...

sözün bittiği yerdeyiz. küfür etmek de geliyor içimden, ölsün gebersin, ahmet türk'ün de için yansın demek geçiyor içimden ama demem. dememeliyim...

Kendi Kanından OLduğu İçindir Dağa Göndermemesinin Nedeni.
Asker Ocağında Güvende OLacağını BiLiyordur Soysuz.
DiLerim Oda EvLat Acısını Tadar.

usta birligi hakkeriye düşse keşke .daga çıkıp bi pusu da olursa babası ne düşünür aceba. hala savunurmu pkk yı apo denen malı . göt olanları

Geri