Okan Buruk FutboLu Bırakıyor...

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
sy9ngk.jpg

G.Saray ile sayısız kupa kaldıran deneyimli yıldız, sezon sonunda aktif kariyerine nokta koyacak.

Turkcell Süper Lig'de bugün oynanan erteleme karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tecrübeli oyuncusu Okan Buruk karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada sezon sonunda kariyerini bitirmeye hazırlandığını açıkladı.

Aktif futbol hayatına nokta koymaya hazırlandığını belirten tecrübeli orta saha oyuncusu, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Bu sezon futbola veda ediyorum. İnsan devamlı oynamak istiyor fakat bu çok zor görünüyor. Türk futboluna hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Hem Galatasaray'da hem de Milli Takım'da büyük başarılara imza attım. Yurtdışında çok güzel bir tecrübe edindim ve iki sene de Beşiktaş'ta oynadım. Türk futboluna hizmet etmek istiyorum" dedi.

Kaynak : Çeşitli Basın kaynakLarı

Hizmetlerin için , Takıma Büyük Şeyler Faydalı olduğun için Sana Çok Teşekkür Ediyoruz GüLe GüLe Okan !

105vg3c.jpg

Emre ile beraber çıktı meydana ama onun kadar başarılı olamadı. Hayırlısı olsun.

Büyük yetenekti. Kendini harcadı. Bir ara çok meşhur oldu. Hatta Pepsi reklamında Beckham'la falan oynadı. Sonra sakatlıklar, Beşiktaş'a, Galatasaray'a transfer derken geçti gitti. Yine de her şey için teşekkürler...

Inter'e gitmekle kendisine yazık etti.. Keşke hep Galatasaray'da kalsaydı...

Ama ne olursa olsun futboldan bir yıldız daha kayıyor.. Güle güle Okan Buruk.. İnşallah futbolun diğer evrelerinde daha başarılı olurusn...

Zamani gelmis gibiydi... bundan sonraki hayatinda basarilar dilerim

Geri