O bir HALK DÜŞMANI ... !!!!!!!!!

la hepınız ın beynı ykanmıs ne yazıkkı akp dıyorsunuz zaten cahil bir kesim var en az yüzde 35 artık partıler nereye cekerse oraya gıdıyorlar basbakan akıllı ıkı komurle halledebıecegını anladı bırazda kumanya 1 verıp 1000 alacagının oda frkında;
bırazda camı bıraz kelıme oyunu bukadar
baska neyaptı borclar tum zamankarınkını 2 ye katladı carı acık kımse hesaplayamıyor,asırı kırılgan bırekonomı ;daha ne olsun yabancı vermıs neymıs yaban cı sermaye adam kazandıgını goturuyor kendı ulkesıne ohhh.... tekel olmus burda gelıstırmeye ne gerek var dıyor zaten ınsan oğlu artık uzayda toprak savası erıyor bızımkıler basortusu sanki açlıktan,parasızlıktan daha onemlıyıs gıbı gundemı mesgul edıyor. bu partı ABD .ve AB gudumundedır bu partıye verılen her turlu destek fııstınde sıkıla n kursunlara bedeldır ve sızın gunahınızdır

yaw ne kadar cok bılıomusunuz ya.cahıl deılız bız.nasıl medyanın gazına gelıosunuz anlamıorum
vatan elden gıdıor ekonomı cokuor dıe baslık atıolar hemen ınanalıor.arkadaslar turkıye laık-musluman olarak bolunmek ıstenıo farkında deılmısınız.tıpkı 80lerde oldugu gıbı.tahrıklere gelmeyın.hepımız kardesız

hala böyle düşünüyosanız size ne demeli bilmiyorum o şehit düşmanı dediğiniz adam pkk nın kökünü kazımak için ırak a girdi diğerlerinin yapamadığını yaptı siz hangi yüzle bunları yapıyosunuz aklım almıyo. madem çiftçi memnun değil neden 2. dönem oy verdiler.sadece şehirliler mi başa getirdi bu adamı tekrar biraz mantıklı şeyler yzıp paylaşsanız sevinirim

hala böyle düşünüyosanız size ne demeli bilmiyorum o şehit düşmanı dediğiniz adam pkk nın kökünü kazımak için ırak a girdi diğerlerinin yapamadığını yaptı siz hangi yüzle bunları yapıyosunuz aklım almıyo. madem çiftçi memnun değil neden 2. dönem oy verdiler.sadece şehirliler mi başa getirdi bu adamı tekrar biraz mantıklı şeyler yzıp paylaşsanız sevinirim

Güzel bir şekilde kepenkleri indirmişsin gözlere...
Sor bakalım kendine senin o başbakanın saldırıyı yapmadan once niye gitti abdlere?
Sor bakalım kendine senin o başbakanın saldırıyı niye davulla zurnayla yaptı hiçmi taktik bilmez?
Sor bakalım kendine senin o başbakanınmı ırakta kökünü kazımış yoksa şerefli türk askerimi sence oglunu bile askere göndermeyen kendisi istanbulda evinin yakınında askerliği kantinci olarak yapan biri nasıl bir şehidin dostu olabilirki?
Sor bakalım kendine senin o başbakanın abd"ıraktan çıkın" diyince neden çıkmış yoksa yememişmi?yoksa bush la arasımı bozulurmuş?madem kökünü kazımış niye her allahın günü anaların evlatları ölüyor?
sende biraz mantıklı şeyler yapta biraz sorgula kendini düşüncelerini....

Bende bundan bahsediyorum muhalefetin bir kısmı Şeriatçi diyor bu adamlara bir kısmı İsrail ve Abd yanlısı diyor öyle yada böyle bu adamlar 6.seneye girecekler ülkenin başında ve iktidar olarak ülkeyi benim görüşüm ellerinden gelen en iyi şekilde yönetiyolar
Ama muhalefet daha neye muhalefet olacağına bile karar verememiş durumda biri siyonist diyo biri şeriatçı biri ab yardakçısı hep alakasız ama oyalayıcı şeyler şimdi söylermisin muhalefet varmı bu ülkede hakkıyla muhalefet olabilen ..?

işte.. artık bu düzen halkın kanına bile giriyor bu halk aç kardeşim kaç tane zengin var şu ülkede? o zenginlerin hepsi bu halkın kanını emiyor bu halk aç dedim bi parti çıkıyor halka erzak,kömü dağıtıyor halkın gözünü boyuyor insanlar bilinçsizler kaynak nerdeyse oraya yönelirler ama hiç eleştirmezler en basit iki örnek: 2006'da çiftçiler isyan etti fındık olayı yüzünden ama bakıyorsunuz gene akp nin en çok aldığı bölgelerin başında karadeniz geliyor.. 2. örnekde: o ailelerde (sabancı,koç,doğan holding vb...) en basit örneğinden bir koç müzesi 4 YTL kişi başı evet çok güzel şık yerler ama zaten en zengin aile zaten koç ailesi orasıda bedava olsa olmazmıydı illahi ordan bile kan emiyorlar yani ennn basit örnei buda araştırsanız neler çıkar =)

Yalan mı şehitlere kelle demedi mi ? Hahaha o adam Cumhuriyetin kökünü kazımaya çalışıyor siz uyuyun bakalım uyan dığınızda Türkiye Şeriat Cumhuriyetinde sabah olucak ama o zaman ah vah diceksiniz nolmuş Cumhuriyete,Atatürk'e? illahide şeriat,türban die tutturdunuz? Cumhuriyette namazımızı kılamıyormuyuz? İsteyen kadınlar baş örtüde takar isteyen türban insanlar zaten müslüman..Neden devletide şeriat devleti yapmaya çalışıyorunuz? yahu ben bizzat gördüm 2 yaşındaki kız çocukuğunda türban vardı..Yuh dicekdim annesine yinede saygımdan yanımdan geçtiler bişi demedim.Şeriat devletlerinin kökü (güya) dine dayalı dinimiz hoşgörü dini değil mi? Neden kadınlara işkence yapılıyor resmen? Kocası olmadan TV izliyemiyor bi yere çıkamıyor? Mümkün olsa gözlerinide kapatcalar ama taşa takılıp düşerler die orda bi sakınca görülmemiş.. ::saskin Kadın evde tek kalınca neden tv izliyemez gerçek haklarını öğrenir diye mi? Bugün laikliği amaç deil araç olarak görenler almanyada,fransada laiklik olmasaydı ordaki gurbetçilerimizde kiliseye gideceklerdi..Arkadaşlar lütfen çevrenize biraz bakın araştırın.. Örneğin anneniz yada bananızda şuanki zihniyetde siz oan gerçek laikliği cumhuriyeti anlatı..Sırf onlar neyse sizde onlar gibi olmayın.Mevlana ne diyor " Başkalarının Kusurlarını Örtmede Gece Gibi Ol" ...

paes doğrusu bu abd uşağının ne olduğu ap acık ortada hala bu körlüğünüze devam ediyorsunuz

Ayıptır arkadaşım... Ben de takdir ettiğimi söyleyemem AKP'nin politikasını, ama bu partiye oy verenleri "Cahil", "beyni yıkanmış", vb.şeklinde adlandırmak, direkt olarak kişilere yönlenmek neyin nesidir? O kadar dış düşmanımız varken bu sebeplerden dolayı birbirimizi yiyip geri kalmıyor muyuz? 40 sene önce yaşandı zaten bunlar, atlattık o safhaları; irticanın, geriye gitmenin bir anlamı var mı?

Atatürk güvenmiş Türk ulusuna ve demokrasiyi getirmiş, halk yönetimini halkın seçimine bırakmış. Sizkimsiniz ki bu halkı buna layık görmeyecek?

Kim girdi Irak'a?Başbakan mı? Büyükanıt Paşa 12 Nisan 2007'de ’Kuzey Irak’a operasyon yapılmalı’’ demiş hükümetten yetki istemişti.17 Ekim’de tezkere çıktı, 17 Ekim’de Meclis’ten hükümetçe alınan yetki ancak 47 gün sonra TSK’ya devredildi.
Hükümetin yaptığı sadece "oyalama taktiği" ile Kuzey Irak’ta kar fırtınalarının bölgeyi devraldığı aralık ayına operasyonu geciktirmek oldu.

Ayıptır arkadaşım... Ben de takdir ettiğimi söyleyemem AKP'nin politikasını, ama bu partiye oy verenleri "Cahil", "beyni yıkanmış", vb.şeklinde adlandırmak, direkt olarak kişilere yönlenmek neyin nesidir? O kadar dış düşmanımız varken bu sebeplerden dolayı birbirimizi yiyip geri kalmıyor muyuz? 40 sene önce yaşandı zaten bunlar, atlattık o safhaları; irticanın, geriye gitmenin bir anlamı var mı?

Atatürk güvenmiş Türk ulusuna ve demokrasiyi getirmiş, halk yönetimini halkın seçimine bırakmış. Sizkimsiniz ki bu halkı buna layık görmeyecek?

O kadar din düşmanımız varsa onun 20 katıda cumhuriyet düşmanı vatan düşmanımız var...
Ben din düşmanlarıyla değil cumhuriyet düşmanlarıyla çatışanlardanım...
İşte bizde onu sorguluyoruz...
Atatürk güvenmiş ama siz bu güveni hiçe sayıyor bu ülkeyi satanlara göz yumuyorsunuz işte bizim sorumuzda bu zaten...

tayyip-erdogan.jpg

Şeytan gördüm sanki....

Hadi hadi yırtın bir tarafınızı belki bir daha ki seçimlerde %50 alamaz. Halk kimin ne olduğunu biliyor kime ne anlatmaya çalışıyorsunuz be.

Turksolu sapıtmamış bu hükümet sapıtmış ama bigün bu aşağıladığı ayak takımı gösterecek ona anyayı konyayı

memlekete soldan hayır gelmez...

her türlü yeniliğe ve öneriye HAAYIR gelir....!

ondandır insanların kaliteli bir muhalefete hasreti...

Geri