O Başkomiser'in yerinde olmak ...

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Şöyle bir soruyla başlamak istiyorum...BDP Milletvekili Sabahat Tuncel'in Şırnak'ın Silopi
İlçesi'ndeki Nevruz kutlamaları sırasında tokatladığı başkomiserin yerinde olmak istermiydiniz?..

bunu erkeksi duygulara kapılarak veya hırs duygusuna katılarak bakmamak gerekir ...

Polisin eylem sırasında haklı tavrı ya da haksız tavrı .. PKK yandaşlarının
yanlışlığı veya sadece eylem yapma isteği olabilir ...

Bir erkeğin,bir kadın karşısında düştüğü aczi
ve bunu sineye çekişindeki basireti tartışacağım...
Hangi erkek böyle bir hakaret karşısında
tepkisiz kalabilir?..
Tokada karşılık verseydi
demiyorum ama ya verseydi ne olurdu?..
İnsan hakları örgütleri, kadınlarla ilgili dernekler
ve feministler,ortalığı ayağa kaldırır, "Kadına tokat atılır mı?" diye
sorardı...
Peki bir erkeğe tokat atıp, onu toplumun önünde rencide etmek
karşısında tavır ne olmalı?..
Bakıyorum da bundan söz eden yok!..
O erkeğin yerinde olmayı kim ister?..
Ya da ulu orta herkesin gözü önünde tokat yiyen bir kadın olmak...
Genç başkomiser; bu olayda, bir erkeğin tokat da yese
kadına el kaldırılmaması gerektiğini göstermiştir...
Aynı zamanda bu tavrıyla karşısındaki kadına da
bir insanlık dersi vermiştir...
Söyler misiniz; kaç erkek böyle bir
olay karşısında başkomiserin yaptığı
gibi davranabilir?..
Yaşadığı travmaya rağmen
hissi davranmayan hem devleti hem de gerçek erkekliği
hatırlatan başkomiseri kutluyorum..
sen koskocaman milletin vekilisin .
şimdi bu başkomiser arkadaşımıza tv den özürdilemelisin ...

insanlıktan nasibini almamak böyle oluyor işte.............

Kadinlar yillardir esitlik isterler, eger esitlikse yedigi tokada karsilik bi tane tokat ataydi ;)

başkomiserin orada kadına el kalkmaması gerektiğinden değilde bence yerinden olma ve açığa alınma korkusundandır.Bayan polis memurlarına hiçte kadınmış gibi davranmıyorlar!!
Ayrıca o vatan haini milletvekilini de buradan şiddetle kınıyorum..

Ben o komser yerinde olsam jopla öldüresiye dalardım o kadına gebersin gitsin bosa maas alıp ortaıgı karıstırmaktan baska ne işyapıyolar ki? Benide kovarlarsa kovsunlar merak etmeyin bdpsi kovdursa chp si mhp si geri aldırır ben olsam hiç acımadan dalardım

1,290,317 Üye

DEMEKKİ BU KADAR UYESİ OLAN BU SİTEDE SADECE BİR KAÇ KİŞİ Mİ BU KADAR ONEMLİ VE ELZEM KONUYA TEPKİSİNİ KOYDU VE YAZI YAZDI

TEK KELİMEYLE TAMAMEN AYMAZLIK
VURDUMDUYMAZLIK
BANANE ANLAYIŞINDAN BAŞKA BİRŞEY DEGİL

O BAŞKOMİSER KİMİN İÇİN VEYA NEDEN ORADA GOREV YAPIYOR HİÇ DÜŞÜNEN OLDUMU?

ORADA DİKİLİ BAYRAGIMIZI GONDERDEN İNDİRMEMEK İÇİN CAN SİPARANE O KADAR POLİSLE BİRLİKTE ALLAH BİLİR KAÇGUNDUR AÇ SUSUZ GOREV YAPIYOR VATAN SAVUNMASININ BAŞKA ŞEKLİ YANİ!!!!!!!!!!!!!!!!!

KİMİN UMURUNDA POLİS Kİ?

BU KADAR UYE İÇİN HİÇ ÖNEMİ YOK DEMEKKİ BU BAYRAGIN BU TOPRAGIN ZATEN POLİSTE AKPARTİNİN POLİSİ

AYRICA O POLİSE TOKAT VE TAŞ ATAN DENSİZLERE ,SOYSUZLARA DA ELBET BİRGUN BİR TAŞ VEYA TOKAT ATAN ÇIKAR

1,290,317 Üye

DEMEKKİ BU KADAR UYESİ OLAN BU SİTEDE SADECE BİR KAÇ KİŞİ Mİ BU KADAR ONEMLİ VE ELZEM KONUYA TEPKİSİNİ KOYDU VE YAZI YAZDI

TEK KELİMEYLE TAMAMEN AYMAZLIK
VURDUMDUYMAZLIK
BANANE ANLAYIŞINDAN BAŞKA BİRŞEY DEGİL

O BAŞKOMİSER KİMİN İÇİN VEYA NEDEN ORADA GOREV YAPIYOR HİÇ DÜŞÜNEN OLDUMU?

ORADA DİKİLİ BAYRAGIMIZI GONDERDEN İNDİRMEMEK İÇİN CAN SİPARANE O KADAR POLİSLE BİRLİKTE ALLAH BİLİR KAÇGUNDUR AÇ SUSUZ GOREV YAPIYOR VATAN SAVUNMASININ BAŞKA ŞEKLİ YANİ!!!!!!!!!!!!!!!!!

KİMİN UMURUNDA POLİS Kİ?

BU KADAR UYE İÇİN HİÇ ÖNEMİ YOK DEMEKKİ BU BAYRAGIN BU TOPRAGIN ZATEN POLİSTE AKPARTİNİN POLİSİ

AYRICA O POLİSE TOKAT VE TAŞ ATAN DENSİZLERE ,SOYSUZLARA DA ELBET BİRGUN BİR TAŞ VEYA TOKAT ATAN ÇIKAR

Boyle bir duruma sert tepki gostermiyoruz, biz biliyoruz ki polis bir kadinin cocugunu da oldurmustur..

O yuzden tepkilerimiz sert olmadi, sadece adil olsun dedim.

yaw şu olay karşısında ılımlı ve çağdaş demokrat politik konuşanlara hayret ediyorum yaw polyanna gibisiniz ama menfaatlerinize sıra geldiğinde hiç birşey kalmıyor bu saydıklarım dan.Yaw o başkomiserin karsısndaki binlerce şehitin tek sorumlusu terör örgütü pkk nın yandaşı ve tam destekcisi yani ha dağdaki terorist ha o milletvekili denilen şahsiyet dolasıyla o tokat türkiyeye şehit ve yakınlarına devlete atılan bir tokattır..ne adilliğin den bahsediyorsunuz Allah aşkına vicdan vicdan!!!

Erkeklik damarıymış, 30 yıldır halk orada neler yaşıyor. Neden böyle oldu soranınız var mı ? Kaçınız bu bölgelerde görev yapıyor. Görev yapanlardan ise kaçı halk ile oturup konuşabiliyor. Bugün libyanın başına gelen 3-5 yıl sonra bu ülkenin başına da gelir bu kafayla devam edilirse. Tokat olayının çok daha ağırları ve yüzbinlerce örneği her yıl yaşanıyor o coğrafyada. Tokat olayının öncesinde olanları izlerseniz kim olsa aynı tepkiyi vereceğini anlarsınız ama bu da sizin milliyetçi? ve erkeklik ? duygularına yenildiği için yine tarafsız olmayacağınızı biliyorum.

Geri