o kadar çok seviyorum ki ama alçakgönüllülüğümden dolayı bunu o duymamalı...

Mc_Lastman

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar aranızda karşılıksız sırf o sevdi diye değil de böyle nasıl desem onun zayıf yönleri sizde bir acı uyandırıyorsa onu onsuz sevebileniniz var mı???

Bizde Hic kimse Asık olamıyor Hepsi KAlplerini kaybetmis :D
Anlayacagın yok :(

aaaa ben ümidimi yitirmedim siz neden bu kadar karamsar bakıyosunuz ki olaya yoksa sizin hedefiniz böyle bir sevgi değil mi?

bu dediğinden 1,5 yıl vardı bende. Ama zaman herşeyin ilacıdır bunu öğrendim ben.
Sana tavsiyem güle ulaşacağım diye papatyaları ezme.

Kız bana bakmayacaksa ben ne bakacam ona
Gerci ben birine bakayım da o sıkıysa bana bakmasın :D
bide konu yanlıs yerde BAk yukarıda dertlesme yeri var

siz de şunu unutmayın ki gül her zaman güldür papatya onun yerini hiçbir zaman tutamaz!!
skyangel kardeşim kız bakar veya bakmaz demedim önemli olan senin ona karşı gerçekten bir sevgin var mı yok mubu önemli olan

sevgi nedir ki? acı çekmek mi? yalnız kalmak mı? gözyaşı dökmek mi? eğer bunlardan biriyse eğer ben her anımı aşka geçiriyorum...yok eğer sen diyosan ki gözlerinin farklı parlaması sebebsiz tebessümlerin yüzünden düşmemesi hayatı parça parça değil de bütün olarak yaşamaksa ne karşılıklı ne karşlıksız bir aşk yaşamadım o zman...

Ask Bile Bile Tutsakliktir Ask Zaten Fedakarlik Gerktirir Ayrica Ask Ve Sevgi Ikiyken Bir Olmaktir Ben Zaten Herzaman Kalbimin Sesini Dinledim Karsimdaki Insanin Zayifligini Kendimde Gordum Ama Kimse Bunun Degerini Bilmedi Veya Bilemedi Ne Biliyim Iste Kim Nasil Bakarsa Oyle Gorur O Yuzden Artik Ask Hicbi Ise Yaramiyofakat Ben Yine Herzaman Ki Benim O Yuzden Hep Kaybetmey Mahkumum Oooofff Offfff :(

Geri