Oje

Acemi Şef

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

1) Tırnak cilalarının genel adıdır.

tumblr_lmbypydArT1qb4nljo1_500.jpg

Oje.jpg

OJE%20KARTELA.jpg

1309492.jpg

rimmel-beige-babe-oje.jpg

- Her çeşit rengi bulunmaktadır. Sürene de yakışmaktadır, renk şekil alternatifleri vardır. Çatlayan oje gibi saçma sapan bir çeşidi de mevcuttur (nolur sürmeyin artık öğğh geldi)
Genelde kırmızı, rakı beyazı(flormar319), bordo renkleri tercih edilir..Bu aralar mavi,yeşil gibi renkler de revaçtadır. Her katta rengi daha koyulaşır ve daha dayanaklı hale gelir. Bazı erkeklerin bayılıp bazılarının nefret ettiği bir üründür. Bu kadar işte, düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim =)

2) Duman grubunun hoş bir şarkısıdır.

[video=Duman - Oje]6396[/video]

Kadın ruh hallerine göre oje sürdükleri söyleniyor.Mesela kahverengi yeni bir ilişkiden çıktım,siyah asiyim yaklaşma,kırmızı ne olursan ol gel hesabı :-D

oje en büyük buluslardan biridir..

"sürene de yakışmaktadır" sözüne pek katılmıyorum. tırnağın ve elin şekli önemli bence. : ) ojeyi seviyorum. : ) (fazla uçuk bir renk olmamak kaydıyla)

hiç sevmediğim bir şey

hiç sevmediğim bir şey

Gören de sen kullanıyorsun sanır... :biggrin:. Bu kozmetik ürünleri ve firmaları yüzünden doğaya çok zararlar verildiği bir gerçek... İslam boş yere yok ;). Her hükmünde çelişkisi olmayan ve bir taşla belki 10 kuş vurmayı amaçlayan sırlar gizlidir. Ayrıca yine Kur'an-ı Kerimde birldirildiği gibi insanoğlu yeryüzünü imar etmekle yükümlüdür.. Bozmakla değil... Bazı hükümler hakkında o hükmü çiğnemenin birçok yönden günahı olduğu kesin... Kendime de bakıyorum da biz çok zayıf varlıklarız gerçekten. Nisa suresi 28. ayetin de belirttiği gibi gerçekten insanoğlu zayıf yaratılmıştır.

Gören de sen kullanıyorsun sanır... :biggrin:. Bu kozmetik ürünleri ve firmaları yüzünden doğaya çok zararlar verildiği bir gerçek... İslam boş yere yok ;). Her hükmünde çelişkisi olmayan ve bir taşla belki 10 kuş vurmayı amaçlayan sırlar gizlidir. Ayrıca yine Kur'an-ı Kerimde birldirildiği gibi insanoğlu yeryüzünü imar etmekle yükümlüdür.. Bozmakla değil... Bazı hükümler hakkında o hükmü çiğnemenin birçok yönden günahı olduğu kesin... Kendime de bakıyorum da biz çok zayıf varlıklarız gerçekten. Nisa suresi 28. ayetin de belirttiği gibi gerçekten insanoğlu zayıf yaratılmıştır.

momentsiz adam sevmiyorum boyalı tırnak semiyorum :p umarım anlamışsındır

"sürene de yakışmaktadır" sözüne pek katılmıyorum. tırnağın ve elin şekli önemli bence. : ) ojeyi seviyorum. : ) (fazla uçuk bir renk olmamak kaydıyla)

Upps . Bunu kesinlikle gözden kaçırmışım her sürene yakışmamaktadır . :001_rolleyes: :smile:

Geri