Okul Şifresi

hudup1904

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bir elemanın okul nosu varad şifresi lazım banada derlserle alakalı nasıl bulabilrm ya da nasıl kırabilrm

ya mesela bi hocanın mebdeki notlarına girmek istiom nası gircem

yok deve çalışma ondan sonra sahtekarlık

benim bildiğim bütün şifreler okulda yetkililerde

yetkililer ya müdür yada müdür yardımcıları

onların bilgisayarında wardır bizim okulda öleydi

ya şöle olanaksız şeylerle kafamızı yormayın ya saçma şeyler bunlar hacker'lar için bi sorun olmas tabi ama uraşma yani..

öğrencinin notlarına ulaşmaksa meseleniz, öğrencinin tc numarası ve okul numarasını bilmeniz yeterlidir. şifre olarak okul numarası girmelisiniz :)))

olmaz yapamsın sitenin anca domain i alacakısn öle olur başka türlü alamazsın yetkilileri werilir o şifre sadece okuldaki

bu nasıl şey yaaa..
öğretmenin notlarını değiştirmek istiyorsun..bunu birde söylüyorsun..
yaptığın yanlışkardeş..

daha başka şeylerin şifrelerini kırmaya çalış..

kardeş böyle bir şeye kimsenin yardım etmeyeceğini biliyorsun boşuna konuyu açmışsın :)

Bİde Bu Sİtede Hocaalar Var Ha Dİkkat Ette Senİn Gİrmek İstedİİn Dersİn Hocasi Çikmasin KulaĞinda Hackhell E Asar Vala :)

ben öğretmenim kopya cekmekte bir emektir...ama bukadar sahtekarlık ta fazla degmez..

bana akın soft dersane programının şifresi lazım nasıl bulabilirim

gafani girarim haaa yuru get de get la sifre giracana ders calis zati gecen dersden yafuuu simdinin gencleri de cog belese yatiyo yafu bak bakale bide gelmis okulun dersin sifreyi kir notu deistreceemis al sana bi gaya nerene dayarsan daya... gobel

o şifre sadece veliye verilir git cocugun velisine sor.Ayrıca şifre ile sadece notları devamsızlıkları vs görebilirsin baska bişi göremezsin...
yada yapamassın yapabilmek için her hocanın ayrı ayrı şifresini bilmen lazım...

bak arkadaş ben senin derdinin dermanını biliyorum çünkü bu aralar benim de kafamda böyle gereksiz bi macera var .genellikle öğretmenler notları okulun bilgisayarında girirler öyle değil mi?senin de yapacağın bi key....er yerleştirmek işte bu kadar

Aynen Kardeş Yapma Ayıp Okuldan Uzaklaştırılırsın Flan..

:saskinbir öğretmen olarak seni kınıyorum şifre kırmayla uğraşacağına derslerine çalışsan daha az zamanını alır bilsem de yardım etmem şahsen

Geri