Haksever47
New member
- Reaction score
- 0
Gülmekten koptum. Ey Allahım akıl fikir ver sen buna. Daha ne diyeyim. Adam sanki googleearth. Sanki Albert Einstain. Bölücü başının ilk olarak nerede palazlandığını unutmuş olmalıki bana birini örnek gösteriyor. Neredeyse bana sen solcusun diyecek, nufus cüzdanıma el koyacak TC kimlik numaramı iptal edecek. Adam her konuda acayip bilgili. Dedim ya sanki google mübarek. Kelimeyi yaz sana her türlü konuda bilgi versin. Hatta kozmik odalar hakkında bile büyük bilgiye sahiptir. Kandil'e defalarca gidip gelmiştir. Bu yüzden her konuya balıklama atlar. Adamın işi beni kızdırıp banned lemek ama boşa kürek çekiyor. Süper biri ya.
Adam kimin hangi kimliğe sahip olduğunu biliyor (O bir nüfus müdürü)
Adam kıtalarda DNA nın evrim geçirdiğini bile biliyor. (O bir genetik bilimcisi)
Adam yeryüzü sekillerini, doğal geçitleri biliyor (O bir yerbilimcisi)
Adamın hangi inanca sahip olduğunu biliyor. (O bir ruh bilimcisi)
Adamın arkadaşlarının kim olduğunu biliyor. (O bir çocukluk arkadaşı)
Adamın siyasi görüşünü ilk görüşte şak diye anlıyor. (O bir siyaset bilimcisi)
Adamın hangi ülke vatandaşı olduğunu anlıyor. (O bir emmniyet müdürü)
Adam mesleğim bu diyor ama neredeyse her meslekten anlıyor. (O bir Fakülte ana bilimler başkanı)
Adam Fizikten anlıyor, kimyadan anlıyor, makinadan, inşaattan hatta sanattan bile anlıyor.
Adama ne sorsan her konuda (bilgisi değil ) bilgiçliği var (O bir google arama motoru)
Adam ancak atom bombasıyla çözermiş ama iran, ırak karadeniz balıkçılığını etkiler diye yapamazmış (O bir su ürünleri mühendisi ve patlayıcı uzmanı)
Adam sanki bir din alimi veya ilahiyat profesörü (O bir ulema)
Adam haddini bilmez, tutar bir de ifade almaya kalkarmış (O bir parti SS subayı)
Adam yaşına başına bakmaz ağzında siyasi emzikli çocuk gibi davranır
Var mı bu forumda bunun gibi yüzebilen. (O bir sportmen)
Var mı bunun gibi her konuya balıklama dalan. (Tüpsüz 20 metre)
Otur bir konu da sen bul. Sana yazan olursa cevap verirsin.
Adamın bir tek yazısına bir satır yorum yapmam, ama her ne hikmetse her yazıma dalar.
Ondan dolayı bir tek yazısına alıntı yapmam. Alıntı yapsam kendini fasulye gibi nimetten sayacak.
Orda burda kimi gördüyse cevap yazıp, yorum yapıp, bana bir yorum yapan olur mu diye o sayfa bu sayfa dolanır durur. Boş gezenin boş kalfası gibi. Taş atarsın gitmez, kovarsın gitmez. Ne yapsın böyle yetişmiş. Her konuya yazı yazmasına kimsenin bir şey dediği yok da, her yazıma balıklama dalması çok ilginç. Anlayabilmesi için daha ne söylememi ister bilmem veya ne yapmamı ister. Dahasını yazarım da forum kuralları müsaade etmiyor. (özele gelse orada söyleyeceğim) Bir ata sözü vardır. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Söyleyen ne güzel söylemiş.
Ne yazıkki akıl hazır olmayınca, ne göz görürmüş, ne kulak duyarmış.
Yazıları hep karalama suçlama. Teşekkürleri hep karalama, suçlama, hakaret edenlere. (Yorumlarımı inceleyenler, kim yazarsa yazsın doğruysa teşekkür ettiğimi görecektir.) Yorumlarına baksanız hakaretten başka bir şey bulamazsınız. Biraz utanır insan. Ama ne gezer. Yazımı beğenen beğenir, beğenmeyende efendi gibi görüşünü yazar çekilir. O KADAR
KÖTÜ SÖZ, SÖYLEYENİN AĞZINI KOKUTUR SADECE. Bu da benim sözümdür.
Adam kimin hangi kimliğe sahip olduğunu biliyor (O bir nüfus müdürü)
Adam kıtalarda DNA nın evrim geçirdiğini bile biliyor. (O bir genetik bilimcisi)
Adam yeryüzü sekillerini, doğal geçitleri biliyor (O bir yerbilimcisi)
Adamın hangi inanca sahip olduğunu biliyor. (O bir ruh bilimcisi)
Adamın arkadaşlarının kim olduğunu biliyor. (O bir çocukluk arkadaşı)
Adamın siyasi görüşünü ilk görüşte şak diye anlıyor. (O bir siyaset bilimcisi)
Adamın hangi ülke vatandaşı olduğunu anlıyor. (O bir emmniyet müdürü)
Adam mesleğim bu diyor ama neredeyse her meslekten anlıyor. (O bir Fakülte ana bilimler başkanı)
Adam Fizikten anlıyor, kimyadan anlıyor, makinadan, inşaattan hatta sanattan bile anlıyor.
Adama ne sorsan her konuda (bilgisi değil ) bilgiçliği var (O bir google arama motoru)
Adam ancak atom bombasıyla çözermiş ama iran, ırak karadeniz balıkçılığını etkiler diye yapamazmış (O bir su ürünleri mühendisi ve patlayıcı uzmanı)
Adam sanki bir din alimi veya ilahiyat profesörü (O bir ulema)
Adam haddini bilmez, tutar bir de ifade almaya kalkarmış (O bir parti SS subayı)
Adam yaşına başına bakmaz ağzında siyasi emzikli çocuk gibi davranır
Var mı bu forumda bunun gibi yüzebilen. (O bir sportmen)
Var mı bunun gibi her konuya balıklama dalan. (Tüpsüz 20 metre)
Otur bir konu da sen bul. Sana yazan olursa cevap verirsin.
Adamın bir tek yazısına bir satır yorum yapmam, ama her ne hikmetse her yazıma dalar.
Ondan dolayı bir tek yazısına alıntı yapmam. Alıntı yapsam kendini fasulye gibi nimetten sayacak.
Orda burda kimi gördüyse cevap yazıp, yorum yapıp, bana bir yorum yapan olur mu diye o sayfa bu sayfa dolanır durur. Boş gezenin boş kalfası gibi. Taş atarsın gitmez, kovarsın gitmez. Ne yapsın böyle yetişmiş. Her konuya yazı yazmasına kimsenin bir şey dediği yok da, her yazıma balıklama dalması çok ilginç. Anlayabilmesi için daha ne söylememi ister bilmem veya ne yapmamı ister. Dahasını yazarım da forum kuralları müsaade etmiyor. (özele gelse orada söyleyeceğim) Bir ata sözü vardır. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Söyleyen ne güzel söylemiş.
Ne yazıkki akıl hazır olmayınca, ne göz görürmüş, ne kulak duyarmış.
Yazıları hep karalama suçlama. Teşekkürleri hep karalama, suçlama, hakaret edenlere. (Yorumlarımı inceleyenler, kim yazarsa yazsın doğruysa teşekkür ettiğimi görecektir.) Yorumlarına baksanız hakaretten başka bir şey bulamazsınız. Biraz utanır insan. Ama ne gezer. Yazımı beğenen beğenir, beğenmeyende efendi gibi görüşünü yazar çekilir. O KADAR
KÖTÜ SÖZ, SÖYLEYENİN AĞZINI KOKUTUR SADECE. Bu da benim sözümdür.