O ŞİMDİ ASKER:hhsigara :hhsigara :hhsigara
mewzucan New member Katılım 9 Haz 2006 Mesajlar 38 Reaction score 0 Puanları 0 30 Ara 2006 #1 O ŞİMDİ ASKER:hhsigara :hhsigara :hhsigara
iSpiK Kadim Dost Katılım 8 Ağu 2005 Mesajlar 14,482 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 19 Konum KafaSına Göre... 30 Ara 2006 #2 nerlerde o 1 ay ı gectimi askerliiigi geldimi dagıtıma izine.. : ))
mewzucan New member Katılım 9 Haz 2006 Mesajlar 38 Reaction score 0 Puanları 0 30 Ara 2006 #3 GELMEDİ TAM 1 AY OLDU.GİTTİĞİ...........Kardeşiimmmmmmmmmmmmm Nerrdessiinnnnnnnnnnnnnn_________________ _______________Halimiz Duman Amman Amman_______________
GELMEDİ TAM 1 AY OLDU.GİTTİĞİ...........Kardeşiimmmmmmmmmmmmm Nerrdessiinnnnnnnnnnnnnn_________________ _______________Halimiz Duman Amman Amman_______________
[me|2wi$] H & M Katılım 27 Mar 2006 Mesajlar 4,479 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum ~~[mermiş&fare]~~ 30 Ara 2006 #4 kardeşinizden sizLere haber getirmeyi kendime bir borç biLirim arqadaşLar : ))) cree ALLah'ın izniyLe yemin törenini gerçeqLeştirdi şimdi ıspartada ama izinde sanırım yarında izinde oLucaq..keyfi yerinde maşaLLah beyefendinin ama hepiniz aqLındasınız meraq etmeyin = Pp öLe işte inşaLLah uğrar buraLara bi ara...dua edin benim canıma yaqarım hepinizi..........
kardeşinizden sizLere haber getirmeyi kendime bir borç biLirim arqadaşLar : ))) cree ALLah'ın izniyLe yemin törenini gerçeqLeştirdi şimdi ıspartada ama izinde sanırım yarında izinde oLucaq..keyfi yerinde maşaLLah beyefendinin ama hepiniz aqLındasınız meraq etmeyin = Pp öLe işte inşaLLah uğrar buraLara bi ara...dua edin benim canıma yaqarım hepinizi..........