oha türkçesi mi kıt ne?

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
110000 üyesi olan bi site böyle bi reklam koymamalı...reklamı aldıın adama söylersin,bak bu yanlış olmuş düzeltirsen ii olur dersin...bnce bu böledr oha yani eğlenca nasıl yazılır bilemyen adamın sitesi war..

alın şu resme bakın tanıdık demi her gün görüonuz..

i115876_ads305zaa.bmp

aa ciddi söylüyorum caps e baktım sonra reklama baktımda farkettim..ama insanoğludur hata yapar düzeltilir..;)..yanlız şuna bakarak{Üyelik Tarihi: Oct 2005}tşk edemiyorum ...bu kadar eski üyenin böyle konuı açması gereksiz ;)..pm var diyim ;)

bırak adamlar "eylensinler" yahu :sigara:

adı üzerinde dalga vede geyik üzerine kurulmuş bir site =)

+ çok gereksiz bir başlık..

dikkat ede ede bunamı ettin?
içimizde imla klavuzu yutan varmı? :D:D

lem bende bişi sandım olur o kadar :p

dHipfR££z£' Alıntı:
110000 üyesi olan bi site böyle bi reklam koymamalı...reklamı aldıın adama söylersin,bak bu yanlış olmuş düzeltirsen ii olur dersin...bnce bu böledr oha yani eğlenca nasıl yazılır bilemyen adamın sitesi war..

i115876_ads305zaa.bmp

sende cümlende bir çok hata yapmışsın! :goz:

dHipfR££z£' Alıntı:
110000 üyesi olan bi site böyle bi reklam koymamalı...reklamı aldıın adama söylersin,"bak bu yanlış olmuş düzeltirsen ii olur." dersin...bnce bu böledr oha yani eğlenca nasıl yazılır bilemyen adamın sitesi war..

i115876_ads305zaa.bmp

işte hatalar....(eklediği ekran görüntüsü cabası :))

edit: dark ın teşekkürü görünce korktum valla :) her an patlama olabilir :) eheh, izlenmekteyiz dikkat... :D

valla bana göre saçma felan değil..

ayrıca sıyrılıp kopan arkadaşım mehmetmat, ben 110000 kişiye hizmet weren bi kuruluş değilm...öyle türkçem güzel görünsün die bu tür konularda ''full imla kılavuzu destekli'' bi türkçeyle yazıcak adam hiç deilim..bilen bilir..o yüzden yorum yapmıcam

ha Dark abimise saygımıs war abimisdr tşk lerle belli etmş kndini:psaol dark..

edit:dark ne alakaysa:Dkorkuom ya dark tan walla..:)

kendin yapmadığın şeyi başkasından bekleme hakkın da yok o zaman..

sen 110.000 kişiye hizmet vermiyosun ama mesajını okuyorlar.

''sıyrılıp kopan'' gibi argo kelimelerin için de seni kınayayım mı şimdi ;)

sıcak sohbet sitesi reklamı o, Hakkı Devrim'in ''Güzel Türkçemizi Güzel Kullanalım Sitesi''nin değil. o yüzden gereksiz yere konu açmışsın

pm de atabilirdin adminlere. bu yanlıs herkesin dikkatini çekmemişti belki, sayende herkesin dikkatini çekti.

o "eylence " kelimesi geyik sitesi olduğu için bilerek yazılmışa benzemiyo , cidden burada bi yazım yanlışı var ama işte kim takar.... ???

medyada türkçeyi kullanamayan o kadar çok insan varki..bu o kadarda önemli deil..örnein mahsunun müFtela ve aTzar aTzar die şarkıları var...:D :D :goz:

ya aga adamlar mis gibi reklam verip hh e para kazandırıyor neden kızdırıp mali krıze sokcan hh i yapma yaww bırak herkes kafasına göre takılsın :D

bak nasıl dikkatini çekmiş
adı üstünde reklam ;)
önemli olan dikkat çekmek
gereksiz bi başlık

ehehehe reqlam khonushumu achıldı gene ehehehe. Qhonu turqceden nasıl olduysa yıne adult reqlama qayıyor alem adamlarsınız walla Assassın demısthı 3 saat sonra 3 tane qonu acılacaq dıye basa donduq demeqqı gene:)

HoCuSPoCuS' Alıntı:
kendin yapmadığın şeyi başkasından bekleme hakkın da yok o zaman..

sen 110.000 kişiye hizmet vermiyosun ama mesajını okuyorlar.

''sıyrılıp kopan'' gibi argo kelimelerin için de seni kınayayım mı şimdi ;)

sıcak sohbet sitesi reklamı o, Hakkı Devrim'in ''Güzel Türkçemizi Güzel Kullanalım Sitesi''nin değil. o yüzden gereksiz yere konu açmışsın

pm de atabilirdin adminlere. bu yanlıs herkesin dikkatini çekmemişti belki, sayende herkesin dikkatini çekti.

hocus argolar bu zamana kadar vardı bu zamandan sonra hep olacaktır..
ama konumuz o değil tamam ben fikrimi belirttim onay görür,görmez o karar merkezinin işidir..onay görmedi gibi gözüküyor o zaman konuyu daha fazla tartışma alanı olarak açık tutmanın gereği yok:sigara:

Geri