O Korkağın Teki

admiral

New member
Reaction score
0

Tottenham ve İngiltere'nin hızlı çocuğu Gareth Bale, hazırlık maçında kendisine sert müdahalede bulunan Charlie Adam'a tepki gösterdi.

Hazırlıklarını ABD'de sürüdüren iki İngiliz takımı Tottenham ve Liverpool 28 Temmuz'da hazırlık maçında karşılaştı. İki takım maç sonunda golsüz berabere kalırken, Liverpool orta saha oyuncusu Charlie Adam, Gareth Bale'e sert bir faul yaptı ve Bale sakatlanarak oyunu terk etti.

Bale, New York'ta sakatlığının ciddi olup olmadığı ile ilgili kontrolden geçecek. Galli oyuncu ise kendisine sert bir faul yapan Charlie Adam'a karşı tepkiliydi. Sezon öncesi tüm fiziksel yüklemeler yapılmışken, bir hazırlık maçında neden böyle bir faul yapıldığını anlayamadığını belirten Bale, "Neden böyle bir faul yaptı anlamadım. Bu zamana kadar zaten sahalardan 3 ay uzaktım. Şimdi aynı durum tekrarlanabilir. Benden şu ana kadar özür de dilemedi. Zaten ondan özür istemiyorum. Daha önce de bu hareketleri vardı. O korkağın teki. Ondan bu tür hareketleri her zaman bekleyebilirsiniz. Özür dilese de asla kabul etmeyeceğim." dedi.

Tottenham2ın yeni teknik direktörü Villas Boas da Adam'a "Yaptığı gerçekten çok çirkindi" diyerek tepki gösterdi.

Geri