Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o kadar çok seviyorum ki ama alçakgönüllülüğümden dolayı bunu o duymamalı...
evet arkadaşlar aranızda karşılıksız sırf o sevdi diye değil de böyle nasıl desem onun zayıf yönleri sizde bir acı uyandırıyorsa onu onsuz sevebileniniz var mı???
siz de şunu unutmayın ki gül her zaman güldür papatya onun yerini hiçbir zaman tutamaz!!
skyangel kardeşim kız bakar veya bakmaz demedim önemli olan senin ona karşı gerçekten bir sevgin var mı yok mubu önemli olan
sevgi nedir ki? acı çekmek mi? yalnız kalmak mı? gözyaşı dökmek mi? eğer bunlardan biriyse eğer ben her anımı aşka geçiriyorum...yok eğer sen diyosan ki gözlerinin farklı parlaması sebebsiz tebessümlerin yüzünden düşmemesi hayatı parça parça değil de bütün olarak yaşamaksa ne karşılıklı ne karşlıksız bir aşk yaşamadım o zman...
Ask Bile Bile Tutsakliktir Ask Zaten Fedakarlik Gerktirir Ayrica Ask Ve Sevgi Ikiyken Bir Olmaktir Ben Zaten Herzaman Kalbimin Sesini Dinledim Karsimdaki Insanin Zayifligini Kendimde Gordum Ama Kimse Bunun Degerini Bilmedi Veya Bilemedi Ne Biliyim Iste Kim Nasil Bakarsa Oyle Gorur O Yuzden Artik Ask Hicbi Ise Yaramiyofakat Ben Yine Herzaman Ki Benim O Yuzden Hep Kaybetmey Mahkumum Oooofff Offfff